privesky na kluce, snurky na krk so skuter tematikou
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja mám klúčov furt plné vačky a dalšie prívesky ma vôbec nelákajú nie preto že by sa mi nepáčili ale z dôvodu velkosti samotnej guče klúčov.... mám zväzok od môjho bytu kde sú samozrejme aj klúče od rodičov a aj od svokry potom další od scootra tam mám aj od garáže dalšie od auta a od pivnice ......strašné!!!!! kto nevidel neuverí!!!!!a aj od scootra dosť veľká guča, tri klúče jeden od samotnej spínačky plus jeden opd kufríka a další od zámku reťaze plus tri od brány do garáže plus dialkové ovládanie plus dialkové od alarmu to je spolu 8!!!! plus dalšie klúče od bytu!!!! vždy som závidel ak mal dakto len dva tri klúče a viac nič..... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
chlapi, aby sme sa teda niekam pohli, v piatok by som im chcel poslat objednavku, takze by bolo dobre aby ste mi podvrdili resp. zrusili zaujem o privesky, aby som ich nekupoval zbytocne. takze ak sa nikto neodpise zo zoznamu, tak to beriem ako zavaznu objednavku, sedi vec ? 
cenu treba ratat orientacne 89 CZK + postovne na SK (rozratane podla poctu osob) + pripadna dobierka na SK (ak si privesok neprevezmes osobne)

cenu treba ratat orientacne 89 CZK + postovne na SK (rozratane podla poctu osob) + pripadna dobierka na SK (ak si privesok neprevezmes osobne)
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
takze mam to tu, predbezne vyuctovanie :odo napísal:Duky - klucenka gilera 89 CZK
lukass-klucenka gilera 89 CZK
shobull - klucenka cpi 89 CZK
respectman - klucenka cpi 89 CZK
klucenka 111 Sk/ks, dobierka+postovne 120 Sk = 120/4= 30Sk/ks, postovne + dobierka na SK = cca 36 Sk
111+30+36 = 177 Sk konecna suma, kto si to prevezme osobne to ma bez posledneho postovneho za 141 Sk.
poslite mi prosim v SS dorucovaciu adresu, kto chce osobny odber SS aby sme si dohodli cas a miesto
Re: privesky na kluce, snurky na krk so skuter tematikou
vedeli by ste mi poradit kde by som zohnal snurku s tematikou keeway vopred dakujem