UPADOK FORA
Moderátor: Moderators
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: UPADOK FORA
dobre je>>>kazdy si tu svoje najde>>>aj kapotari>>>aj motorari>>>>aj pedofili>>>>>
podpis som si este nenastavil
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Mne osobne "nast" rocny nevadia pokial sa nespravaju ako debi li...
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ludia vy to vydite vsetko cierne. aj to co povazujete za upadok je nevyhnutny rozvoj
ako tu uz niekto pisal ludia prichadzaju a odchadzaju. aj ja som si kupil najprv skutra a potom moto. no a na zaciatku to bolo nieco pre fanatikov tak ako volakedy pc. dneska ma pc a skuter kazdy dement aj ten co nevie co je karburator. navyse temy pribudaju a ti co su tu dlho maju pocit ze vsetko sa to tu uz preberalo. jasne ze to leze na nervy aj mne ale za tie roky co to robim som neprisiel na nejaky ucinny sposob ako sa tomu vyhnut. to je skratka v ludoch. nikoho tu nejak zasadne neprevychovame a jedine co s tym mozeme robit ze si medzi seba takych co sa nam nepacia medzi seba nepustime
. uvedomte si ze na zaciatku neboli zaiadne temy a skoro nikto nemal ziadne skusenosti.bolo tu 50 ludi tak bolo stale o com diskutovat. dneska je tu ludi 1000 aj ked aktivnych tak 80 
ja uz sem tiez nechodim kazdy den a niekedy som tu bol cely den. bavilo ma odpovedat na otazky menej skusenych. vsetko raz omrzi... hlavne ked vidis ze niekto z teba iba cuca a sam pre komunitu nic nerobi. skratka spotrebitelov nemusim. mozeme tu kludne spravit nejaky prevrat ze to tu bude fakt pre zazranych skutristov len ci to bude mat nejaky vyznam. mozno bude.
podla coho by sme mali vyberat clenov/povolovat pristupy a ako by sa to dalo ustriehnut? mozno by stacilo to tu trosku prekopat a zufalych teenagerov co im rodicia kupili v tescu Jing Lung dat do nejakej extra kategorie nech to nerozculuje ostatnych? alebo spravime kategoriu kde budu mat pristup iba urciti vyvoleni? len o com sa bude diskutovat tam. to mozeme zrovna iba mazat priblble prispevky. mozno iba viac moderatorov? iba nahlas rozmyslam. sem z napadmi.

ja uz sem tiez nechodim kazdy den a niekedy som tu bol cely den. bavilo ma odpovedat na otazky menej skusenych. vsetko raz omrzi... hlavne ked vidis ze niekto z teba iba cuca a sam pre komunitu nic nerobi. skratka spotrebitelov nemusim. mozeme tu kludne spravit nejaky prevrat ze to tu bude fakt pre zazranych skutristov len ci to bude mat nejaky vyznam. mozno bude.
podla coho by sme mali vyberat clenov/povolovat pristupy a ako by sa to dalo ustriehnut? mozno by stacilo to tu trosku prekopat a zufalych teenagerov co im rodicia kupili v tescu Jing Lung dat do nejakej extra kategorie nech to nerozculuje ostatnych? alebo spravime kategoriu kde budu mat pristup iba urciti vyvoleni? len o com sa bude diskutovat tam. to mozeme zrovna iba mazat priblble prispevky. mozno iba viac moderatorov? iba nahlas rozmyslam. sem z napadmi.
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Ale veď toto neni o tom, či je niekto násťročný, ale dsať ročný, ale o inteligencii a výchove od rodičov. Poznám 35 ročných úplných debilov a poznám aj 14 ročných faganov, pri ktorých som nechápal, ako sú duševne vyzretý (nechcem napísať nado mnou
).
Theruck,no na jednom fóre to vyriešili banmi pre debilov, ale to je priama cesta do pekla. Tvrdým moderovaním sa tiež dá niečo dosiahnuť, ale kto to bude robiť? A starému psovi, ako je had, ako zakážeš spamovať? Tož nechcel by som byť na tvojom mieste a rozhodovať.

Theruck,no na jednom fóre to vyriešili banmi pre debilov, ale to je priama cesta do pekla. Tvrdým moderovaním sa tiež dá niečo dosiahnuť, ale kto to bude robiť? A starému psovi, ako je had, ako zakážeš spamovať? Tož nechcel by som byť na tvojom mieste a rozhodovať.
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
no tych nastrocnych spotrebitelov sem chodi vela preto sa to tak generalizuje. jasne ze by sa nemali vsetci hadzat do jedneho vreca ale aj z vreca moze ten kto chce vytrcat... alebo aspon kusok 

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
zvlastne ze ty co si tu orodoval za OT prispevky a stal si sa kvoli tomu moderatorom to tu teraz zanasas takymto svinstvom ktore je este aj vymyslene. mozno aj preto to tu upada lebo upada niektorym clenom moralka