Automaticky sitic
Moderátor: Moderators
- bobek
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Aug 20, 2008 1:50 am
- Skúter: Kymco Dink 125LX r.v.2000(LC) , SMC Jumbo302 -NEW-
- Kontaktovať užívateľa:
Automaticky sitic
Zdravim, ako zistim ze mi nefunguje automaticky sitic? pretoze ja si myslim ze mi nefunguje lebo ak startujem scoot za studena tak musim pridat plyn aby chytil a ked mi uz bezi motor tak otacky ma minimalne vobec sa nezvysia.
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Automaticky sitic
Ja by som poradil, ze skus si nastavit vyssie volnobezne otacky... Ja ked som mal Matrixa, mal som s nim tu skusenost, ze ak som mal nastaveny prilis nizky volnobeh, tak sa mu bez plynu nechcelo velmi startovat a zaroven sytic akoby nezopinal... Ked som mu pridal na otackach, startoval aj bez plynu a zaroven sytic fungoval (zvysene otacky, ktore po zahriati klesli). Ak chces sytic otestovat, mozes skusit podla tohto popisu problemu a navodu:
topic: http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?f=8&t=2331aumirek napísal:no sytič je dělanej tak že pokud odejde tak je stále zaplej spíše podtlakovej ventil ten sytič mužeš vyndat a jak zapneš klíček měla by ta jehla za cvílku se kousek vysunout a pokud hho vyndáš a starneš bez něj je to stejné joko by byl zaplej jak se zahřeje ta jehla ucpe tu dírku sytiče nebo muže bejt chudá směsValuk napísal:Caute skutristi!
Opravujem kamarátovi Aprilku Leonardo 125ccm a kým jej nevstreknete do valca trosku benzinu tak za studena nechyti.Za tepla uz chyta ako nova.Mam podozrenie na automaticky sytic ale neviem ako zistit ci je dobry???
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nechcem byt zly ale o tom syticu to je uz asi 10 tem dorici a vie ma to pekne nasrat ked sa dalsi pyta pouzi HLADAJ to je taka vec kde napises automaticky sytic a najde ti temy kde sa o tom pise
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ja som hladal (zadal som automaticky sytic) a naslo tak dve-tri pouzitelne temy... asi som mal zadat sitic
(napokon aj tato tema tam ma makke i)
ale mas pravdu, ze pohladat mohol a nasiel by to, co som nasiel ja...

ale mas pravdu, ze pohladat mohol a nasiel by to, co som nasiel ja...