Novy skuter .. 125cm3 a viac

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

Novy skuter .. 125cm3 a viac

#1 Príspevok od užívateľa matio » Ut Jan 13, 2009 8:17 pm

Ahojte vo spolok, zima je stale dlha a coraz viac chladna a ja som si na jesen spravil neobmedzeny vodicak na moto. Cize uz teraz moje oci pokukavaju po niecom inom ako je poldecacik, co mam. Sluzi sice dobre, ale predsa len, na mojich uctihodnych 92kg a este raz tolko co ma skuter je 50cm3 primalo, priznajme si. I ked teraz neriesim tuning, ale vravim o seriovych strojoch. Preto som uz zacal trosku pokukavat trochu net a zacal googlit. Nejaka infoska pre vas je ta, ze chcel by som dat za to maximalne 50 tisic SK .. na EURA si to ratajte sami, mne sa nechce :P Samozrejme, keby som mal v penazenke teraz zvysnych 200 tisic, tak riesim uplne nieco ine, ovela lepsiu kavu :D napriklad take KAWASAKI - ER6N, ale to az neskor, ked budem vacsi... Teraz mi padli do zraku nejake 125ky az 150ky. Samozrejme asi sa tu bude opat riesit dilema jazdenky, bud dovezenej alebo u nas kupenej. Je fakt, ze za 50 tacov sa da uz kupit slusny stroj. No uvidim, co mi ponuknete. Ale predsa len, NOVE je NOVE, aj ked je to CINA, lebo nie je CINA ako CINA. ;)

Co som teda objavil:

Keeway Matrix 125-4T, pripadne 150-4T - len neviem, ci sa dovaza na SR (stara dobra cinska klasika )
http://www.keewaymotor.sk/start.php?main=model1&id=7

Rieju Fiera 125-4T(pod zastitou firmy TAURIS - tohtorocna novinka)
http://www.tauris-moto.sk/at/sk/Rieju/m ... .php?ID=89

Kymco Super8/125-4T(toto ma velmi ocarilo, len nepoznam nikoho, kto by to mal)
http://www.enmoto.at/at/sk/Kymco/skuter ... .php?ID=80

Samozrejme, ze je toho kopa, kludne by som siel aj do nejakej 250ky, lenze cenovo 45 az 50 tisic som ziadnu nenasiel. Taktiez sa nevyhybam ani ZNACKAM, ale len taka Gilera 50 stoji cez 80tisic, takze asi nema moc zmysel pozerat vacsiu kubaturu. A este taka podotazka, je nejaky vykonostny rozdiel pri 150-2T a 150-4T?? Co je lepsie pri vacsich kubaturach? Ci plati to iste ako pri 50cm3?? Tak skuste sa vyjadrit k ukazanym strojom, pripadne poradit nieco vlastne, cerpam inspiraciu a samozrejme tesim sa na prvu jarnu jazdu...
podpis som si este nenastavil

mino2
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
Skúter: neuvedený

Re: Novy skuter .. 125cm3 a viac

#2 Príspevok od užívateľa mino2 » Ut Jan 13, 2009 8:29 pm

Skús napísať predajcom, tuto dilemu som mal aj ja. Chcel som niečo na veľkých kolesách, typu Piaggio Beverly, ale za ten chceli neskutočné prachy, následne prišiel do uvahy Adamoto Flatus, ten bol za 44 tis 150ccm. Ale aj tak sa mi viacej pozdával Keeway Outlook, lenže za ten chceli skoro 65 tis. Už som mal o 2 dni ísť pre Flatus a len tak som popísal predajcom že by som mal záujem o Outlook. A pozri sa prišla ponuka na Outlook 125 v čiernej metalíze za 49 tis. Nebolo o čom a vzal som ho. Podľa mna aj ked 125-ka, bude lepšia ako 150 Flatus. Je to vodník a v technickom mám dokonca že 8,4 kW. Napíš predajcom a určite sa niečo nájde. Prisla mi aj ponuka na Kymco predvádzačku 125 ku za cca 34 tis. Ak chceš nájdem kontakt..
Honda PS 150i

mino2
st. skútrista
st. skútrista

#3 Príspevok od užívateľa mino2 » Ut Jan 13, 2009 8:34 pm

Tu je to-
Na predaj je zo 125 cc momentálne už len naša testovacia. Je to Aragon GP
125 strieborno/červená kombinácia. Má najazdených okolo 3500 km. Skúter je
nepoškodený, jazdený 1 osobou. cena 38 tis.-Sk.
Honda PS 150i

mino2
st. skútrista
st. skútrista

#4 Príspevok od užívateľa mino2 » Ut Jan 13, 2009 8:36 pm

150-ka Matrix už nebude, mal som ho a celkom v pohode to chodilo, len mi to bolo malé mám 196 cm...
Honda PS 150i

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Jan 13, 2009 8:50 pm

nad tymto si neuvazoval?
Kymco Agility City 125 s cenou rovnakou, aku mas pri Kymcu, ktore si si vybral ty, ale toto tu ma 16-palcove kolesa a podla mna krajsi dizajn...
http://www.enmoto.at/at/sk/Kymco/skuter ... .php?ID=97

Obrázok
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Jan 13, 2009 8:51 pm

kymco super 8 125 ma tu jeden z fora...z lieskovca pri zvolene...na vyjazde ho hned pokrstil :) ako jazdi neviem lebo siel za mnou a max 50 :lol:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Jan 13, 2009 8:59 pm

MATIO no to kymco super vyzerá reálne celkom fajn ... a nerozmýšlal si o jazdenke a 250tke :) lebo predsa len že pojazdíš sezónu na tej 125 a cez zimu už budeš uvažovať že ti je to slabé atď ... a taká 250 ťa predsa len bude viacej baviť a dlhšie ... a ak ťa prestane tak myslím že existujú 300valce na to :lol:napr toto http://piaggio-piago.autobazar.eu/200-b ... 64111.html alebo mne osobne sa páči toto http://benelli-velvet.autobazar.eu/250-id509302.html

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Jan 13, 2009 9:08 pm

na tom city agility je fasa ze nema svetlo na kornmany jak PS abo SH>>cista pakarina dizajnu

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa matio » Ut Jan 13, 2009 9:13 pm

Jostobb napísal:MATIO no to kymco super vyzerá reálne celkom fajn ... a nerozmýšlal si o jazdenke a 250tke :) lebo predsa len že pojazdíš sezónu na tej 125 a cez zimu už budeš uvažovať že ti je to slabé atď ... a taká 250 ťa predsa len bude viacej baviť a dlhšie ... a ak ťa prestane tak myslím že existujú 300valce na to :lol:napr toto http://piaggio-piago.autobazar.eu/200-b ... 64111.html alebo mne osobne sa páči toto http://benelli-velvet.autobazar.eu/250-id509302.html
no to mas pravdu, 250ka by bola idealna ... ale predsa len, pozri na tie inzeraty, motorky su uz osumele, spinave, ani si nedali namahu ich umyt pred odfotenim, tak sa ku nim spraval ich aj majitel, len sa vozil a kaslal na vsetko ... a pre istotu tam nie su radsej ani uvedene najazdene kilometre, lebo sa tam uz takometer tri krat okolo osky otocil ... ako vsak aj ja budem predavat moje poldeci, ma najazdene cosi cez 3000km a ked budem davat inzerat, vymenujem vsetko, co bolo na nom robene a opravovane a teraz mozem s kludnym svedomim povedat, ze je lepsi ako ked bol novy ... o tychto sa to uz moc neda povedat, najlepsie roky maju davno za sebou :D

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa theruck » Št Jan 15, 2009 11:28 am

matio napísal:
no to mas pravdu, 250ka by bola idealna ... ale predsa len, pozri na tie inzeraty, motorky su uz osumele, spinave, ani si nedali namahu ich umyt pred odfotenim, tak sa ku nim spraval ich aj majitel, len sa vozil a kaslal na vsetko ...
o tom su skutre vies?
matio napísal: a pre istotu tam nie su radsej ani uvedene najazdene kilometre, lebo sa tam uz takometer tri krat okolo osky otocil ...
kto by si s tym daval robotu ked to ajtak nerozhoduje o cene? kazdeho zaujima rok vyroby.
matio napísal: ako vsak aj ja budem predavat moje poldeci, ma najazdene cosi cez 3000km a ked budem davat inzerat, vymenujem vsetko, co bolo na nom robene a opravovane a teraz mozem s kludnym svedomim povedat, ze je lepsi ako ked bol novy ... o tychto sa to uz moc neda povedat, najlepsie roky maju davno za sebou :D
aj ja predavam mrzaka uz vyse roka a je lepsi ako predtym a cena je tez dobra len kazdemu vadi rok 1999. to ze to nema dokopy nic najazdene a nema to zadny problem nezavazi. kazdy si radsej kupi aeroxa aj ked nema stojan, hrkoce mu zadne koleso a nejde mu sytic...

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa dr.snake » Št Jan 15, 2009 12:07 pm

tak tak >>dneska je vseckeho plna prdel>>>a hlavne drahych crepov>>>som rad ze nic nekupujem a nic nepredavam>>>
zza[pametajte si ze dobry jazdeny skuter vam nikto lacno nepreda >>>su vynimk ale jeden z 20-tich
uvidime jak a trh vykristalizuje kazdy caka k lebo si mysli ze budu zadarmo >>

konti
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa konti » Št Jan 15, 2009 9:00 pm

Len tak otázka, po čom idú X-citing 250-300? či je to až o moc viacej ako spomínaný rozpočet?

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Jan 15, 2009 9:53 pm

XC250 tak okolo 90tisic Sk neboli 3tisic euro

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa matio » Št Jan 15, 2009 10:28 pm

theruck napísal: aj ja predavam mrzaka uz vyse roka a je lepsi ako predtym a cena je tez dobra len kazdemu vadi rok 1999. to ze to nema dokopy nic najazdene a nema to zadny problem nezavazi. kazdy si radsej kupi aeroxa aj ked nema stojan, hrkoce mu zadne koleso a nejde mu sytic...
no to ti verim a pritom mrzak vyzera byt v poho skutrik, sledoval som aj jeho prestavbu ... to je 50cm3?

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa matio » Pi Jan 16, 2009 1:46 am

Hrabkal som dalej na nete a googlil o 106 a nasiel som toto:
http://www.moped-slovakia.sk/page.asp?p ... ilbaid=281

a je aj verzia CPI ARAGON GP 125 v hodnote cca 50.000sk, Pocuvam nazory :D

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Pi Jan 16, 2009 11:23 am

CPI Aragon je solidny scooter (kvalitou prevedenia), ale ako je na tom 125ccm co do vykonu, to neviem, s tym skusenost nemam... a co do velkosti, ma dobre riesene stupacky na nohy (chodidla) vodica, proste vystrcis si, kolko chces...

Matio, aky si vysoky? (aby si nesiel teoreticky z vacsieho do mensieho) A tu je video na KYMCO Agility City 125, takze vidiet scooter v pohybe a s jazdcom... z niektorych pohladov divne, z inych pekne, dospelejsie s tymi velkymi kolesami...
http://www.youtube.com/watch?v=2Um8CiYodgo

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa matio » Pi Jan 16, 2009 2:20 pm

THeBaNDiT napísal:CPI Aragon je solidny scooter (kvalitou prevedenia), ale ako je na tom 125ccm co do vykonu, to neviem, s tym skusenost nemam... a co do velkosti, ma dobre riesene stupacky na nohy (chodidla) vodica, proste vystrcis si, kolko chces...

Matio, aky si vysoky? (aby si nesiel teoreticky z vacsieho do mensieho) A tu je video na KYMCO Agility City 125, takze vidiet scooter v pohybe a s jazdcom... z niektorych pohladov divne, z inych pekne, dospelejsie s tymi velkymi kolesami...
http://www.youtube.com/watch?v=2Um8CiYodgo
Bandit, dik za videjko aj za pripomienku ... vysoky som celkom dost, nieco cez 185cm .. na mojom terajsom poldecaku motorro je to nastastie dobre vyriesene a je to aj masivnejsi poldecak, takze sa nan vmestim v pohode ... ale pozeral som to video na to Agility City 125 a vyzera to lakavo, idem si ho pprestudovat viacej ... i ked vcera som videl dobry inzerat .. to je uz ale maxiskuter ... je to tento ... http://www.tipmoto.com/motorky/aprilia/ ... antic.html ... je to uz sice 5 rocna jazdenka a je to uz ina kategoria, ale ako stroj vyzera dobre .... len stale uvazujem radsej nad novym, oplatilo sa mi to aj pri poldecaku, lebo vdaka zaruke som neplatil veci, ktore odisli. A stale zvazujem aj Kymco Super8 125 ... taky maly zavodacik, tiez s vacsimi kolesami ... 14ky.

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#18 Príspevok od užívateľa theruck » Ne Jan 18, 2009 6:53 pm

mas si kupit sikmaca tak si kup kymco - asi najmensie zlo

KlonK
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Po Júl 21, 2008 12:17 am
Skúter: Aprilia atlantic 500ccm
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa KlonK » Ut Jan 20, 2009 7:41 pm

:) Tak majital pokrsteneho kymca super 8 125 da trosku do mlyna..... jazdi to celkom fajn,co je sice relativne na fazer sa to nechyta... , padat sa da aj pri 50.
Pri vyzsich rychlostiach premeriava cca o 10-12 km a maximalka po rovine niekedy aj 110 tachometrovych seria, co pri trochu rozkysnutejsom jazcovy nieje zle.
Spotreba cca 3-3,5 l pri tazsej ruke. V klude sa odvezu na nom aj 2ja. Mozno maly priestor pod sedlom, integralka sa tam nezmesti o chlp.
Dalej bol problem pocny stojan ktory sa po pade napravil, zo zaciatku nevracal spravne , teraz uz vsetko OK.
:? neviem co este o nom napisat, ak daka konkretna otazka, rad odpoviem

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"