PS: myslel som na hliniky 13", samozrejme ze origo kolesa co su na keewaj 12" budu urcite sediet.
Moderátor: Moderators

život tunera to nie je rozkvitnutá záhrada.....
  život tunera to nie je rozkvitnutá záhrada.....

elektrika je cinska (teda co s nej ostalo...) cdi je tc unit od malossi...stacilo nezapojit jeden kabel do cdi a no problem (6ty kabel u ciny je -)chudar napísal:Shorty přečti si pravidla fora
4optik: hele elektriku mas teda nechanou z CPI? i s CDIckem?? A funguje to normalne jo?

..a to nemáš teda toho skutra na normalni vozeni?? protoze pak by me zajimalo jak by jsi resil svetla, inerrotor by totiz i me zajimal
 ..a to nemáš teda toho skutra na normalni vozeni?? protoze pak by me zajimalo jak by jsi resil svetla, inerrotor by totiz i me zajimal 

by ma zaujimalo co to taka sranda kostuje?
 by ma zaujimalo co to taka sranda kostuje?

.
   . 

...určitě mu ale bude pasovat
 ...určitě mu ale bude pasovat   

Ale nejake komponenty  mam na predaj, napr  CDI mallosi TC unit, nova cievka zapalovana, povedzme ze zapalko stator aj rotor z Aprilie... ak by niekto mal zaujem moze ma kontaktovat, na cene sa urite dohodneme
    Ale nejake komponenty  mam na predaj, napr  CDI mallosi TC unit, nova cievka zapalovana, povedzme ze zapalko stator aj rotor z Aprilie... ak by niekto mal zaujem moze ma kontaktovat, na cene sa urite dohodneme  

vím že je hodne pod urovni...taky nevidím důvod proč by ti nemelo pasovat, tudíž proc by jsi ho mel prodavat
 vím že je hodne pod urovni...taky nevidím důvod proč by ti nemelo pasovat, tudíž proc by jsi ho mel prodavat  

A vobec ti neprajem aby ti to nepasovalo... len nech ti to jazdiii aspon tak jak bude chudarovi
 A vobec ti neprajem aby ti to nepasovalo... len nech ti to jazdiii aspon tak jak bude chudarovi  

Si zabludil???
 Si zabludil???   Uz si tu dlho nebol som myslel ze si umrel...
  Uz si tu dlho nebol som myslel ze si umrel...  A co tvoj speed??
 A co tvoj speed??