Co si myslite o cinskych skutroch

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
jarko90

Co si myslite o cinskych skutroch

#1 Príspevok od užívateľa jarko90 » Ut Feb 14, 2006 8:10 pm

Tak co pofiete? Ja som sa osobne vozil na jednom cinanovi ktory uz bol zabehnuty a rucicka isla za 60 a zrychloval ... ale to kopca velmi lenivo...

Iworry

#2 Príspevok od užívateľa Iworry » Ut Feb 14, 2006 8:18 pm

Podla mna moze ist ako chce rychlo,aj tak by som si ho nekupil,lebo su to podla mna na picu motorky,to ich spracovanie....presiel som nechtiac po kryte do kanala,alebo diery ktora mala asi 5cm a tie plasty sa zacali rozchadzat,a ani za boha naspät...keby ste mali robit na tychto skutoch to co robite na svojich na zadne a tak do tyzdna by sa to rozpadlo...

jarko90

#3 Príspevok od užívateľa jarko90 » Ut Feb 14, 2006 8:22 pm

tak to pravda che ja som raz odbocoval na tom skutru a kus som ho nahol a uz som pocul ako som nieco cuchal po zemi .. ci to bol plast alebo nefiem co che. :twisted:

Poncho

#4 Príspevok od užívateľa Poncho » St Feb 15, 2006 3:56 pm

A čo tak nejaké konkrétne fakta??
značka, rok výroby, 4T, 2T, 50ccm, alebo väčšie

Užívateľov profilový obrázok
george
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

nic moc

#5 Príspevok od užívateľa george » St Feb 15, 2006 7:51 pm

preco akoze cinan?newiem asi tak dva roky, samo ze ak tak kupit novy a potom naist nejakeho nestastnika ktory to kupi... :D
pretoze potom sa v tom rypat a nahanat na to ND newim nemam s tym skusenosti je to len moj nazor ak uz neni ina situacia 2 roky a dost.

Poncho

#6 Príspevok od užívateľa Poncho » Št Feb 16, 2006 1:42 pm

od novoty ako 2 roky? Hmm... no napr na Keeway zozenes velmi lahko a lacno ND. Také čínany čo kúpiš v tesku to fakt asi nie. To sa doveze kamion vyložia to v teskách a predá sa to. A ked sa ti niečo dodr... nemáš šancu uspieť s ND.

Poncho

#7 Príspevok od užívateľa Poncho » Št Feb 16, 2006 1:43 pm

A ked už sme pri tej výdrži, myslíte že talian z roku 2000 a hlavne 2T najazdených 10000km ale 125ccm je v pohode motor? Alebo už aj on padne za rok na hubu. ??? Je to Gillera.

Look
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
Skúter: -TUNING.SK
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa Look » Št Feb 16, 2006 4:12 pm

Poncho napísal:A ked už sme pri tej výdrži, myslíte že talian z roku 2000 a hlavne 2T najazdených 10000km ale 125ccm je v pohode motor? Alebo už aj on padne za rok na hubu. ??? Je to Gillera.
Na usmernenie ja mam 36 000KM :)

Poncho

#9 Príspevok od užívateľa Poncho » Št Feb 16, 2006 4:17 pm

:shock: Ty koki, tak to je husté. :) ale prepracovaný celý motor že?

Look
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa Look » Št Feb 16, 2006 4:19 pm

dáke úpravy sú tam, ale jasne vidiet ze co znesie scooter :wink:

Poncho

#11 Príspevok od užívateľa Poncho » Št Feb 16, 2006 4:44 pm

tak v podstate ked vymeníš kit a valčeky variatora ako keby si vimenil cely scoot. :wink:

george
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

postreh

#12 Príspevok od užívateľa george » Št Feb 16, 2006 6:35 pm

zavadzate temu chlapci nazov je :
Co si myslite o cinskych strojoch a ne o lookovej Gilere ok??

Ja len tak podpichujem....ale mali by sme sa drzat temy ked je nejaka otovrena nie??

Tod moj postreh.... 8)

huniak

#13 Príspevok od užívateľa huniak » Pi Feb 17, 2006 8:44 am

Zvrhuje sa to na celej tejto stránke k tomu, že čínske skútre su riadne na piču. Majú celý motor aj variátor z umelej hmoty, vo vnúti válca behá umelohmotný piest. Benzín sa mieše v pomere 1:1 s vodou. Plasty sú také nekvalitné, že keď s číňanom vojdeš do diery tak otrasom ti opadá celá kapotaž. Po rovinke sa ledva ťahajú a do kopca vôbec nejdú. Ani neskúšajte sa na nich voziť vo dvojici, lebo pod takou váhou sa vám pokrivý tlmič. Spotreba benzínu je enormne vysoká tak 3 litre na stovku, to je nehoráznosť.

Netvrdím, že sú to najkvalitnejšie výrobky ale to čo sa tu vo viacerých článkoch prezentuje o kvalite číňanov ma znechucuje natoľko, že vôbec nemám chuť byť členom tohto portfólia.

Odkaz pre všetkých majiteľov číňanov: Vôbec sa sem neregistrujte, je to celkom zbytočná stráta času.

Poncho

#14 Príspevok od užívateľa Poncho » Pi Feb 17, 2006 10:56 am

Huniak ty sa tu nejak prudíš... :D Nech brouka žít. Ved ked niekto chce nech má. A nie všetky čínany sú na tom tak zle. A ked náhodou dostanem scoota čínana nemožem sa tu zaregistrovať a pýtať rady? :twisted: Je to sebecké. :evil:

Look
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa Look » Pi Feb 17, 2006 2:08 pm

huniak napísal:Zvrhuje sa to na celej tejto stránke k tomu, že čínske skútre su riadne na piču. Majú celý motor aj variátor z umelej hmoty, vo vnúti válca behá umelohmotný piest. Benzín sa mieše v pomere 1:1 s vodou. Plasty sú také nekvalitné, že keď s číňanom vojdeš do diery tak otrasom ti opadá celá kapotaž. Po rovinke sa ledva ťahajú a do kopca vôbec nejdú. Ani neskúšajte sa na nich voziť vo dvojici, lebo pod takou váhou sa vám pokrivý tlmič. Spotreba benzínu je enormne vysoká tak 3 litre na stovku, to je nehoráznosť.

Netvrdím, že sú to najkvalitnejšie výrobky ale to čo sa tu vo viacerých článkoch prezentuje o kvalite číňanov ma znechucuje natoľko, že vôbec nemám chuť byť členom tohto portfólia.

Odkaz pre všetkých majiteľov číňanov: Vôbec sa sem neregistrujte, je to celkom zbytočná stráta času.
Hunaku hunaku, osobne som si zazil JL a az na to riedenie vodou a ten plastovy piest atd je asi vsetko ostante pravda, do kopca sme dvaja nevysli a ked sme sli dvaja tak suchalo koleso o blatnik tak asi tolko. Kebyze ti mam pisat pribeh toho konrektneho scootra co isiel mojimi rukami tak je to na dlho
Naposledy upravil/-a Look v So Feb 18, 2006 10:50 am, upravené celkom 1 krát.

george
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

preco nie??

#16 Príspevok od užívateľa george » Pi Feb 17, 2006 10:12 pm

Ja cinany neodsudujem...a prajem kazdemu majitelovi takehoto stroja vela stastnych km...podla mna ak takyto scooter splna predstavy a naplni ocakavnia svojho majitela tak preco nie??a ked sa nekomu paci a staci je to aj o tom...nie?a nakoniec aj zriadovacia cena hra ulohu....

Ja sa nezastavam cinanov , Ja mam Yamahu len hovorim svoj nazor...

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#17 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Ne Feb 19, 2006 9:50 pm

Ja mám 125-KU YUKI a cca 5.500km za sebou. Zatiaľ si niet načo sťažovať. Vo dvojici s nákladom (spolu 170kg) ťahá jak drak, napr. hore na Bradlo, alebo Pezinskú babu. 200-300km výlety za deň pohoda. Takže keď si po 3x každé dva roky si kúpim nový YUKI v záruke urobil som asi lepšie ako mať na konci 8 ročnú jazdenú Hondu za tie isté prachy... 8)

Poncho

#18 Príspevok od užívateľa Poncho » Po Feb 20, 2006 3:45 pm

Asi máš recht. Ja som chcel kúpiť toho Keewaya. No stále som sa nerozhodol. Ale čím dalej tým viac sa presviedčam že nový aj ked čína je nový. 8)

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa theruck » Po Feb 20, 2006 3:54 pm

Bacil-BA napísal:Ja mám 125-KU YUKI a cca 5.500km za sebou. Zatiaľ si niet načo sťažovať. Vo dvojici s nákladom (spolu 170kg) ťahá jak drak, napr. hore na Bradlo, alebo Pezinskú babu. 200-300km výlety za deň pohoda. Takže keď si po 3x každé dva roky si kúpim nový YUKI v záruke urobil som asi lepšie ako mať na konci 8 ročnú jazdenú Hondu za tie isté prachy... 8)
kazde 2 roky kupovat novy asi tiez nieje najlepsi napad

Look
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#20 Príspevok od užívateľa Look » Po Feb 20, 2006 3:55 pm

Bacil-BA napísal:Ja mám 125-KU YUKI a cca 5.500km za sebou. Zatiaľ si niet načo sťažovať. Vo dvojici s nákladom (spolu 170kg) ťahá jak drak, napr. hore na Bradlo, alebo Pezinskú babu. 200-300km výlety za deň pohoda. Takže keď si po 3x každé dva roky si kúpim nový YUKI v záruke urobil som asi lepšie ako mať na konci 8 ročnú jazdenú Hondu za tie isté prachy... 8)
Bacil je zažraty ekolog :D dufam ze aj ostatny ludia tak uvazuju :)

Poncho

#21 Príspevok od užívateľa Poncho » Po Feb 20, 2006 4:27 pm

No pre niekoho ako napr blbca mna je lepšie to mať v záruke lebo ja jedine čo viem o scoot že to má kolieska a tie sa točia. :lol: :D
No aj tak do marca budem hladať niečo kvalitné a živé a ked nič tak Keeway to istí. :oops:

Bacil-BA
motorkár
motorkár

#22 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Po Feb 20, 2006 10:24 pm

Look napísal: Bacil je zažraty ekolog :D dufam ze aj ostatny ludia tak uvazuju :)
Som to s tou ekológiu nják nepochopil, tak skús ešte raz a polopate... :lol: :lol: :lol:

Look
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#23 Príspevok od užívateľa Look » Po Feb 20, 2006 10:50 pm

Bacil-BA napísal:
Look napísal: Bacil je zažraty ekolog :D dufam ze aj ostatny ludia tak uvazuju :)
Som to s tou ekológiu nják nepochopil, tak skús ešte raz a polopate... :lol: :lol: :lol:
No tak to mas ako s tonerom do tlaciarne nedas ho reciklovat ale kupis si dalsi lacny a to nieje moc ekologicke :) tak isto ako zo scootrom nedas si kvalitny ale budes ficat na 10tich tesko skutroch :). Tie ti zacnu hnit na zahrade ked ich uz bude tak vela vies a potom mas na krku greenpeace a budu ti tam veleryby zachranovat atd sak vies :)

Bacil-BA
motorkár
motorkár

#24 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Po Feb 20, 2006 10:54 pm

Čo blbneš, aké na zahrade? Po dvoch rokoch ho ešte za 17,5k Sk predááám. :lol: :lol: :lol:

jarko90

#25 Príspevok od užívateľa jarko90 » Po Feb 20, 2006 10:59 pm

tak to xcem videt LOL ja som videl co dakto po pol roku predaval a o 5-10 litre menej :twisted:

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"