Agresor Rox by Odo
Moderátor: Moderators
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
ide to ku--a dobre, nekecam
v 70tke ked das plny tak citis ako ta tlaci dozadu
ide to krasne ale vsetko ma svoje muchy .. tak dufam ze natom cez zimu popracujes
ma tam vario multivar, nejaky remen, spojka malossi delta, spojkovy zvon s6 r/t, 19ku karb, vyfuk malossi len neviem presny typ, vzduchova vlozka vo filtry asi vsetko nie?

ma tam vario multivar, nejaky remen, spojka malossi delta, spojkovy zvon s6 r/t, 19ku karb, vyfuk malossi len neviem presny typ, vzduchova vlozka vo filtry asi vsetko nie?
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
mhr replika vyfuk...na cpi 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
- Skúter: Yamaha BWs
- Kontaktovať užívateľa:
takze este raz malossi mhr replica(cpi) ale cez zimu sa prerobi, malossi multivar, malossi kevlar remen, malossi delta, malossi responge, malossi mhr klapky, malossi cdi, stage6 r/t wingcooler, karb 19...a to je vse....ako maximalka je asy tych 105-110 tachometrovych....ale odpich a sila je super len este skusam doladovat tu spojku....dobuducna by som chcel uz len valec kluka a prkotiny okolo toho....uvidime ako budu financie vsak tie su najhlavnejsie....
Naposledy upravil/-a odo v Ne Aug 31, 2008 8:51 am, upravené celkom 1 krát.
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Yamaha Aerox
no aby ste si nemysleli ze môj zaujem o scootre padol tak vsa ujistujem ze to tak neni....aj ked ste si vsimly ze je Rox napredaj ale narozdiel od toho aj tak to prerabam...predna maska sa strieka je prerobena....foto v sobotu
dalej podsedlak sa ide prerabat...chcel by som to stihnut cez prazdniny aj zo striekani....dalej mam naplane kolesa dat prestriekat...a nakoniec rozmyslam o prerabke co sa tyka motora ale nechajte sa prekvapit.... for shorty: "nemusis prezradcat" a uplne ze nakonies napastovat plasty pekne nech sa ligocu....a male upravy co sa tyka vyzoru....toto chcem stihnut cez tieto prazdniny...takze sa uvidi....

- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
ked sa tak na to pozera clovek od zaciatku tak si urcite nepovie ze ta cena co pytas je vela..kto pozna co to je tolko roboty tak to uzna..
quick suhlas ale takych ludi je malo co to ocenia a su ochotny tolko zato zaplatit ale takto to uz v zivote chodi
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
vsak toto pani....zato furt rozmyslam nadtym ze si to necham...a spravim tam totalnu prerabku...len nato potrebujem predat 4-kolu....
- Shorty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 04, 2008 5:29 pm
- Skúter: Keeway F-act
nuz odo prezradzat teda nebudem ale moj nazor na predaj toho skutu poznas
50 za to nedostanes a za menej by si bol blazom keby si ho cel dat 

- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
tak zas toto povedat nemozes ze nepreda..nikdy neves..moze prist typek co bude mat po k..love a povie si ze ce pekny a namakany skut...a zoberie to..
presne tak niektory ludia ktory vedia ocenit a maju peniaze tak to urcite zobere...
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ja som aj moj cel predat ale urcite neuzavam moc vytu nit a predat za male peniaze
... a neviem kde by som parkoval v preplnenom meste a ta volnost na tom.. proste ja mam rad svoj scoot a radsej ho prerobim za 5 rokov na race ako predat
... dufam 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
moje slova....ale spravil som jednu chybu tak musim predat bud scootra alebo 4-kolu...radsej by som bol keby 4-kolu lebo Rox mi prischol k srdcu....4-kola este nestihla ale zacinam si ju oblubovat je fakt brutalnaFoXiK napísal:ja som aj moj cel predat ale urcite neuzavam moc vytu nit a predat za male peniaze... a neviem kde by som parkoval v preplnenom meste a ta volnost na tom.. proste ja mam rad svoj scoot a radsej ho prerobim za 5 rokov na race ako predat
... dufam
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
4-kola??? vsak ten Bashan co je na predaj4BALL napísal:podla toho aka