Vyfuk
Moderátor: Moderators
- sedo01
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Jan 21, 2008 11:12 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Vyfuk
Ktroy vyfuk by ste odporucili na Aeroxa? Gianneli Reverse alebo Leo Vince ZX Chrom.Nechcem aby mi za rok zhrdzavel.A o kolko zdvihnu vykon? mam malossi Multivar a max mam 90-95Km/h
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Vyfuk
reverse je o triedu vyssie vyfuk ciza aj vykonnejsi....ked sa budes starat o lauf nezhrdzavie ani za 5rokov...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
Keby mi scooter išiel v serii 95 tak sa vykašlem na celý tuning,
inak ak výfuk, treba si stanoviť kritéria kam sa chceš s ladením dostať, lebo potom kupovať druhý a drahší nie to je najlepšie a potom za tú cenu tých dvoch môžeš mať niečo ako polini evo alebo yas C21
inak ak výfuk, treba si stanoviť kritéria kam sa chceš s ladením dostať, lebo potom kupovať druhý a drahší nie to je najlepšie a potom za tú cenu tých dvoch môžeš mať niečo ako polini evo alebo yas C21
- chudar
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 15, 2007 9:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
vzal bych reverse pokud budes davat nejakou 70, na serii 50 je ho skoda...a co se vam nezda na 95? me tak taky jezdila serijka s ladakem, 17,5 a multivarem 

pozor som dobre čítal, tak on nemá žiadne úpravy, len preto
80 možno ale nie 90 , alebo 95, jednoducho tomu neuverím, típek mal tuším keewaya ale od 45 km/H inak ciachovaný a ten mi vravel že mu ide 75, čo je blbosť, bol rád že mu to ide 60
Tachu na scooteroch neverím, pokiaĽ to niekto nezmerá GPS poprípade autom, tomu neuverím
80 možno ale nie 90 , alebo 95, jednoducho tomu neuverím, típek mal tuším keewaya ale od 45 km/H inak ciachovaný a ten mi vravel že mu ide 75, čo je blbosť, bol rád že mu to ide 60
Tachu na scooteroch neverím, pokiaĽ to niekto nezmerá GPS poprípade autom, tomu neuverím
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som výhodne získal reverse rozhodol som sa preň hlavne dôvodu, že v dohľadne očakávam update na 70ccm. Som s ním spokojný ale je citlivý na nízke otáčky pri nich zdochnú aj tie koníky ktoré bežia popri scoote po ceste. 

- sedo01
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
akoze vy mate cinankov ktroy vam idu 45km/h a neverite ze ide Yamaha aerox + Malossi multivar 90km/h meral som to aj autom aj GPSmotec1 napísal:pozor som dobre čítal, tak on nemá žiadne úpravy, len preto
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
cpi rakusko nevidel ani z vlaku...aj rieju je spanielska znacka ale skutre su hard core cina...jedine motorky si robia sami...
k reversu...na 50ccm ho vobec nie je skoda zvlast na minarelke...prave s nim dokaze clovek vyuzit naplno potencial valca...dajte mhr klapky,19ku karb, reverse alebo mhr repliku a multivar a uvidite co dokaze seriovy valec
k reversu...na 50ccm ho vobec nie je skoda zvlast na minarelke...prave s nim dokaze clovek vyuzit naplno potencial valca...dajte mhr klapky,19ku karb, reverse alebo mhr repliku a multivar a uvidite co dokaze seriovy valec
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
to je to isté ako peugeot na Slovensku a ešte lepšie ako chevrolet v Korei
Designed, developed and tested entirely in Austria, it is only the final process of manufacturing that is carried out in the Far East. Even then the work is not farmed out to a contractor or individual factory, as the CPI company owns its own fully equipped and modern production unit in Taiwan and the same incredibly high standards set in Austria are mirrored on the other side of the world.
Ale už stačí táto téma je o inom
Designed, developed and tested entirely in Austria, it is only the final process of manufacturing that is carried out in the Far East. Even then the work is not farmed out to a contractor or individual factory, as the CPI company owns its own fully equipped and modern production unit in Taiwan and the same incredibly high standards set in Austria are mirrored on the other side of the world.
Ale už stačí táto téma je o inom
- sedo01
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
aj by som dal ale nepotrebujem aby sa mi po 2tis kilometroch rosipal motor ,mne bude stacit asi ten ZX chromovy nech nezrdzavie .Este sa chcem opytat ci ten 280mm kotus mi vojde pod blatnik ci nebude zavadzat blatnikalcatelko napísal:cpi rakusko nevidel ani z vlaku...aj rieju je spanielska znacka ale skutre su hard core cina...jedine motorky si robia sami...
- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
milujem ludi co chcu poradit a nakoniec si aj tak urobia po svojom... nechapem naco sa potom pytajusedo01 napísal:aj by som dal ale nepotrebujem aby sa mi po 2tis kilometroch rosipal motor ,mne bude stacit asi ten ZX chromovy nech nezrdzavie .Este sa chcem opytat ci ten 280mm kotus mi vojde pod blatnik ci nebude zavadzat blatnikalcatelko napísal:cpi rakusko nevidel ani z vlaku...aj rieju je spanielska znacka ale skutre su hard core cina...jedine motorky si robia sami...

a este nieco po prve: to co vravel alci.. to ti motor neodide po 2000KM a po druhe reverse je lakovany takze nezhrdzavie a po tretie keby aj nebol lakovany su teplu odolne laky

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
- Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T
Ju keby skutrik isiel tak ako pises bol by som stastny. To by boli prdy. 

uz 10600km tak zase jazdim
tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
nechcem zakladat novu temu tak sa opytam tu. kupil som vyfuk giannelli reverse. chcem sa opytat ci to co je na fotke je restrikcia alebo nieje. Alči niekde spominal ze reverse nema restrikciu tak sa pre istotu pytam... dakujem
- Prílohy
-
- 16022009(003).jpg
- (354.81 KiB) 73 stiahnutí

- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
je to restrikcia...
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
odbrusit zvar...vylupnut a zabrusit
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak si zisti ci je to ozaj chrom alebo to je len akoze pozinkovane ze to vyzera ako chromsedo01 napísal:aj by som dal ale nepotrebujem aby sa mi po 2tis kilometroch rosipal motor ,mne bude stacit asi ten ZX chromovy nech nezrdzavie .Este sa chcem opytat ci ten 280mm kotus mi vojde pod blatnik ci nebude zavadzat blatnik
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
maly by byt...ak mas tuning vario tak su ti naprd...
- sedo01
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
vario mam malossi multivar ,ale mam doma este 4-3g valceky nove a mam aj spojku malossi a tam modre pruzinky ale nemam ju nahodenu.neviem sa rozhodnut ktroy mam kupit bud Gianneli reverse alebo ZX chrom.hladal som aj fotky na aroxovy kde su ty vyfuky a nic moc som nenasiel .Ale skor by som zobral ten ZX lebo je chromovy a krajsi a zyvsi aspon volaco dufam