Kolko ste dali za odblokovanie scootra?
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
- Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T
Re: Kolko ste dali za odblokovanie scootra?
Ako som uz pisal je na kazdom ako sa podla svojho svedomia a vedmia rozhodne.
Chcel si to tak tak to tak mas. A ked prides k predajcovi a vidi, ze mas zmenene veci a tebe sa potom skuter po.....
ver tomu, ze tu zaruku uz neuzna. Jedine, ze si to prehodis do povodneho stavu a potom pojdes reklamovat.
Chcel si to tak tak to tak mas. A ked prides k predajcovi a vidi, ze mas zmenene veci a tebe sa potom skuter po.....
ver tomu, ze tu zaruku uz neuzna. Jedine, ze si to prehodis do povodneho stavu a potom pojdes reklamovat.
uz 10600km tak zase jazdim
tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

-
- st. skútrista
Dnes sada objednana u predajcu takze buduci tyzden by mala prist aktualne Vam napisem co to stalo a potom aj ako to bude jazdit.
EDIT: Sada je u predajcu montaz az buduci tyzden, kedze je to servis a maju kopec roboty. Takze musim pockat.
EDIT: Sada je u predajcu montaz az buduci tyzden, kedze je to servis a maju kopec roboty. Takze musim pockat.
Naposledy upravil/-a jurajc v St Mar 18, 2009 2:12 am, upravené celkom 1 krát.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
2 mazo75: shobull to ma uz davno odblokovane, ale som zvedavy, ako sa k tomu, co si sem nahodil, vyjadria odbornici...
(ak vobec)
teraz som si vsimol, sak to je na nejaky stvortakt, nie? (vidim tam ventily a ine srandy)

teraz som si vsimol, sak to je na nejaky stvortakt, nie? (vidim tam ventily a ine srandy)

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
Predávaš to aj oddelene okrem varia cdi cievky??o ostato by som mal záujem...a kolkatka je to valec??mazo75 napísal:shobull napísal:Rad by som sa opytal, kolko ste dali za odblokovanie scootra, pripadne kolko by ste boli ochotni dat?
Chystam sa odblokovat CPI Aragon GP a nejak mi nejde do hlavy preco stoji odblokovacia sada 2500SK.
Pritom ide pravdepodbne len o vymenu kolena, vyberatie reštrikcie variatora, novu trysku a nove valceky.
Jedine zeby davali vsetko Stage6 co pochybujem.
Cena je taka uz od dodavatela, a za pracu typujem budu chciet este nejakych 500Sk.
Brat dal za odblokovanie Keeway matrix aj s robotou 500Sk, ked som im to v predajni povedal tak len krutili hlavami a boli prekvapeni a ze to je normalne ze to tolko stoji.

nemám skúter takže sem nepatrím
-
- st. skútrista
Tak ako som slubil. Takze cena odblokovania aj s pracou 72€.
Vymena: Kratsie koleno, tryska, valceky. U mna spokojnost zvysila sa max na 60-65km a aj zivsi je nie je taky lenivy ako ked bol lock. Proste je zivsi. Pre moje potreby to staci. Kedze mam pripravene v supliku vario malossi casom sa vyskusa a potom to hodim do Temy CPI ARAGON.
PS: Popritom sa robila prva servisna po 1000km.
Vymena: Kratsie koleno, tryska, valceky. U mna spokojnost zvysila sa max na 60-65km a aj zivsi je nie je taky lenivy ako ked bol lock. Proste je zivsi. Pre moje potreby to staci. Kedze mam pripravene v supliku vario malossi casom sa vyskusa a potom to hodim do Temy CPI ARAGON.
PS: Popritom sa robila prva servisna po 1000km.