Yamaha Slider - FoXiK

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Libang
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ne Júl 13, 2008 12:31 pm

#226 Príspevok od užívateľa Libang » Ne Sep 07, 2008 3:34 pm

pjekný :lol: s tech plastů si nic nedělej , muj scoot vypadá z dálky taky pěkně ale zdání klame :)

inač filtr pěkně špinavej :lol:
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#227 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Sep 07, 2008 6:50 pm

no on ani taky nebol .. napr. po 2mesiacoch jazdenia bez oleja alebo niecoho takeho :D lebo to nebol uplne olej :wink: je znacne Spinavejsi a viac zachyti tej spiny, cize do motora sa dostalo znacne menej spiny Ako keby bol bez toho "oleja" lebo ked som ho tam nemal takyto nebol... teren bol zhruba rovnaky :)

Inak plasty by som chcel dakde zavarait.. uz aj viem kde znamy ma zvaracku.. no a keby je nastriekanie drahe ( uvidime ci aj to nerobi ) tak si to nastriekam Mozno aj sam :D
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

Re: Tuní sa Slider

#228 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Dec 15, 2008 12:56 am

No dlho som nepísal čo a ako tak som sa rozhodol aj túto zimu urobiť generálku. Chystal som sa pozrieť v akom stave je motor po 5tis. km ( rozpoliť som ho ale nechcel ), iba vyčistím celé vario a motor od lepidla na asfalt, ktorý je aj na plastoch.. a ide dolu akurát s benzínom. Ak to finančná a časová situácia dovolí rád by som dal opraviť všetky polámané plasty. Dorobil nejaké osvetlenie s diódami. :) Možno dokúpiť komplet klapky, DH prepínače a vybrúsiť výfuk, ktorý nastriekam priesvitným sprejom na fuky.
Takže motor som už rozobral a až na jeden škrabanec, ktorý našťastie nieje rukou cítiť a teda by to nemalo až toľko vadiť. Nachádza sa na pieste pri výfukovej časti. Na valci avšak nič nieje viditeľné ani citeľné. Karbón pod krúžkami som vyškrabkal a piest aj hlavu vyčistil s technickým benzínom. Možno aj preleštím motor. A ešte musím vyrobiť nové tesnenie pod hlavu pretože aj to čo tam teraz je som už vyrábal ale len tak narýchlo, originál sa mi prepálilo :D .
Rám vyzerá byť v poriadku, teda taký ako som ho vo februári nastriekal. Chystám sa ešte dať vyrobiť podložku pod zadnú pružinu.. síce to o nič zadok nezdvihne ale aspoň dorovná dĺžku predchádzajúceho tlmiča, pretože "nový" je kratší. (ale tvrdší)
Rád by som dal aj kolesá z aprilie ale potreboval by som aspoň zadné zohnať.

Nejaké fotky

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Nakoniec sa chcem opýtať prečo mi to vlastne karbonuje pod krúžkami a či to je normálne? Aj na iných moto sa mi to stávalo a nie len mne :wink: a či to vlastne stačí oškrabkať a idem ďalej.

Obrázok
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
Skúter: neuvedený

#229 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Po Dec 15, 2008 7:19 pm

presne tak vyzeraju plasty ked sa das povozit svojej najdrahsej..asi vacsina z nas to pozna..ale ako si uz pisal viac krat vieme ze ju strasne lubis,tak potom ked bude vodicak na auto davaj pozor :D :D :D

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#230 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Dec 17, 2008 11:18 pm

no dik o to pokoj aj ked sa na zuzke vozila ako spolujazdec akurat :D bo ona taka neni... to ona nechce aj ked neni nastartovana/. ale ked som jej raz daval tak sla rovno a padala na bok :D jak keby nevedela udrzat rovnovahu :D jak male decko na biku.. takto padala |/_

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#231 Príspevok od užívateľa FoXiK » Št Dec 25, 2008 10:42 pm

Prosim alciho o radu... alebo niekoho ineho.. hore som pisal co a ako.. ALEBO TOTO FOTUM UZ VYMRELO? :cry:

Beella
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
Skúter: Piaggio NRG Power DT
Kontaktovať užívateľa:

#232 Príspevok od užívateľa Beella » Št Dec 25, 2008 11:44 pm

Fórum nevymrelo, ale je tu asi menej ludí, ktorý ti vedia odpovedať na túto otázku...

myso
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Feb 26, 2008 3:39 pm
Skúter: Gilera Nexus500

#233 Príspevok od užívateľa myso » Št Jan 08, 2009 1:12 am

to s tymi kruzkami je uplne normalne ved je to v podstate za rohom od hlavneho vybuchu a tam je o kapku nizssia teplota(kecy ze to je blbost si aspon 5 minut nechajte polezat v hlave :wink: )... inac to s tou frajerkou ti nezavidim ale musim sa pochvalit aj ja. Mojej som povedal ked tlacila cez branu do dvora nastartovany skuter ze nech si trosky prida plyn a nemusi sa s tym trapit a ona samozrejme 'trosku' pridala a letela asi 10 metrov a potom prask na zem a skuter spravil ece aj kotrmelec takze obe strany :oops: ale sak sa lubime ze....
Inac musim ta fakt pochvalit ten slider je taky krasny ze uz druhy den cumim na fore len na tvoje fotky.asi som sa zamiloval...btw nevymenis za neos? :D
Cause scooter is always in the right gear.... Obrázok

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#234 Príspevok od užívateľa FoXiK » Pi Jan 09, 2009 12:15 am

NO dik sak zeny pozname .. ale tak rozmyslal som ze by som ho predal .. ( cel som plechovku - auto ) ALE TAK ZASE MI bolo mojej zuzky luto :( tolko som do nej dal a tolko som sa s nou natrapil aj skusenosti novych nabral.. a ked som tak rozmyslal ze ked budem cez leto chodit do PN kde neni kam zaparkovat.. tak som si predstavil ako si to frcim ( hadam uz na znackach ) pekne po PN prejdem vsade , zaparkujem na hociakom chodniku... proste s autom by som sa terigal dlho a moto je super.. a ece ked ju trosku porobim .. plasty farbu a tak .. ( trosku aj na optiku ) lebo doteraz som sa venoval hlavne motoru... MOzno ked sa zuzka docka, tak som rozmyslal ze by som jej kupil ten lak co meni farby .. take fialove poznas urcite ... proste za tym by sa kazdy otocil... :D aj ked sa uz teraz otacaju najma mojou agresivnejsou jazdou :bom: tak ale diki moc za tu pochvalu .. ja si to cenim... vjes je to tak keby tu mal kazdy 5000€ len tak na vytunenie tak tu ma kazdy ze waw waw masinu.. pre mna to je len to ze to kupis a namontujes.. to uz taky tuning neni .. ale som rad ze to nerobim len tak ale ze robim aj nieco svoje

Shorty
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Po Aug 04, 2008 5:29 pm
Skúter: Keeway F-act

#235 Príspevok od užívateľa Shorty » Ne Jan 11, 2009 11:36 am

No keby si tam hodil ten lak tak by sa ozaj dost ludi otacalo ale tak skor by sa asi otacali za netradicnym zvukom:D skutu sak to setci co nemam serie a mame open filtre zname :D ja teraz tez riesim farbu aj s kamosom a vraj zohnal neaku perlet co meni farby ci take daco tak som moc zvedavy co to bude za paradicku :D ale s tym striekanim je to k...a praca a hlavne ked mas dost osuchane a popraskane plasty :D

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#236 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Jan 21, 2009 7:17 pm

sak prave preto by som ich prebrusil a pozvaral a nastriekal .. no ked nasporime.. a matura bude uspesna.. mozno pojdem robit do KE kde by som zarobil 6cif. cislo a asi by sa kupilo auto lebo som neni schopny narvat tolke peniaze do skutra.. mozno na stare kolena :D ale mozno by som tu farbu dal ( co sa meni taku perlet ) a mozno open filter aj tak mi to uz zere 5L :D a to este ja mam taky zaujimavy zvuk ladeny jak mi momo howoril ze jak vysavac :D no lahsie valceky to poslali inakam

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#237 Príspevok od užívateľa FoXiK » Pi Feb 06, 2009 12:58 am

No a zuzke uz dorazil darsek :D ..

Obrázok

ADo_xXx
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
Skúter: CPI hussar

#238 Príspevok od užívateľa ADo_xXx » Pi Feb 06, 2009 1:02 am

Aka divna podlaha...
Naposledy upravil/-a ADo_xXx v Pi Feb 06, 2009 1:03 am, upravené celkom 1 krát.

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#239 Príspevok od užívateľa FoXiK » Pi Feb 06, 2009 1:03 am

zeby korok? :oops:

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#240 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Mar 03, 2009 1:29 pm

Preco mi nejde vytiahnut kabel z inducky___??? :shock: som z fajky dal jak nic a z inducky tociim tahaaam a furt nic? da sa to lebo mam ten novy kabel a fajku a ked som to tam chcel dat tak mi to neslo dat von...
motor som jaks taks dolestil :D a open filter karb aj kit sania pasuje vsetko do seba tak som rad, ze aspon nieco mam .. vyrabal som vcera podlozku pod hlavu pretoze som mal uz vyrabanu ale to bolo len tak narychlo tak teraz som ju spravil kvalitnejsie ( origo mi praskla ) a inak sa to moze zacat skladat ale za dva tyzdne pisomne matury tak neviem ci budem mat cas vobec :D

skrone
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Po Okt 01, 2007 3:08 am
Kontaktovať užívateľa:

#241 Príspevok od užívateľa skrone » Pi Mar 06, 2009 12:51 pm

Maturitu ma uz aj kybel gitu :D scooter tuning je prednejsi ...

Csicsko550
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
Kontaktovať užívateľa:

#242 Príspevok od užívateľa Csicsko550 » Pi Mar 06, 2009 1:06 pm

:D aj ja to vravim

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#243 Príspevok od užívateľa FoXiK » Pi Mar 06, 2009 9:25 pm

k veci chlapci k veci :D preco mi to nejde von?

PeterZ
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
Kontaktovať užívateľa:

#244 Príspevok od užívateľa PeterZ » Pi Mar 06, 2009 11:08 pm

FoXiK napísal:k veci chlapci k veci :D preco mi to nejde von?
Lebo to môže byt tak, ako je vidlica na flexošnúre nafurt zaliate :D . daj foto

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#245 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Mar 09, 2009 9:58 pm

nemam zatim take foto a teraz sa mi dolu nechce ist.. ale tam neni co fotit :( proste inducka a z nej kabel .. ja len cem vedet ci to pojde alebo nie.. ci je normalne ze to ide tak tazko alebo sa to neda vytiahnut :shock:

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#246 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Mar 09, 2009 10:26 pm

nejake veci dosli

ObrázokObrázok

tu je este porovnanie sirky ako vyzera DH rajd TNT a PRO TAPER co tam budem montovat :D to bude uz jaka zverina, len sa bojim aby mi dociahli kable a lanka

Obrázok

Obrázok

chudar
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 15, 2007 9:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#247 Príspevok od užívateľa chudar » Po Mar 09, 2009 10:38 pm

z vlastní zkušenosti můžu říct, že pokud máš ty řidítka širší jak 690mm tak skůtr se pak ovládá pěkně blbě, já je na malagutce řezal ze 700mm na 640mm a je to paráda :wink:

skrone
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Po Okt 01, 2007 3:08 am
Kontaktovať užívateľa:

#248 Príspevok od užívateľa skrone » Po Mar 09, 2009 11:08 pm

ja mamtiez nejake sirsie aovlada sa to pohodkovo :) a brus rozdiel od tnt :D

Csicsko550
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
Kontaktovať užívateľa:

#249 Príspevok od užívateľa Csicsko550 » Ut Mar 10, 2009 12:38 am

hehe,to je podla mna utz moc dlhe aj ked to tnt ledva staci nato co musim mat na kormidle, chcel by som nieco medzi tym

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#250 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Mar 11, 2009 1:29 am

hej aj mne to pride trosku siroked dakedy ale ked mi vsetko dociahne to uz bude ina zverina :D ja som na take rajdy zvyknuty ale ked chytim do ruky tie skutracke tak si pripadam jak na detskej trojkolke :D take uzuckem pripadam si jak somar ... som zvedavy jake to bude no ale hlavne ze to bude image :P

Napísať odpoveď

Návrat na "Vaše skútre"