Zakaz tuningu v Nemecku
Moderátor: Moderators
- sedo01
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Jan 21, 2008 11:12 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Zakaz tuningu v Nemecku
Velmi zaujimave videjko z Nemecka http://www.youtube.com/watch?v=ACoEKMrsjXI,dufam ze aj u nas taek volaco nespravia 

podpis som si este nenastavil
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
Re: Zakaz tuningu v Nemecku
... ten link tu uz bol asi pred rokom ....
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
chlapci nič v zlom, ale takýchto policajtov by bolo treba aj na Slovensku... žiadne prehadzovačky papierov, rámov, motorov a jazda bez vodičáku
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
Neviem prečo ti to vadí keď si niekto náhodou prehodí rám, si Policajt alebo čo ? alebo máš nejaké komplexy? Veď sú to len scootre a nie dáke mašiny čo idú 300cez mesto!konti napísal:chlapci nič v zlom, ale takýchto policajtov by bolo treba aj na Slovensku... žiadne prehadzovačky papierov, rámov, motorov a jazda bez vodičáku
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
Niečo na tom čo písal konti bude, povedzme si pravdu kto jazdí po meste 50-kou.
Honda PS 150i
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Aug 21, 2008 6:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja jazdim... mimo kolko da ... ale co to ma spolocne z jazdou po meste... myslim ze nic ... ale zas jazdit 50 mimo mesta, to je utrpenie a podla mna aj ob mmedzovanie dopravy...mino2 napísal:Niečo na tom čo písal konti bude, povedzme si pravdu kto jazdí po meste 50-kou.

- 4BALL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
- Kontaktovať užívateľa:
na jednej strane je to dobre, na druhej zase zle
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
povedzme si na rovinu ze komu ta 50tka pomozemino2 napísal:Niečo na tom čo písal konti bude, povedzme si pravdu kto jazdí po meste 50-kou.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
- Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T
Ja jazdim 50 kou lebo viacej neda
(zatial)

uz 10600km tak zase jazdim
tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.
- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
no ja tiež jazdím po meste okolo 50tky, lebo po prvé naše mesto, to nie je nič pre skútre, skoro ani pre autá, je to hrozne pozliepaná cesta a po druhé preto, že treba aj trocha treba dávať bacha, lebo niekdo zabrzdí, alebo mi niekdo vyskočí na cestu a bááááááááccccc, najviac si to odtrpím ja.
Ináč taká pekná príhoda, ktorej som bol svedkom:
Ešte keď som chodil na strednú v meste som bol cez prestávku na jednej zástavke, sedel som tam s kamošom a rozprávali sme sa a zrazu, na prechode zastavil červený favorit (to si budem dlho pamätať) a zrazu len j.....b do zadu v plnej rýchlosti do neho vletela babeta, no to ste mali vidieť, ani na brzdy nestihol dočiahnuť
. Bachol mu do zadku
, chlap preletel cez volant a rozčapil sa na zadnom skle. Moje prvé pocity neboli bohvieaké, stalo sa to asi tak 5m odo mňa, som sa zľakol, že čo mu je, tak ale poliklinika bola odomňa asi tak 50m
. No a potom to prišlo, ten výbuch smiechu potom na tej zástavke keď sa chlap začal zbierať zo zeme stál zato. Najprv sa oprášil, potom pozrel na svoj harley, svetlo držalo len na káblikoch a blatník mal zaborený až v pneumatike, ten vyrovnal a pekne pešibusom sa obrátil a tlačil svoj stroj v dial jasnej a krajšej budúcnosti. No tak toto bola sila, hneď sa mi lepšie učilo v ten deň v škole.
Ináč taká pekná príhoda, ktorej som bol svedkom:
Ešte keď som chodil na strednú v meste som bol cez prestávku na jednej zástavke, sedel som tam s kamošom a rozprávali sme sa a zrazu, na prechode zastavil červený favorit (to si budem dlho pamätať) a zrazu len j.....b do zadu v plnej rýchlosti do neho vletela babeta, no to ste mali vidieť, ani na brzdy nestihol dočiahnuť