tak zacal rozoberat karburator a vybral s neho membranu a neviem co tam vsetko robil....poskladal to a prisiel do mna s tim ze mu to nejde iba 40 a skuter sa velmi prehrieval viac nic ,takze som vybral to vrchne veko na karburatory a membrana tam bola iba tak hocijak polozena tak som ju dal do tej cesticky tam kde ma ta membranka zasadnut (ci ako to popisat )zlozil som to a skuter isiel tak ako mal ...takze si pozri tu membranu ...lebo kebi to boli klapky tak bi ti asi benzin nevstrekoval do valca ale na rubi do vzduchoveho filtra ...ale kebi to boli klapky tak bi to asi neslo a tebe to trocha ide
 tak zacal rozoberat karburator a vybral s neho membranu a neviem co tam vsetko robil....poskladal to a prisiel do mna s tim ze mu to nejde iba 40 a skuter sa velmi prehrieval viac nic ,takze som vybral to vrchne veko na karburatory a membrana tam bola iba tak hocijak polozena tak som ju dal do tej cesticky tam kde ma ta membranka zasadnut (ci ako to popisat )zlozil som to a skuter isiel tak ako mal ...takze si pozri tu membranu ...lebo kebi to boli klapky tak bi ti asi benzin nevstrekoval do valca ale na rubi do vzduchoveho filtra ...ale kebi to boli klapky tak bi to asi neslo a tebe to trocha ide   neviem nemam 2-takt
 neviem nemam 2-takt

)
)

.
 .