poculi ste uz o tom nekdo? dnes mi to jeden znami povedal ze prepis farby uz ponovom treba riesit cez kontrolu originality cela KO vraj stoji okolo 75 eur
Ano, mozem potvrdit, svagor menil farbu na scootri a od 1.3.2009 je nutne po zmene farby ist na kontrolu originality a az potom to su ochotni zapisat do technicaku. Je to cerstva informacia lebo to riesil tento opndelok
#9Príspevokod užívateľa riddick.svk » Ut Apr 07, 2009 6:32 pm
no ja som ho pred tyzdnom striekal, keby som vedel, tak ho racej necham tak .... a to sa vztahuje aj na tie plasty co su pod pristrojovkou,presnejsiem, tam kde sa strka kluc, podla a plast, pod sedadlom ???
nuz aj ja mam tak nastriekany skut ze tie plasty mam biele aj sedadlo a ostatok ciernou nooo keby stim mali pani v ciapkach probleeem ak to bude zaujiiimaveee
ako ja este nemam scoot ale ak bude chcem nanho perlet a tato sprava ma dost zaskocila spital som sa preto suseda policajta a hovoril uz ani neviem ako presne ale farba neni moc podstatna zalezi na akych zelenacou natrafite ale da sa to "vybavyt" na mieste neviem akych zelenacou po slovensku nachadzate vy ale my tu v po-kraji no da sa vybavit vselico len treba poznat ludi a este mi povedal ze scooot neje velka tazka masina ktora sustavne porusuje zakony takze zelenaci davaju pozor len nato ci ste dobre vybaveny a hotovo zbytocnosti ich nezaujimaju no podla toho kto ako to je cisto komentar suseda...