Moderátor: Moderators
preco myslis ??? je to shitt podla teba ,??TomasARN napísal:Anndy, Nokia 5800 ziadna vyhra, poznam ho, hral som sa s nim skor, ako bola na Slovensku v predaji. Je to vyzorovo pekny telefon, ale po case ho budes mat asi chut zahodit
vravis ze wifina na tom blbne alebo sa tazko pripaja ,?? poomaly ma zacinas odhovaratTomasARN napísal:To sa tazko vysvetluje. napriklad ma problem s pripojenim na WIFI a je taky neprehladny
no ved uvidm vyskusam ju a ak bude na nic tak pojde taTomasARN napísal:Vela krat sa stalo, ze sa nepripojila alebo nenasla siet a iny telefon nemal problem. Nechcem ta odhovarat, ak sa ti paci, tak skus. U kolegu sa ohrial mesiac a isiel prec
kup si radsej omniu alebo Xperiuanndy napísal:no ved uvidm vyskusam ju a ak bude na nic tak pojde taTomasARN napísal:Vela krat sa stalo, ze sa nepripojila alebo nenasla siet a iny telefon nemal problem. Nechcem ta odhovarat, ak sa ti paci, tak skus. U kolegu sa ohrial mesiac a isiel prec
ved hej ale ja mobil kupujem na rok a polTomasARN napísal:ale o veeeela lepsi
a čo sa ti nepáči na IPhone? neviem ja som sa hral len I Touch a je to super prehladná a namakaná hračka a pokiaľ viem rozdiel je len v tom že I Phone má GPS a GSM chipy navyše opravte ma ak sa mýlimRips. napísal:No po mojej skusenosti s I-Phonom myslim , že ta nokia je v prehladnosti zazrak