jarne štartovanie
Moderátor: Moderators
- gogo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
jarne štartovanie
Ahojte.. poradte mi kde mozem hladat chybu...skuter som zazimoval minuly rok vypustil som vodu z chladica adt..pred 2 dnami som sa pokusal nastartovat skuter,pred tým som trocha vycistil sviecku.
No problem je v tom ze zmes na sviecku ide pretoze je mokra podtlak to ma tiez skusal som dat dlan na filter. pocut z motora ze by to chcelo roztocit ale nedokaze ho ako keby ho nieco brzdilo..
Co to vlastne moze byt ??Ake mate skusenosti po zime co zvykne byt chyba ?? dakujem za odpovede
(BETA ARK)
No problem je v tom ze zmes na sviecku ide pretoze je mokra podtlak to ma tiez skusal som dat dlan na filter. pocut z motora ze by to chcelo roztocit ale nedokaze ho ako keby ho nieco brzdilo..
Co to vlastne moze byt ??Ake mate skusenosti po zime co zvykne byt chyba ?? dakujem za odpovede
(BETA ARK)
podpis som si este nenastavil
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Aug 21, 2008 6:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: jarne štartovanie
Skontroluj aku hadze sviecka iskru a ci vobec hadze. A potom benzin skus vymenit lebo ked tam mas stary este od minulej sezony tak to moze byt aj tym
- gogo
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
noo tak benzin som dal ,,cerstvy,, ale ta sviecka ma nenapadla skusim to a ako to vlastne spravit ?
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... skusenosti zo zazimovanim - jazdil som aj v zime ... ty si skontroluj aj vsetky kontakty ...
- skaza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
- Skúter: Keeway Focus
priloz hu ku kostre a nakopni.alebo kup novu a uvidis ci ti to pojdegogo napísal:noo tak benzin som dal ,,cerstvy,, ale ta sviecka ma nenapadla skusim to a ako to vlastne spravit ?
- gogo
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
no takze diki za rady.. dneska som skukas zase nakopavat nesla... tak som dal dole plasty a co som videl.. vysiel mi nejaky zrob z karburatora a z neho nejaka strunka.. ale nie sroby na nastavovanie zmesy a otacok .. tak som to zatiahol ta struna vosla dnuka.. a nastartoval som ju na 4x po 4 mesiacoch:P a spravil som si peknych 50 km 

- Csicsko550
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa:
to potom bude volnobeh
ale nechapem ako ti mohla ist von z nicoho nic

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
môže z ničoho nič . Vlastná skúsenosť skrátka mi istú dobu šrób na volnobehu behal ako sa mu chcelo