Piaggio Zip 50 Quattrotempi
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Konečne nová moto...
mozno bude zaujimave porovnat tuto cinu a inu cinu
-
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Sep 02, 2008 4:35 pm
- Skúter: Piaggio Zip 50 quattrotempi
- Kontaktovať užívateľa:
nemyslim si ze tatinkovsky...robil som na nu cele prazky a aj buduce budem..len tie prachy som ani nevidel..lebo to nebola ani polovica ceny skutra..tak som vravel ze co ja s tym..tak a nejako mi to neprekaza ze tatinkovsky...inak VESELE VIANOCE!!!!matio napísal:No tak blahozelam k novemu skutru, i ked takto na zimu skoda, moc toho nepojazdis. Inak nechce sa mi to tu cele citat, uz je tu kopec blabolov, ale co som postrehol, tak zase tie iste trapne otazky, ake to ma restrikcie a bla blaNo co uz. A skoda, ze si si to nezaplatil sam, zase jeden tatinkovsky skutrista...
a este dodam ze tu u nas sa vozim aj cez zimu aj ked je to sialene ale ked je 8 stupnov tak sa to da vydrzat len sa treba viac obliect...
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
u vas v RS je 8 stupnov Zima, u nas je to Jar v pokrocilom stadiu...
Ak je 8 a sucho, nemam problem vytiahnut scooter, nechce sa mi totiz chodit pesi...
Ale momentalne mame +2.8 stupna Celsia, a to svieti slnko...

-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
tak no minuli tyzden bolo 6 a na obed ak neprsalo tak aj 7-8...ja som sa vozil fest.... :albino:
-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
mal by som jednu otazku:
ako vidite na prvej z fotiek tak je tam az slonsky velky airbox a to ma dost s*re..vyzera to dost zle...neviete poradit nejaku inu variantu okrem open filtra...nebude tam pasovat nejaky iny airbox (myslim z ineho skutra)
ako vidite na prvej z fotiek tak je tam az slonsky velky airbox a to ma dost s*re..vyzera to dost zle...neviete poradit nejaku inu variantu okrem open filtra...nebude tam pasovat nejaky iny airbox (myslim z ineho skutra)
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Boze
ty si srandista, este to nemas ani po zabehu a uz riesis pre teba v podstate nezmysli ... radsej sa spokojne voz a mas pokoj 

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Blahozelam k novemu skutriku... Vela stastnych kilometrov a bez nehody este viac
... Nevsimaj si ich zbytocne ti to len okomentuju hlavne ze sa paci tebe.. vidia ze nebol drahy uz musia setko hadzat na cinu.. a inak ked uz sme pri tom v cine mozu mat fabriku lebo tam je lpc ( lacna pracovna sila ako u nas
) a nie ze to vyrabaju cinania... to ze sa to tam vyraba neznamena ze to je od nich.. ale vy sa tu budete hadat.. proste to tak neni vela veci sa vyraba v cine ale niesu cinske ( ani kvalitou ) Mas pekny skuter a keby mas stareho zipa tak ti zavidim lebo to je uzasny skuter na tunenie.. tak zdar zatim 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
tak .. no dikes... tak dufam ze budu stastne.. keby bolo na mne nema mzipa..ale to uz neriesim .mam zipa a inak to uz minimalne dva roky nebude.. 

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... viac ako airbox by ma sral predny blatnik a kolieska ... vybral si si ho taky aky je tak si ho uzi ....
-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
myslis ze bez predneho blatnika by to vyzeralo lepsie?hej , kolesa som rozmyslal aj ja ale nemyslim ze by som tam napchal vacsie...
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Nechapem ludi, co si kupia nieco (v tomto pripade skuter) a kupia si to v stave, ze sa im to nepaci a prve co chcu robit po kupe je vsekto menit .. tak dofrasa si kupim, to co sa mi paci .. aj ked je to o 5 tisic drahsie, ale som aspon spokojny ..
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no presne tak .. ale zas niekto nieco kupi [preto a by to prerobil.. ale to by som skor navrhoval nieco ojazdene a starsie ked tie diely bude aj tak vymienat.. a jak pises ked "nove" alebo Nove
tak nieco co sa mi lubi .. a ked je to drahe tak bud sa prispoobis.. kupis ojazdene alebo novu cinu ..kazdy podla chuti alebo ani nekupuj a naspor si 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
takže dneska som uz konecne vytiahol fotak a vytasil ho na scoot...tak prikladam par dnesnych fotiek 

- Prílohy
-
- scoot.jpg
- tak to je on..dnešné foto
- (112.81 KiB) 256 stiahnutí
-
- scoot1.jpg
- dalsia
- (134.69 KiB) 257 stiahnutí
-
- scoot2.jpg
- fotka pred Dielnou
- (101.32 KiB) 255 stiahnutí
-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
No takže som patral aj po iných fórach a našiel som : obmedzenie je vraj že v CDI (odstránit sa da nejakym zasahom do neho treba tam prestiknut nejaky kablik) ale prdsa si myslim ze aj po odstraneni obmedzenia v cdi tam skuter urcite nedosiahne maximalnych otacok ... tak si myslim ze ci by nebolo lepsie kupit nove CDI bez obmedzenia otacok??
ps: neviete este nejaku radu ako zvysit vykon skutra?nejakym nastavenim karbu atd. .. ja som v tomto zaciatocnik a dost som studoval uz tt forum ... takze si necham rad poradit...dakujem za rady (samozrejme ak nejake budu)
http://www.zdema-moto.eu/index.php?page ... &Itemid=71
ps: neviete este nejaku radu ako zvysit vykon skutra?nejakym nastavenim karbu atd. .. ja som v tomto zaciatocnik a dost som studoval uz tt forum ... takze si necham rad poradit...dakujem za rady (samozrejme ak nejake budu)
http://www.zdema-moto.eu/index.php?page ... &Itemid=71
- Filo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Sep 03, 2007 9:19 am
- Skúter: Adly Jet 50
- Kontaktovať užívateľa:
Zvysit vykon mozes roznymi sposobmi..len ide o to kolko si ochotny investovat..ale na tunenie 4t je dost draha zalezitost..a takisto nedosiahnes takych vykonov ako 2t..ale tak odpoved pre Teba : vykon zvysis napriklad valcom, vacsie ventily, ostra vacka..samozrejme ked to chces skombinovat = nova kluka..dalej zmena karburatora s vacsim difuzorom..ak sa v niecom mylim prosim o opravenie odbornikom..ale hadam som trosku poradil, alebo dal dake typy ak si o nich este nevedel.. 

Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.
-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
aha jasne no tak nad tou vačkou som rozmylsal aj ja...no do noveho valca urcite nechcem ist..chcem ostat pol deci..Filo napísal:Zvysit vykon mozes roznymi sposobmi..len ide o to kolko si ochotny investovat..ale na tunenie 4t je dost draha zalezitost..a takisto nedosiahnes takych vykonov ako 2t..ale tak odpoved pre Teba : vykon zvysis napriklad valcom, vacsie ventily, ostra vacka..samozrejme ked to chces skombinovat = nova kluka..dalej zmena karburatora s vacsim difuzorom..ak sa v niecom mylim prosim o opravenie odbornikom..ale hadam som trosku poradil, alebo dal dake typy ak si o nich este nevedel..
- Filo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Sep 03, 2007 9:19 am
- Skúter: Adly Jet 50
- Kontaktovať užívateľa:
no tak vidis..uz len zrealizovat:)
Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.
-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
to je jasne okamzite ako naskrabem nejake kese idem objednat to CDI a ptm sa uvidi .. vyskusam lahsie valceky kedze skuter sa rozbieha dost pomaly pripadne m.multivar 4t...
- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
ak dobre viem tak kredenc1001 predáva CDI skús mu napísať
Yamaha - ride the right bikes
-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
a to pasne ???miiireeec napísal:ak dobre viem tak kredenc1001 predáva CDI skús mu napísať
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
Ale ved tak neva..objednam to Naraku z shopu ine som nenasiel... 

- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
a Stage 6 alebo malossi by ti nepasovalo ?? predsa je lepšie niečo takéto ako naraku nie ??
Yamaha - ride the right bikes
-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
jasne jasne ...ale neviem ci by som riskoval z niecom takym...
ale ak by som vede lze to pasuje tak radsej nieco lepsie..