pokial ich neudaval podla GPS (lebo tachometer mu konci tusim pri 80km/h) a zaroven v podpise ma uvedene, ze 70ccm, takze ono by to nemuselo byt az take nerealne... (ked sa prida riadny dolekopec trebars )
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
ziadny problem
uz som mal problemy koli zlemu tachu. kamarat ma meral apriliou a nameral mi taku rychlost,ze som sa skoro pos..al od radosti a potom sa ukazalo,ze mu strasne premeriaval tach. a ja som bol za pekneho hlupaka
tak som si kupil digi a premeral som ho s gps,aby som viac nebol za blba
preto som bol trochu prchky
Na toto sú čínske tachá najlepšie, moje raz ukazuje o 5 kmh menej, niekedy zas o 5 kmh viac ako gps. Podľa toho, či bolo na slnku alebo nie . A sranda je, že mi takto haluzí aj otáčkomer v aute.
Ja som na Kymkáči bežne jazdil na tých jeho 12kach plný kotel to bolo real cca 120 ale samozrejme po rovinke pretože sa to správalo od cca tej 100vky dosť nestabilne .Jak sa blížila zákruta tak som ubral... a samozrejme po dobrom asfalte bez hrbolov a kolají. Burgoš je samozrejme na tom lepšie (dlhší, ťažší a väčšie kolesá 14 a 13) ale tiež pri maximálke čo dal cca 165 tacho to už je nestabilné. Do tých cca 130 je to v pohodke. Kolko je to real ešte neviem pretože som to s GPSkom ešte neporovnával ale v dedine na radare si mi ukázalo 54 a ja som mal na tacháči 60.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.