Neštartuje...čo s tým???
Moderátor: Moderators
Neštartuje...čo s tým???
Umýval som motor s wapkou. je možné že som nastriekal vodu do otvoru pre vzduchovy filter a je voda v motory a preto nechce naskočiť? či je to blbosť? iskru hádže, len po dlhsom startovani je sviecka od oleja alebo od benzinu. Peugeo Jet force 125 EFI
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Neštartuje...čo s tým???
pozri ci ti nahodou nenasiakol vzduchový filter vodou. Ak hej vyber von na slnko nech uschne
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
ked som umyval vybral som vzduchovy filter, tymto to nieje. filter je suchy, cisty, a nechce nastartovat aj ked startujem bez filtra. mam ten pocit ze isla voda ze ten otvor co sa nasadza filter a nasla do motora. neviem co stym....deltoro5784 napísal:pozri ci ti nahodou nenasiakol vzduchový filter vodou. Ak hej vyber von na slnko nech uschne
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
tazko povedat co stym je ale do motora sa voda nedostala podla mna pricinu hladaj inde nemas vyskoceny nejaky kabel?? skus vstreknut benzin do valca a tak startovat ci to chyti
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Jemu asi benzin dava, ked ma mokru sviecku.
- amusafuna
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ne Jún 10, 2007 9:00 pm
musis nakopovat dlho dlho bez plynu a ked je vsetko ok tak ti naskoci ak nie tak hladaj pricinu niekde pri kontaktoch a pod.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ak to striekal vodou (vsak cim inym
), a ak predpokladame, ze v motore voda nie je, tak tipoval by som to na nejaky skrat resp. kontakt...

kontroloval som vsetky kable vsetko sedi ako ma ...nic nieje prerusene. Stale ked startujem mi len toci starter , vzduch to taha lebo ked prilozim ruku citim ako mi ju stahuje dnu. Keď už sa mi zda že naskakuje stretli to do toho vzduchoveho filtra.
- matopn
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
upchaj vzduchovy filter a skus startovat tak co to spravi
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Skontroluj či nemaš prasklinku na tej hadici čo ide do nadrže ta ktora vytvara podtlak mne to robilo kvôli tomu 

- Csicsko550
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa:
no ja mam skoro podobny problem,umyval som vapkou motorku,potom som stym siel domov v pohode po celodnovom vozeni,na druhy den som chcel ist von,nastartoval som a za chvilu skaplo a potom tom obcas naskoci,obcas mi to nenaskoci,niekedy zdochne a hned naskoci,sviecka je mokra od benzinu,filter som vycistil,karburator vycistil,valec prezrel ci nieje pridrety,nebol tak tiez neviem co stym je
- matopn
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
to je sytic keeway to odchadza stael aj mne proste chyti a zdochne zapchaj si privod vduchu a chyti to to hned pockaj chvilu mozes uvolnit a chvilku bude zapaty sitic a potom to bude vsetko ok klasika
a ked vam to enchce nastartovat tak aj som zo striekacku daval zmes do valca a ani mi neodpalilo nic vobec potom som vicistil karburator a sktuer isiel tak so to skontroluj stym keewayom
peugeot je tusim uz striekacka
a ked vam to enchce nastartovat tak aj som zo striekacku daval zmes do valca a ani mi neodpalilo nic vobec potom som vicistil karburator a sktuer isiel tak so to skontroluj stym keewayom
jj kontroloval som vsetky hadice, vsetky kable...vsetko v poriadku ... benzin striekacka strieka...
- Csicsko550
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa:
nemyslim si ze toi bude siticom sak mam manualny sitica tak debko niesom ze to necham otvorenematopn napísal:to je sytic keeway to odchadza stael aj mne proste chyti a zdochne zapchaj si privod vduchu a chyti to to hned pockaj chvilu mozes uvolnit a chvilku bude zapaty sitic a potom to bude vsetko ok klasika

- matopn
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ked ams manualny sytic tak sorry som nevedel ja ze mas automatikus om nevedel ze si m enil karbec
a k tomu peugeotu mal si vyuzit srotovne to moze byt aj tesnenie nejake prasknute niektorym tu nesiel pezot striekacka mali nejaku gumicku niekde okolo vstrekovania prasknutu tusim ked som tu cital ale nenis om si isty
ale vyskusaj vsetky kontaktny rozpojit ocisti smirglom alebo kyselinou fosforecnou a spoj mozno je ti mierne zoxidoval nejaky a nema kontakt inak ani len netusim co to je keby mas vodu v motori tak vytiahni sviecku a startuj len bez nej ale to pochybujem to by ti ani starter neotocil
a k tomu peugeotu mal si vyuzit srotovne to moze byt aj tesnenie nejake prasknute niektorym tu nesiel pezot striekacka mali nejaku gumicku niekde okolo vstrekovania prasknutu tusim ked som tu cital ale nenis om si isty
ale vyskusaj vsetky kontaktny rozpojit ocisti smirglom alebo kyselinou fosforecnou a spoj mozno je ti mierne zoxidoval nejaky a nema kontakt inak ani len netusim co to je keby mas vodu v motori tak vytiahni sviecku a startuj len bez nej ale to pochybujem to by ti ani starter neotocil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
podtlak tam nema...je to striekacka...Rips. napísal:Skontroluj či nemaš prasklinku na tej hadici čo ide do nadrže ta ktora vytvara podtlak mne to robilo kvôli tomu
nesvieti ti na pristrojovke cervena kontrolka ze service? moze sa stat ze navlhla elektronika...hold striekacka
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
dnes som striekol benzinos pod sviecku. startujem, zacina behat na dva tri sekundy a konec. Nic viac zo seba nedostal
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
viac ani nemohol zo seba dostat, lebo uz mu dosiel benzin, co bol vo valci. Tak by som hladal chybu v privode paliva
ved vravim ze benzin mi striekacka strieka. ked vytiahnem striekacku z motora a startujem tak vidim ako strieka benzin. Tak ma napadlo nemoze to byt imobilizer? ci ak by to bol imobilizer nedavalo by to iskru?TomasARN napísal:viac ani nemohol zo seba dostat, lebo uz mu dosiel benzin, co bol vo valci. Tak by som hladal chybu v privode paliva
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Bud by to nedalo iskru alebo benzin, keby to bol imobilizer
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Imobilizér môže blokovať komplet elektroniku takže aj iskru a aj vstrek..to že strieka ešte neznamená že strieka dobre ,možno strieka v nesprávny čas alebo moc vela a zmes má potom zlý pomer a nezapáli ju....ale ak motor chytil po tom ako si tam šprcol benzínu tak zapalko je asi OK a nieje problém vo ventiloch napríklad ? malá vôla posunutá reťaz alebo dačo podobné
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.