Yamaha Slider - FoXiK

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

Re: Tuní sa Slider

#276 Príspevok od užívateľa FoXiK » Št Apr 30, 2009 11:22 am

Písal som veľkým na to , aby to bolo vidieť lebo som si myslel že mi tému už nikto nečíta keď nepíše :) ale Oukej
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

miiireeec
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
Skúter: Yamaha XT 660 X

#277 Príspevok od užívateľa miiireeec » So Máj 02, 2009 8:55 am

Foxik, číta číta ---ale s motorom ti neporadím a spamovať ti tu po každej úprave asi nebudem ;)
Yamaha - ride the right bikes

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#278 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Máj 03, 2009 1:52 pm

Hej hej som rád že mi tu nespamujú jak v tých čína témach kde napíšu tri strany pomaly tam nič neni dôležité a keď niečo hľadáš nájdeš tam len bordel a spam .. :D Aj tak na niektoré veci mi mohli napísať názory čo si myslia no už neviem na čo som sa pýtal aj dávnejšie.. šak to tu bude ešte :D
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#279 Príspevok od užívateľa FoXiK » Št Máj 14, 2009 8:34 pm

Takže aby som trošku priblížil.. s mojou prestavbou síce už nič nieje ale asi čoskoro bude PRETOŽE :D ... asi kúpim druhého slidera čo som ponúkal v bazári, ktorý je na papieroch aj keď možno pridretý ale oprava by nemala až toľko stáť .. hlavne že budem legálny .. takže v najbližšej dobre napíšem keď bude doma.. chcel by som ich oba rozložiť a zložiť jeden na značkách a druhý zrejme na predaj... už sa teším :Bravo:

miiireeec
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
Skúter: Yamaha XT 660 X

#280 Príspevok od užívateľa miiireeec » Št Máj 14, 2009 8:50 pm

pekne...už to len zrealizovať ;)
Yamaha - ride the right bikes

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#281 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Máj 24, 2009 2:14 pm

Hej hej.. Takže priblížim tému :D .. Slider je už kúpený a po mature sa začína prestavba. Viem že možno neni hoden ceny za ktorú som ho kúpil, lebo je v dosť dezolátnom stave ale aspoň má papiere. Bude treba nový piest a ložiská + guferá samozrejme... niektoré veci ako napr. spojkový zvon sú v lepšom stave ako na mojom takže vykonáme potom nejaký change ale chcel by som tam dať inak môj motor aby som ho nemusel znova rozoberať... Je tam sériové vario, aj spojka sériová len je nová, remeň nový klasika Dayco, takisto dobre to vyzerá so zvonom, aj kľukou ktorá ma trochu zošľahaný tisíchran no sere ma že na jednej strane viac ako na druhej, keď ju otáčam dokola, je to zo strany variátora. Hádam to nebude vadiť inak tam srží všetko... Kit tam je základná liatina od DR 70ccm, no Je upečený piest, válec nepotrebuje výbrus iba ho stačí vyčistiť s kyselinou. Zápalko, olejové čerpadlo a ostatné veci ako vysnívaný štartér su oukej. Konečne nebudem musieť nakopávať :D. Predná vidla sa trošku navrchu zasekáva, bude to asi tým že zrazil jednu babu čo mu skočila do cesty a kričí stoj stoj stoj celá natešená že stretla kamaráta na scootri.. nestihol ubrzdiť a zobral ju.. preto je predná maska v šrotovom stave :( na budíkoch nieje plexi a ručičky sú urvané, Karb vyzerá na 17,5 Mikuni s ním je aj priamy open Mallosi E5, Výfuk je LeoVince S trošku hrdzavý ale má iný zvuk ako ostatné laďáky a EŠTE JE V ŇOM REŠTRIKCIA :D som sa smial keď som to uvidel no a sytič je manuálny na rajdoch, avšak ostala iba páčka a lanko.. valček ktorý sa zasúva v karburátore je proste fuč. Ostané plasty ako sú zadné pod sedačkou či podlaha ktoré mám na svojej zuzke také polámané su na tomto oukej a majú všetky úchyty. Aj vočný stojan nieje tak na šikmo ako na zuzke, ktorý sme tam museli privariť. Motor bol zadretý z toho dôvodu že chalanko dakl dolu kryt od ventilátora a tým upiekol motor... Amatér jeden,... no čouž.. aj tú krytku musím kúpiť, plus chýba sklíčko zadného svetla a dvoch smeroviek. Vzadu je 12tka koleso. Inak by to bolo asi všetko. Nekupoval som mačku vo vreci ale mačku v krabici :D Vyzerá takto:

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

chudar
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 15, 2007 9:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#282 Príspevok od užívateľa chudar » Ne Máj 24, 2009 5:29 pm

tohle mě dokáže nastvat :ROFL: ...někdo má 2 slidery doma...božeee, u nás v čr senedá sehnat... :(
podpis som si este nenastavil

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#283 Príspevok od užívateľa peter1029 » Ne Máj 24, 2009 9:52 pm

no tak to blahoželám a daj ich v noci pri seba do garáže, možno sa ti do rána rozmnožia a ty budeš mať tretieho :ROFL:

DOM
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: So Aug 30, 2008 10:07 am
Kontaktovať užívateľa:

#284 Príspevok od užívateľa DOM » Po Máj 25, 2009 12:01 pm

co tak urobit slider bimoto :) alebo 2x2 :lol:

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#285 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Máj 25, 2009 3:43 pm

Mohol som mať aj tretieho ale to by ma tatko zabil asi :D:D

V garáži sú spolu už skoro týždeň a furt nič :oops:

Budú ale dve moto, dúfam že aj plne funkčné :D šak mi ostali ešte nejaké diely s predchádzajúcej prestavby :D

mizu
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
Skúter: yamaha slider

#286 Príspevok od užívateľa mizu » Po Máj 25, 2009 9:19 pm

vidím že sa ti podarilo zohnať badu nahradnich dielov :good:

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#287 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Máj 26, 2009 12:45 am

mala inspiracia na prestavbu...
http://www.teamcristofolini.com/Pagine/News.htm hned prve hore :D
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#288 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Máj 26, 2009 11:27 am

Hej len tá cena ma trošku desí :D to si radšej v budúcnosti kúpim horizontal ako tunovať vertical.. myslím že to je dosť lepšie... no kto neche môže si kúpiť aj toto, no 860€ do toho zasne neplánujem dať :D mne ide o to že budem mať papiere a druhého spravím síce bez papierov ale taký základnú litainu 70tku a to bude stačiť :D

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#289 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Jún 10, 2009 10:27 am

Nemohol som vydržať a kým objednám veci na ten nový slider aby som ho mohol zložiť tak som sa rozhodol prehodiť pár vecí na moju Zuzku :D ako sú napr. Kolesá a výfuk ktorého (hádam že to bola reštrikcia :D) reštrikciu som doslova vybrúsil a dal na scoot .. vyzerá to podľa mňa úplne že Wau :D takže už sa teším keď si dám opieskovať tie kolesá a prestriekam scoot prehodím všetko na druhý rám a vlastne všetky najlepšie veci pôjdu na Zuzku .. druhý bude asi všetko séria okrem výfuku
Detaily budem musieť ešte dotiahnuť takže to na fotkách neni ešte tip top :D
No nevyzerá dobre už teraz ? :P

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

4BALL
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
Kontaktovať užívateľa:

#290 Príspevok od užívateľa 4BALL » St Jún 10, 2009 3:26 pm

čakaj takže toto nie je finálna podoba či hej ? .. lebo už teraz to vyzerá dobre

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#291 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Jún 10, 2009 10:30 pm

vravím že ešte nieje vôbec to sa nechajte prekvapiť :D ale ako som písal aj ty že už teraz je to dobré a to som vymenil len kolesá a výfuk :D a doplnil kolieska na štartér... teraz si užívam ten luxus elektrického štartovania :Yahoo!:

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#292 Príspevok od užívateľa peter1029 » Št Jún 11, 2009 3:54 pm

ešte schovaj ten káblik zospodu skútra, aby si ho niekde neodtrhol =@

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#293 Príspevok od užívateľa FoXiK » Pi Jún 12, 2009 2:38 pm

hej hej ten je na štartér neboj schovám :D ešte sa tam pohádžu eska-pásky na káble a tak .. idem akurát skladať ten druhý motor...

Neviete niekto či pri prepise z okresu do iného okresu treba na scoot robiť stk? lebo viem že to treba aby to od toho čo kupuješ odhlásil a ty odovzdáš značku a techničák a prepíšu tam teba a dajú ti novú značku a ešte poistiť samozrejme.. ale neviem či bude treba aj STK, lebo keby netreba nemusím skladať do hotového stavu motor ale len tak aby sa to dalo na okrese prihlásiť.

mizu
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
Skúter: yamaha slider

#294 Príspevok od užívateľa mizu » Ne Jún 14, 2009 1:29 pm

ešte by to chcelo tu podlahu bud zamenit alebo opraviť a bude to :D :good:

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#295 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Jún 14, 2009 8:24 pm

Pri prepise aj z okresu do okresu sa povinné STK už nerobia...ale ak má mať vozidlo už podla veku STK tak musí byť samozrejme platná... :twisted:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#296 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Jún 14, 2009 11:54 pm

hm diky zajtra mu napíšem lebo ešte nemám ten techničák doma že nech sa na to pozrie.. necel som to prepisovať lebo keď to on odhlási musím to ja do 2týždňov prihlásiť inak treba zase K.O. a pod. ax slovensko.. takže zatiaľ to neodhlasoval

A podlaha je už aj druhá ako nová , dnes som ju umýval
Okrem podlahy, spodku a zadných bočných plastov (čiernych) ktoré tam mám inak nahodené sú všetky plasty nejako dorasované najhoršie je na tom predná maska hodná Šrotu.. :( ale dnes som kúsok z nej opravil ďalej budíkové plasty sú celé polámané úchyty a ešte plast pod maskou zo strany kolesa je tiež pomerne dolámaný resp. odlomené z neho. (tiež úchyt)
NO PROSTE hrôza ! Ja viem že ten skúter nebol hodný možno peňaži, ktoré som mu za to dal ale čo už .. potreboval som papiere.. a rozhodol som sa že z tohto spravím sériu, takže kupujem nový kit RMS 50ccm + ložiská guferá, a nejaké drobnosti ako valčeky a vatu do fcuku... Vlastne budem robiť CHANGE :D medzi tým kúpeným a mojím .,. nechce sa mi to sem písať aj tak viem že sa to nikomu nechce čítať.. tak možno pokecáme na výjazde keď budú hotové papíre :D

A teraz všetko dokopy brigáda, skúter robiť, vysokú školu vybavovačky, či pôjdem do Kórei v septembri.. no proste mám z toho takúto hlavu =@ . :O:

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#297 Príspevok od užívateľa FoXiK » Pi Jún 26, 2009 6:33 pm

Takže takže takže... skúter sa onedlho bude prihlasovať .. ako som spomínal Motorový tuning mám za sebou už len nejaké drobnosti sa doladia a idem robiť vizuálny :D takže tajím zatiaľ čo všetko bude robené na scootri ale bude tam BIELA farba s karbónovými a chrómovými doplnkami :D takže samý OHEŇ ... :evil:
Preto sa chcem ešte opýtať.. stačí mi základná farba prebrúsiť a veci okolo toho a streknúť to sprejom alebo kúpiť farbu a u uja streknúť s pištoľou? je v tom veľký rozdiel ? ak nie je mi zbytočné kupovať farbu a pod... + bude repasovanie a nová farba tlmičov a opieskovať kolesá a iné vizuálne vylepšenia.. teším sa na to ešte viac ako vy :D :Yahoo!:

a ešte jeden dotaz nakoniec.. keď si chcem zmeniť v TP veľkosť kolesa čo potrebujem? ževraj nejaký papier z Yamahy kde sú napísané asi kolesá aké tam môžu ísť.. no bývavalo to v TP nie?

chudar
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#298 Príspevok od užívateľa chudar » Pi Jún 26, 2009 6:36 pm

jo sprej a barva do pistole je obrovsky rozdil, malaguti jsem měl sprejem a roxe mam ted pistoli a je to fakt neuvěřitelný rozdíl :good: ono stačí vybrat vhodný plnič na plasty a nemusíš dávat základ :wink:

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#299 Príspevok od užívateľa FoXiK » Pi Jún 26, 2009 7:07 pm

napr.? (plnič)

chudar
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#300 Príspevok od užívateľa chudar » Pi Jún 26, 2009 7:24 pm

Napísať odpoveď

Návrat na "Vaše skútre"