Cina, alebo simson
Moderátor: Moderators
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Re: Cina, alebo simson
Aha, o automate som nevedel. Ja som videl len manuálne.
podpis som si este nenastavil
Ja mam na mysli normalny 4 rychlostny manual......a 3 rychlostnych a automatoch som ani nevedel
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Mne na tom skutry S B4 odchadzala elektrika a hlavne loziska a prevodovka. Je to stare a uz je tam unava materialov. Vela krat sa stalo, ze ma odviezla niekam, ale naspet som s nou uz nedosiel.
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
jednoznacne SIMSON,ja mam skutra cinu,presnejsie fighter50 a motor je perfektny,nekazi sa,aspon ten moj,ale opaduju zneho bakelity,sak je to cina to sa nemusim cudovat,a aj ja mam radsej manualne radenie tak preto si kupim simson
- toxic
- cyklista
- Dátum registrácie: So Apr 25, 2009 4:30 pm
- Skúter: Simson S51/S70 Elektronic
- Kontaktovať užívateľa:
Keďže mám Simsona Electronic teraz už S70 tak by som ti asi poradil jeho, závisí to od toho či chceš dobre na motorke vyzerať a pomaly sa voziť, alebo budeš vyzerať že ideš na bicykli, ale po menších úpravách to pôjde podstatne lepšie. A na electronicu je určite najlepší prístup k motoru, na endure tam bývajú také vzpery. Čo sa týka poruchovosti, zatiaľ ma doviezol vždy a všade par krát som musel tlačiť 300 metrov k domu lebo mi došiel benzín ale inak je to super stroj. Radšej simsona ako čínu (teda aspoň podľa mňa).
Simson S51/S70- 2 kanál z origo kľukou, karb Bing, 17 zub. primár, zelená peugeot metla
Viac http://www.toxicsimson.estranky.sk/
Viac http://www.toxicsimson.estranky.sk/
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jak môžeš zrovnávať scooter a klasickú moto????že má dve kolesá a dá sa na tom voziť? 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

Tak nakoniec som si kupil Simson SR 50 skuter(minimalne jazdeny) a som nadmieru spokojny. Vykon aj rychlost je postacujuca a pocitovo to ide lepsie ako CPI, ktore som skusal a taktiez sa mi zda podstatne lepsie ovladatelny, viac stabilny atd..
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
- Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T
Ja mozem za seba povedat, ked som ho odblokoval tak to je ina parada. Ani sa necudujem, ked si ho skusal novy ten je fakt des. Ked to ma unlock je to uplne nieco ine. Uz sa tesim, ale na variator, klapky, remen a vyfuk to bude zase o nieco lepsie chodit. I ked uz teraz je to pre mna parada 70km na rovine teda tacho.
uz 10600km tak zase jazdim
tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.