rozmyslal som ist tade na vylet taky "mensi" a budem mat velmi vela zastavok tak som chcel ci niekto z blizka nepojde na kofolku alebo popripade chvilku somnov
no tak pojdem stredu okolo 10 - 11:00 s PE a na kofcu chcem ist hlavne kvoli tomu aby sa skuter schladil kedze je to mali skuter a este k tomu AC okej bral by som tu kofcu das mi tel cislo cez SS ja by som ti cenkol keby som bol v ZA alebo niekde pobliz lebo fakt neviem kolko bude trvat cesta
Trasa od bodu B Kos do Prievidze na tu trasu ak nechces dostat pokutu by som nesiel. Je tam Zakaz vjazdu. Da sa ist len do lava na Opatovce. Rovno a do prava do Kosa je Zakaz!. Je to podolovane. Chodia sa tam sice ludia po tej ceste korculovat na kolieskovych korculiach
uz 10600km tak zase jazdim tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.
okej zajtra teda idem na to keby nahodov isiel na kofolku tak mi ihned volajte budem len RAD !!! 0904 291 776 dakujem moja prva velka trasa tak sa dost bojim
takze docestoval som ... ked budem doma tak vam napisem all problemi lebo ich bolo viac ako dost hned za PE bol prvi a az za klakom som prisiel na o co tomu vazne je ale som dosiel to je zaklad