Aprilia SR 50 Street
Moderátor: Moderators
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
no nova ma krajsie(modernejsie)tvary, staru by som nechcel uz len koli jej známim prednym svetlam, no a neviem sice aky mas v nej motor ale ak morini tak nic moc .. a minarelli tak o trochu lepsie ... ale ja by som si radsej priplatil, kupil novy model s piaggio motorom ... najlepsia kombinacia
edit: este na starej sa mi lubi ze predne smerovky su zabudovane v plastoch (dole) a nie v riaditkach ako na novej a zas zadne smerovky opacne ... ako tak rozmyslam dopredu keby mam zas tu novu aprilku tak mam problem s downhillmi
edit: este na starej sa mi lubi ze predne smerovky su zabudovane v plastoch (dole) a nie v riaditkach ako na novej a zas zadne smerovky opacne ... ako tak rozmyslam dopredu keby mam zas tu novu aprilku tak mam problem s downhillmi
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nova aprilka ma kvazi downhilli v serii...lebo nema cele oplastovane riaditka...prave riaditka su na nej velmi pekne...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- M4rekX
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2008 1:37 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Nj lenže ja mam presne toto:

No a mne sa proste takáto páčila
...
Na Factory sa im páči že vypada závodne ... ale každa ma svoje plus minus .. mne sa proste páči a som zatím spokojny
Porovnanie:

Nové majú krajšiu farbu
ja mam tu čo je na prvom obrazku teda strieborno čiernu 
K tým svetlam mno jo hodili by sa mi dialkove sem tam ... ale ja to vyriešim led lampou prídavnou

No a mne sa proste takáto páčila

Na Factory sa im páči že vypada závodne ... ale každa ma svoje plus minus .. mne sa proste páči a som zatím spokojny

Porovnanie:

Nové majú krajšiu farbu

K tým svetlam mno jo hodili by sa mi dialkove sem tam ... ale ja to vyriešim led lampou prídavnou

- M4rekX
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
vlady to už by som si kupil normal motorku
Načo dva skútre ? ... 50tka je dobra na prevoz ale keby som sa chcel vyblaznit aspon trochu tak si kupim nejake endurko 250 4T dam na to supermoto gumy a frčím
sice to nebude take lacne jak skuter ale tak už lepšie vozenie hh ...

Načo dva skútre ? ... 50tka je dobra na prevoz ale keby som sa chcel vyblaznit aspon trochu tak si kupim nejake endurko 250 4T dam na to supermoto gumy a frčím

- M4rekX
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Aprilia SR 50 Street
Čest práci a robote pokoj...
Som s5 po roku
takže jemne som to zabiehal a po 1020 KM som bol na servisnej prehliadke a potom som vybral reštrikcie a odrezal slepe kolena a zavarili sme vyfuk, ucpal som korkovou zatkou tu (blbost na podtlak) čo išla do vyfuku čo primiešaval vzduch k vyfukovym plynom ci jak to bolo... a skutrik mi ide na tachači dosť za 80 KMh, bojím sa aby som nepretočil tacháč, ale inak je to super
...
lenže ešte viem že musím zmeniť trisku lebo mi ho dost zohrieva, po dlhsej jazde pri plnom plyne to ide asi na pol centimetra k červenej hranici tak potom uberem plyn a čakam kym sa mi to vrati do stredu... bolo mi povedane že treba vacsiu trisku.. alebo ešte idem do kopca a ked idem rovnakou rychlostou tak po chvilke nachvilu akoby prestal tahat a potom sa zas chytí. (povedal by som že vyfuk vysal všetok benzin s karbecu a nestihol dotiect dalsi) aaa posledne trochu mi blbne štartovanie, odkedy som otvoril tak nechce štartovat na štarter na prvy krat niekedy musim prešlapavat kickom...
Neviete mi poradit aku tam mam trisku ? nemal som zatial rozobraty karbec ale je tam Dell Orto 17,5 mm a tryska by tam mala byt asi M6 a priemer neviem aky mam tak neviem aku mam dat (niekde som čital že po otvorení by tam mala ísť až o 15-20 vačšia je tak ?)
Dík vopred za tipy,postrehy a rady
BTW: inak Momoo myslim že tu je motor PIAGGIO
Som s5 po roku

lenže ešte viem že musím zmeniť trisku lebo mi ho dost zohrieva, po dlhsej jazde pri plnom plyne to ide asi na pol centimetra k červenej hranici tak potom uberem plyn a čakam kym sa mi to vrati do stredu... bolo mi povedane že treba vacsiu trisku.. alebo ešte idem do kopca a ked idem rovnakou rychlostou tak po chvilke nachvilu akoby prestal tahat a potom sa zas chytí. (povedal by som že vyfuk vysal všetok benzin s karbecu a nestihol dotiect dalsi) aaa posledne trochu mi blbne štartovanie, odkedy som otvoril tak nechce štartovat na štarter na prvy krat niekedy musim prešlapavat kickom...
Neviete mi poradit aku tam mam trisku ? nemal som zatial rozobraty karbec ale je tam Dell Orto 17,5 mm a tryska by tam mala byt asi M6 a priemer neviem aky mam tak neviem aku mam dat (niekde som čital že po otvorení by tam mala ísť až o 15-20 vačšia je tak ?)
Dík vopred za tipy,postrehy a rady
BTW: inak Momoo myslim že tu je motor PIAGGIO
- M4rekX
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Diky všetkym čo mi odpovedali na post na tymto
jako fakt dik
... tak už mam všetko spravene som si vymenil trisku (bola tam M6 - 53) dal som 67, ihlu som dal na 4ty zarez odvrchu... a nastavil som si volnobeh aj vzdušník
skutrik ide dobre nevynecháva, rozbieha sa slušne, a nezohrieva sa tolko
som spoko heh a dosahujem po rovine 80 km/h ...
A prikladám fotky nejaké aktuálne

A prikladám fotky nejaké aktuálne

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Čav chcem sa spýtať to tam máš brembácke brzdy?
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- M4rekX
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
čawes Ne ne .. to su normálka originál Aprilia
ale som s nimi spokojny ...

- M4rekX
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Dík ..
Inak som to musel ešte poštelovat bo mi ho trochu dusilo
takze pre tych co maju motor piaggio lc, karburator dell orto 17,5 mm .. a odstranil reštrikcie aj zavaril kolena tak original triska je 53 a treba dat 67 ... a ihlu dat na druhu "dražku odvrchu" a vzdušnik uplne zatiahnut a odtiahnut na 1 a 1/3 otačky... volnobeh nastavit tak aby nechcipol skuter....
a malo by to byt ok
nič viac netreba

Inak som to musel ešte poštelovat bo mi ho trochu dusilo

a malo by to byt ok