OVB poistenie - poznáte ?
Moderátor: Moderators
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
OVB poistenie - poznáte ?
Chcel som sa spýtať či má niekto z vás skúsenosti s touto spoločnosťou. Ponúkajú finančné poradenstvo "zadarmo" pre klienta. Či máte od nich poistku na skútra, auto, životku, úver ... .
A ešte taká otázka keby som za vami prišiel ja(akože zástupca z OVB http://www.ovb.sk/ čo nie som) tak či by ste uzavreli so mnou zmluvu(poistiť napríklad skútrika keď to bude výhodnejšie...) . Teda či ste ochotný takým ľudom veriť ak nie prečo a ak áno tak za akých podmienok.
Ďakujem všetkým za postrehy (robím si taký malý prieskum)
A ešte taká otázka keby som za vami prišiel ja(akože zástupca z OVB http://www.ovb.sk/ čo nie som) tak či by ste uzavreli so mnou zmluvu(poistiť napríklad skútrika keď to bude výhodnejšie...) . Teda či ste ochotný takým ľudom veriť ak nie prečo a ak áno tak za akých podmienok.
Ďakujem všetkým za postrehy (robím si taký malý prieskum)
podpis som si este nenastavil
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: OVB poistenie - poznáte ?
bohuzial vacsina znich nema paru co ponukaju
Preda ti to, z coho ma vacsiu provizu

Preda ti to, z coho ma vacsiu provizu
Kawasaki Versys Touring Edition

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Je to tzv. Multi Level Marketing co v preklade znamena ze cím viac ludi mas pod sebou a ty maju pod sebou dalsich ludi a ty dalsi pod sebou dalsich atd... tak tým viac zarobis. Podla mna to robi mnoho ludi co nema s ekonomikou ani sajnu a potom ti daju poistky, ktore su neni pre teba vyhodne. Samo o sebe to nieje podvod ale ide o to ze to robia nevzdelaný ludia. Ja by som si urcite nedal poistku cez OVB. Radsej si obehni niekolko poistovni alebo si to pozri na nete a porovnaj
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- marko358
- st. skútrista
to>deltoro5784
ja len ide o to že napríklad doma máme všetko poistené cez inú spoločnosť(robí tam niekto z rodiny) a fakt sú tie poistky lacnejšie a ešte taká drobnosť že je fakt že si to nemusíme strážiť ale nám to vždy pozrie keď je to aktuáne a zistí čo je najlacnejšie a keď treba pripravý výpoveď starej zmluvy... skrátka full servis
A dnes som sa stretol s jedným z OVB že čo a ako (akože možno budem pre nich pracovať popri VŠ-ekonomického smeru)
takže o tom aké majú vzdelanie je od jednotlivého poradcu a myslím si že by každý uvítal keby nemusel sledovať tieto veci keby veril svojmu poradcovi( a poradca by mal vždy hladať to naj. pre zákaznika lebo keď čo i len raz zistím že nejednal v mojom záujme idem od neho hneď preč a potom aj keď finančný poradca hneď nezarobí veľa ale radšej postupne menej ale mať stálich klientov čo ťa odporučia známim a nakoniec zarobí viac)
a to že to má princíp piramídy odmeňovania až taký problém nevidím pretože som poistený, investujem, požičiavam si od bežných bánk, poisťovní za lepšie ceny
ja len ide o to že napríklad doma máme všetko poistené cez inú spoločnosť(robí tam niekto z rodiny) a fakt sú tie poistky lacnejšie a ešte taká drobnosť že je fakt že si to nemusíme strážiť ale nám to vždy pozrie keď je to aktuáne a zistí čo je najlacnejšie a keď treba pripravý výpoveď starej zmluvy... skrátka full servis
A dnes som sa stretol s jedným z OVB že čo a ako (akože možno budem pre nich pracovať popri VŠ-ekonomického smeru)
takže o tom aké majú vzdelanie je od jednotlivého poradcu a myslím si že by každý uvítal keby nemusel sledovať tieto veci keby veril svojmu poradcovi( a poradca by mal vždy hladať to naj. pre zákaznika lebo keď čo i len raz zistím že nejednal v mojom záujme idem od neho hneď preč a potom aj keď finančný poradca hneď nezarobí veľa ale radšej postupne menej ale mať stálich klientov čo ťa odporučia známim a nakoniec zarobí viac)
a to že to má princíp piramídy odmeňovania až taký problém nevidím pretože som poistený, investujem, požičiavam si od bežných bánk, poisťovní za lepšie ceny
- viper
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Pokial to chces robit dobre musis mat nastudovane vsetky dostupne produkty spolocnosti co chces ponukat.Vediet aj najmensie rozdiely v zmluvach,aby si vedel spravne klientovi poradit.
Moja osobna skusenost - zatial som takeho poradcu nestretol.
Moja osobna skusenost - zatial som takeho poradcu nestretol.

- marko358
- st. skútrista
Osobne keby so to robil tak určite len v prospech klienta nepotrebujem chodiť po kanáloch a nikomu sa pozrieť do očí .
Určite by som Vám a mojim kamarátom, ..(skrátka ľudí čo poznám ) nedokázal nanútiť niečo čo je pre nich nevýhodné(podľa mňa stači aj ušetrený čas zisťovaním a vybavovaním poteší aj keď nič neušetríš, ale určite nie prerobiť ani jeden cent). A určite nebudem chodiť od domu k domu že nechcete toto ...
Ale mne išlo hlavne o to či už bol niekto od nich oslovený, a akú majú skúsenosť
Určite by som Vám a mojim kamarátom, ..(skrátka ľudí čo poznám ) nedokázal nanútiť niečo čo je pre nich nevýhodné(podľa mňa stači aj ušetrený čas zisťovaním a vybavovaním poteší aj keď nič neušetríš, ale určite nie prerobiť ani jeden cent). A určite nebudem chodiť od domu k domu že nechcete toto ...
Ale mne išlo hlavne o to či už bol niekto od nich oslovený, a akú majú skúsenosť
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
Ja mám skusenosť len zlu a to 2 x. Ale je to na dlhšie...
Honda PS 150i
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
OVB najvacsi darebaci akych poznam, mne jeden taky odbornik urobil zivotnu poistku... kua, ale vyhodna bola a stale je tak maximalne pre neho, mne uz sa zial neoplati ju rusit, lebo by som prisiel o vela penazi. Bol to moj kamos kym ma ... o dost prachov je zo Zvolena a uz mu ani na meno neviem prist. Od OVB "predavacov" co najdalej, ak pre nich budes robit nejake admin veci v pohode, len sa nenechaj ukecat na predavanie poistiek, to je ta najhorsia vec na svete, lebo najskor porobia teba a potom to budes ty aplikovat na ostatnych ludi... potom ti skutocne ostanu len tie kanaly...
- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
ja som sa takého jedného nemohol zbaviť, len mi vyvolával a vyvolával, no ale tak prestal a prestal aj s tou prácou, už je v zahraničí 

- marko358
- st. skútrista
to:>mino2
určite napíš akú máš skúsenosť (aj súkromnú správu) že ským konkrétne a hlavne v čom by ma zaujímalo keby si bol taký láskavý lebo všetko čo som našiel na internete bolo typu buď že zle alebo dobré skúsenosti (a nejako sa mi to nezdá).
A sem som to zavesil kôli tomu že pochybujem že tu sa nájde niekto z OVB alebo ich konkurencie ktorý by sa hral na spokojného respektíve nespokojného klienta .
určite napíš akú máš skúsenosť (aj súkromnú správu) že ským konkrétne a hlavne v čom by ma zaujímalo keby si bol taký láskavý lebo všetko čo som našiel na internete bolo typu buď že zle alebo dobré skúsenosti (a nejako sa mi to nezdá).
A sem som to zavesil kôli tomu že pochybujem že tu sa nájde niekto z OVB alebo ich konkurencie ktorý by sa hral na spokojného respektíve nespokojného klienta .
- viper
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
popozeraj sa na http://www.porada.sk tam najdes viac nazorov a informacii o OVB

- marko358
- st. skútrista
poradu som pozeral ale ja som na tieto veci dosť skeptický, ale prečítal som si ( myslím si že oni tieto stránky sledujú a snažia sa spraviť si dobré meno alebo ak ide o konkurenciu tak naopak) som videl a takú radu na nejakom fóre kde sa pýtali že či dané kovanie v oknách je dobré a nejaký génius napísal že vygooglil som že ide o turecké kovanie(v reale je to firma z nemecka a vyrába v nemecku, francúzku, slovensku a niečo aj v turecku) a hneď radil že to by som nekupoval že je to šmejd:))
preto som dal tú otázku sem lebo sú tu všetci čo si každoročne platia poistenie minimálne na skútra, ale kopa z Vás aj na auto havaríjne a PZP
a tak som čakal nejake postrehy ako by ste sa vy zachovali
preto som dal tú otázku sem lebo sú tu všetci čo si každoročne platia poistenie minimálne na skútra, ale kopa z Vás aj na auto havaríjne a PZP
a tak som čakal nejake postrehy ako by ste sa vy zachovali
- myso
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 26, 2008 3:39 pm
- Skúter: Gilera Nexus500
Ak k tomu mam co povedat ako byvaly OVB poradca, tak to nie je o spolocnosti ale o ludoch. Spolocnost ako taka ma v zaujme robit si dobre meno a starat sa o klientov a hlavne v ich prospech. Problem je vsak v tom ze v tejto spolocnosti existuju struktury (skupiny ludi), ktorych vedie ich nadriadeny. Kazdemu klientovy nevypracuva projekt 1 poradca ale cela skupina(na porade)pricom hlavne slovo ma nadriadeny. No a ide o to, ze ak veduci tejto skupiny chce zarobit tak navrhuje pre klienta taky projekt aby to bolo vyhodne pre neho sameho(aby mal vacssiu proviziu). A samotny poradca, ktory je v kontakte s klientom s tym nemoze nic urobit iba to predstavit klientovy. A ak je ten projekt v ociach klienta zly moze za to samozrejme ten poradca. Nikto nevidi to ze za to moze veduci.
Takze ak sa dostane do vyssej funkcie chamtivy pako doplaca na to nielen meno spolocnosti ale aj vsetci jeho podriadeny.
Takze nie je OVB poradca ako OVB poradca.
Takze ak sa dostane do vyssej funkcie chamtivy pako doplaca na to nielen meno spolocnosti ale aj vsetci jeho podriadeny.
Takze nie je OVB poradca ako OVB poradca.
- marko358
- st. skútrista
diki myso takyto post som chcel počuť z vnútra ako to funguje, ale som na 95% rozhodnutý že sa ešťe raz stretne a potom to preložím po zimný semester teda ak budú mať záujem o spoluprácu so mnou máš u mňa