Keď som to skladal prešiel som na redsponge filter malossi + väčšiu trisku. Ako som sa išiel previezť bol som nemilo prekvapený, predtým ťahal skúter 105 na maximum a teraz si bubloce na presne 90tke, nechce sa ani pohnúť ďalej, aj keď vidím, že ešte by mohol, ešte by mal silu to rozbehnúť, zrýchlenie je to isté ako predtým - sa mi zdá.
Tak som sa rozhodol vrátiť to na staré nastavenie ako to bolo - vybral som filter a zmenšil trisku, dneska som sa bol odviezť a je to ešte horšie, skúter má síce rozbeh ako predtým, ale trvá mu kým sa dostane na maximum, a druhá vec je tá keď idem do kopca tak sa nechce zobrať, chvíľu chytí otáčky a potom klesajú a klesajú a zrazu zase chytí a tak dokola, keď som menil tú trisku naspäť, tak tá oska bola nalomená, asi sa odtrhla - je to možné riešenie problému?
Inak automat. sytič funguje ako má, pekne padnú otáčky ako majú, asi budem musieť zohnať nový

TAKŽE KÚPIM funkčný alebo nefunčný karburátor Dellorto 17,5 s automatickým sytičom, alebo proste aby mal tú osku na obrázku, skúsil by som ju nejako vybrať a dať do môjho (zatiaľ budem skúšať nejako to zlepiť alebo pájknuť, len nikoho nepoznám kto to tu robí) dik