UKRADNUTY SKUTER V BA
Moderátor: Moderators
- DaDi-6
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2008 4:13 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: UKRADNUTY SKUTER V BA
noo ten kto to zvalil nebol to nejaki stupel ale aj o hlavu vyssi jak ja takze nemal som nato odvahu
:D

podpis som si este nenastavil
jaj ... ty nemas v skutri vybavu?:D bejzbolka abo take neco? 

- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
bejzbolku akurát nejakú na rozšrobovanie nie 

- DaDi-6
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
heh dobra rada musim kupit i ja nejaku vybavu do kufra 

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
ste pekne od temy, tato tema sa nebude spamovat, za par minut to premazem, vratene tohto prispevku
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
[quote="respectman"]Ten Aragon nevyzerá že padol len zo stojana...Nepadol si náhodou Ty?[/quote]
Toto isté napadlo aj mňa ako som pozeral tie obrázky...tie plasty sú jasne šuchnuté o asfalt a nie len položené...Jedine že by ho ten dotyčný zlodej skopol zo stojanu a ťahal za výfuk po zemi za sebou .
Toto isté napadlo aj mňa ako som pozeral tie obrázky...tie plasty sú jasne šuchnuté o asfalt a nie len položené...Jedine že by ho ten dotyčný zlodej skopol zo stojanu a ťahal za výfuk po zemi za sebou .
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
Mozno mu Dadi nechal aj kluciky :) Takze v podstate mu ani velku skodu nesposobil.
To TomasARN - no je tu trocha OT, no ale mazat to hned nemusis - mozes vytvorit novy topic a tam presunut prispevky tykajuce sa dadiho problemu.
To TomasARN - no je tu trocha OT, no ale mazat to hned nemusis - mozes vytvorit novy topic a tam presunut prispevky tykajuce sa dadiho problemu.
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
tak som to mal v plane, proste aby tato tema zostala len o tom jednom skutry, aby to bolo prehladne
- DaDi-6
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Uz som pisla ze mate pravdu scooter bol suhnuty o zme mnou pri skusani hovadiniek na nom
ale mal som stastie to ze ten kto zvalil scooter zvalil ho na pravu stranu tak vsetka skoda pojde jemu 

- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
aj ti policajti ho vari aj vypatrali? ja nosim zosebou francuzky kluc,ale nebil by som ho nim,len by som ho zastavil a odviedol na fizlicu,a admin nemaz to,lebo je tu dobra tema o prevencii pred ukraadnutim
- DaDi-6
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Nie policia toto tipka zatial nensala kazali ze sa to bude vysetrovat mesiac ale oni ho uz nenajdu mam akoze par mien kto to mohol byt ale co s tim to nepridu nato ze kto to spravil ... niet sance podla mna
- VLADY
- spammer
[quote="DaDi-6"]Uz som pisla ze mate pravdu scooter bol suhnuty o zme mnou pri skusani hovadiniek na nom :) ale mal som stastie to ze ten kto zvalil scooter zvalil ho na pravu stranu tak vsetka skoda pojde jemu :)[/quote]
PS: kto je horší? zlodej čo Ti ho chcel ulopkovať alebo Ty že chceš na neho hodiť aj to čo nespravil a teda je to potom z Tvojej strany podvod??? aj keď lopkárom prajem len to najhoršie ...A asi by som spravil to isté na Tvojom mieste ....
PS: kto je horší? zlodej čo Ti ho chcel ulopkovať alebo Ty že chceš na neho hodiť aj to čo nespravil a teda je to potom z Tvojej strany podvod??? aj keď lopkárom prajem len to najhoršie ...A asi by som spravil to isté na Tvojom mieste ....
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
neni sanca ze ho ct chytia,vypatrat ho mozes iba ty ked si ho videl
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
takze spat k povodnej kradezi:
mozno to boli tito typci (hanbim sa, ze bardejovska SPZ)
mozno to boli tito typci (hanbim sa, ze bardejovska SPZ)
zdroj: http://motoride.sk/?P=phorum&tema=ukrad ... ded&p=lastwafenslos na motoride napísal:V Bratislave operuju 5 zlodeji na dodavke vetsinov Fiat Dukato sivomodra metaliza spz BJ 419 BB. Pred tyzdnom obzerali kamosov skuter,dnes rano o 7:00 hod nacuvali k mojej Suzuki GSXR,vystupili,dvaja s predu a dvaja zozadu ju chytili a zacali nakladat. Nastastie boli na blisku chlapci co poznaju ze to je moja masina tak kym som dobehol tak ich stopli. Utekal som az som si isiel nohy dolamat,chybalo 10 sec a mali by nalozene a odvezene. Hlasil som to aj na PZ,ty hovoria ze uz dlhsie myznu motorky,vetsinov skutre ale doteraz nemali ich spz. Boli to chlapi okolo 35 rokov v robotnickom obleceni. Ak vam niekomu zmyzla masina tak je najvetsia pravdepodobnost ze to boli oni.
- ADo_xXx
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
- Skúter: CPI hussar
Kurna chlalani-takym len dolamat ruky-nohy nech vedia co su to motorkary zac a ze pre svojho jednokolesoveho milacika budu bojovat! edit-jednostopoveho samozrejme
Naposledy upravil/-a ADo_xXx v Ne Jún 21, 2009 9:33 am, upravené celkom 1 krát.
- VLADY
- spammer
Tak DUCATO...tam naložia uplne všetko....A ja si nechávam ráno pred Tescom scooter len tak..a pritom je tam dosť monterkáčov a dakedy sem tam aj dodávky....Síce 200kilo je už dosť ale ak niekto hádže celý týždeň do šuter míšačky a vykladá sáčky s cimentom tak mu to nerobí problém.
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 02, 2009 1:06 am
- Skúter: yuki 125 matrix
- Kontaktovať užívateľa:
ja idem kupit alarm a ako vidim to bude dobra volba a asi kupim aj plynovku na tich co kradnu
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
robo, alarm ano, na plynovku pozor. Ak by na mna niekto vybral zbran, tak neskumam ci ma plynovu alebo normalnu,a le proste strielam. Preto je moj nazor taky, ze ak zbran nie je ozaj nutna, tak sa jej vyhnut, aj ked len atrapa