KRAKOVANY SMRTELNA NEHODA SKUTRISTU
Moderátor: Moderators
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
KRAKOVANY SMRTELNA NEHODA SKUTRISTU
http://motoride.sk/?P=phorum&tema=nehody&tid=34609
EDIT TomasARN: http://www.ta3.com/sk/reportaze/124013_ ... ny-chlapec
EDIT TomasARN: http://www.ta3.com/sk/reportaze/124013_ ... ny-chlapec
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: KRAKOVANY SMRTELNA NEHODA SKUTRISTU
a kua, tak to je strasne. Uprimnu sustrast rodine a blizkym.
Bol chalan aj na fore ? Vie niekto o tom ?
napiste prosim, ak viete niekto
Bol chalan aj na fore ? Vie niekto o tom ?
napiste prosim, ak viete niekto
- matopn
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
foxik bude vediet
studoval som na tej skole a moja triedna bola ja jeho
nech mu je zem lahka
staci zlomok sekundy a zivot sa ti obrati hore nohami
studoval som na tej skole a moja triedna bola ja jeho
nech mu je zem lahka
staci zlomok sekundy a zivot sa ti obrati hore nohami
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
velmi smutne...
Zial aj taketo veci sa stavaju... a nam ostatnym musia byt na vystrahu. 

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Niekedy práve pre takéto veci uvažujem či jazdiť na skútry,alebo nie. Tiež mám priatelku a jazdíme spolu a keby sa jej niečo stane a mne nie tak by som sa z toho zblaznil. No žial je mi lúto že tak dopadli a rodinám prajem úprimnú sústrasť. Musíme si dávať veľký pozor na nebezpečných cestách. 

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
Bohužial, je to veľmi smutné
často je to boj o život na tých cestách, mňa včera skoro sundala felicia keď som predbiehal, chlap si zmyslel že predbehne aj on, asi si myslel že tú smerovku čo mi bliká tam mám len pre okrasu, ešte štastie že som nevybočil viac do porotismeru ale len trocha za okraj stredovej čiary!

často je to boj o život na tých cestách, mňa včera skoro sundala felicia keď som predbiehal, chlap si zmyslel že predbehne aj on, asi si myslel že tú smerovku čo mi bliká tam mám len pre okrasu, ešte štastie že som nevybočil viac do porotismeru ale len trocha za okraj stredovej čiary!

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Strašné....Ja to teda tak nejak furt uhrávam zatial v môj prospech....Ak sa má stať zle, stane sa mám taký dojem . Veľa vecí človek ak sú dobre načasované nezmení aj keby zabrzdil na 2-3 metroch... ak beriem to že idem pekne po svojej strane a dakto z protismeru ma zostrelí alebo zo zadu pri státi na križovtke alebo z boku pri predbiehaní...ale snažím sa ísť tak aby som nespravil kravinu ja sám...teda neletím do neprehladnej zátačky na doraz- neviem čo je v nej ..... ak nepoznám cestu tak tiež to isté...a takýmto správaním sa dá veľa nehodám predísť.... Je to smutné že aj autobusák bude mať traumu ...a len pre mladícku nerozvážnosť. Mladosť-pochabosť vravia starí ludia ..A je to tak! je to odpozorované zo života! - menia sa len dôsledky a vďaka civilizácii a technike k horšiemu.Bohužial.A ten chalaň bez prilby v dedine na nejakej tuším BMW čo bol večer v správach vyletí do plota a do stĺpa on v jednom dvore , moto v druhom...kolko tak mohol letieť??? SA TREBA UVEDOMIŤ a nehazardrovať zbytočne.Ja netvrdím..občas človek prestrelí každý jeden ale ak to niekto robí sústavne a je to v podstate jeho štýl jazdenia tak to dlho netrvá a zle končí. Príkladno ja som išiel včera do Vráblov. A pekne piánko 90-100 občas som dakoho predbehol hlavne nejaký TIRák a znova pekne klídek pohoda.... cez dediny nelietam v zásade max tak +10 ak je to niekde kde to poznám a je široká cesta a nikde nikoho ...ale ak vidím v bočnej uličke auto alebo bicykel alebo chodca, tak už som pozorný aj za neho....Lebo
nespí ! Takže pozor .A rozvahu.Radšej prídem o minútu neskôr tam kam idem, ako nikdy... 

Naposledy upravil/-a VLADY v Št Jún 18, 2009 10:46 am, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Už je to aj na tvnoviny.sk
http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/otrasna ... tobus.html
Najviac ma štvú tie komentáre niektorých ludí čo píšu že tak im treba
http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/otrasna ... tobus.html
Najviac ma štvú tie komentáre niektorých ludí čo píšu že tak im treba

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
inac 50ka to nebola...je to (bol to) burgman 125/200...podla ich veku 125ka...
http://www.suzuki.sk/index.php?sekcia=m ... O_UH_125_8
a kedze mala spolujazdca necudoval by som sa keby spolujazdec urobil to najhorsie co moze...ked to poslali do zakruty tak sa narovnal...to ma potom co robit aj velmi skuseny motorkar...
http://www.suzuki.sk/index.php?sekcia=m ... O_UH_125_8
a kedze mala spolujazdca necudoval by som sa keby spolujazdec urobil to najhorsie co moze...ked to poslali do zakruty tak sa narovnal...to ma potom co robit aj velmi skuseny motorkar...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Takým dementom čo vôbec dačo také vedia napísať , by sa malo stať v rodine dačo podobné.....potom by sa zobudili a zmenili názor....Ale aj tak neviem kde sa v ludoch berie taká bezohladnosť a netolarantnosť ...... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
presne toto neznášam pri spolujazdcoch a keď sa kýve hore dolu.. sakra burhman 125? Suzuki? no do faka ten vozieval kamaráta...
pokiaľ viem ten skúter patril chalanovi, tmavej farbu tuším bol ten scoot, hádam to nebol alex.. možno viem kto ale pokiaľ viem nebol členom fóra tuším.. neviem o ničom takom.. Smutné možno odbočovala dole, čiže by musela prejsť cez druhý pás cesty, lebo viem kde to je v krakovanoch ale aj tak to sa mi nezdá jak píšu že spanikárila .. je to dosť možné ale zase tam nieje tak málo vidno že by to nestihla, takže 50 asi nešla stačí aj 70 a si v pytli
pitche prečo si nedávame pozor a musia takýto mladí zomierať.. keby zomre nejaký kkt čo ide 220 po diaľnici (jak ja) tak mu treba to bola jeho chyba a možno naozaj tak mu treba lebo netreba byť macher.. ale poviem tak, že na veľkej moto sa nedá nefrajerčiť.. to musíš mať v sebe že nepridáš plyn a neobehneš auto, ktoré je pred tebou ale v pohodičke si ideš za ním.. každopádne si ešte zistím kto to bol (aj keď asi viem) a ako sa to stalo..
no smutné čo k tomu poviem, nebola to 1000ka motorka a nešli 120km/h že by si to zaslúžili, keď tak prekračujú medze a hrajú si so svojimi dušami 
Určite nemám nič prosti žiadnemu motorkárovi ale nemám rád truhly ako hovorí kamarát (silné cestné motorky!), najviac ma dokáže nasrať keď motorkára zrazia a nieje to jeho vina..

Určite nemám nič prosti žiadnemu motorkárovi ale nemám rád truhly ako hovorí kamarát (silné cestné motorky!), najviac ma dokáže nasrať keď motorkára zrazia a nieje to jeho vina..

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- matopn
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
foxik on bol tusim z 2.C z Pavelkovej triedy.... ale neni som si isty
- pygo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Nov 01, 2006 7:13 pm
- Skúter: bolo Amalfi
smutná správa... žial sa zas ale ukázalo,že v autoškole motorkárov a skútristov naučia len teoriu... tých pár jázd čo si absolvujú niekde na parkovisku ich nijako nepripraví na nástrahy čo ich čakajú na ceste. Sám to poznám, že ked som robil vodičák na 350ke,tak na tréningovej dráhe to šlo ako po masle...ale akonáhle som si kúpi skúter a začal vážnejšie jazdiť,tak badám že mám ešte veľké rezervy... ked som sa šiel prvýkrát previesť na Havran,tak som skoro vyletel v zákrute... najhoršie je si nahovoriť,že už som JAZDEC... toto isté žial bolo asi aj v tomto prípade...dievča malo čerstvý vodičák a už si myslela,že vie jazdiť 

<- to som já a mój bývalý skúter nekde v Rakúsku 

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Ja už viem asi šli na hlavnú a nedali prednosť alebo sa proste baba zľakla, alex moc nechcel o tom ani písať, bol to jeho kamarát a spolužiak od škôlky a jeho dobrá kamarátka.. Skúter patril jej bratovi a ona dostala včera vodičák a dopadlo to osudne .. takže žiadne skúsenosti a možno aj v nesprávny čas na nesprávnom mieste.. 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
Je to hroza... zbytocne vyhasli 2 mlade zivoty.
Ale... Bola o tom sprava v rozhlase, kde ale spomenuli, ze ani jeden z nich NEMAL na hlave prilbu...( to je neospravedlnitelne. Zivot im to uz nevrati, ktovie ci by im to pomohlo, ale dufam ze to budu hovorit aj v televizii, a tu prilbu zvýraznia. Lebo ist bez prilby je samovrazda. Je to podobne ako v aute bez pasu - velka nezodpovednost a "frajerina" - a kolko ludi sa nezapina.
Aj ked je ich smrt zbytocna - dufam ze takyto nestastny pripad "motivuje" ludi aby nosili prilby a ine ochranne prostriedky, neprecenovali svoje sily a jadzili opatrne a zodpovedne.
Spolu s tym na BMW1200 za den 3 mrtvi motorkari bez prilby - mimoriadne smutne.
Aj tak vyjadrujem hlboku sustrast rodine a tym co ich poznali.
EDIT: Podla prispevku podo mnou - a podla diskusie v Motoride.sk PRILBU MALI.
Ale... Bola o tom sprava v rozhlase, kde ale spomenuli, ze ani jeden z nich NEMAL na hlave prilbu...( to je neospravedlnitelne. Zivot im to uz nevrati, ktovie ci by im to pomohlo, ale dufam ze to budu hovorit aj v televizii, a tu prilbu zvýraznia. Lebo ist bez prilby je samovrazda. Je to podobne ako v aute bez pasu - velka nezodpovednost a "frajerina" - a kolko ludi sa nezapina.
Aj ked je ich smrt zbytocna - dufam ze takyto nestastny pripad "motivuje" ludi aby nosili prilby a ine ochranne prostriedky, neprecenovali svoje sily a jadzili opatrne a zodpovedne.
Spolu s tym na BMW1200 za den 3 mrtvi motorkari bez prilby - mimoriadne smutne.
Aj tak vyjadrujem hlboku sustrast rodine a tym co ich poznali.
EDIT: Podla prispevku podo mnou - a podla diskusie v Motoride.sk PRILBU MALI.
Naposledy upravil/-a shobull v Št Jún 18, 2009 5:25 pm, upravené celkom 2 krát.
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Bohuzial niekto ma malo skusenosti + smolu k tomu.Niekto jazdi ako debil.
Vcera som skoro sundal nejakeho manika na moto.Mal aj spolujazkynu(nemala prilbu),manik si to rubal sprava.Ja som bol prvy na svetlach vedla mna auto.Pohnem sa a preradujem sa do prava.Auto co bolo so mnou svetlach je vedla mna vzadu - takze pianko vedla mna neni nikto(aspon to tak vyzera)Zrazu len periferne vidim nieco na mojej pravej strane - pozrem sa, a tam manik na motorke ako sa dozaradil vedla mna sprava zo zastavky.Proste obiehal auta ktore boli pomalsie ako on cez zastavku.
Takze taketo veci su problem.A potom len citame aki su autickari debili lebo nas vytlacaju a z druhej strany pocuvam aki sme debili a darcovia organov.
Vcera som skoro sundal nejakeho manika na moto.Mal aj spolujazkynu(nemala prilbu),manik si to rubal sprava.Ja som bol prvy na svetlach vedla mna auto.Pohnem sa a preradujem sa do prava.Auto co bolo so mnou svetlach je vedla mna vzadu - takze pianko vedla mna neni nikto(aspon to tak vyzera)Zrazu len periferne vidim nieco na mojej pravej strane - pozrem sa, a tam manik na motorke ako sa dozaradil vedla mna sprava zo zastavky.Proste obiehal auta ktore boli pomalsie ako on cez zastavku.
Takze taketo veci su problem.A potom len citame aki su autickari debili lebo nas vytlacaju a z druhej strany pocuvam aki sme debili a darcovia organov.
Kawasaki Versys Touring Edition

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
shobull, prilbu mali. Precitaj si prispevok simona na motoride, daval im prvu pomoc. Co je s babou?
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
Ok, precital som - pise ze chlapcovi daval dole prilbu, potom dezinforumuju media - ale inak by som dal povinne, aby hovorili, ked pri nehode boli nejake zranenia, ci bol alebo nebol ucastnik priputany / resp. mal prilbu. Lebo vela ludi tvrdi ze priputavanie je blbost - si asi myslia ze sa udrzia ci co.
TomasARN: Dievcina po prevoze do nemocnice zomrela...
TomasARN: Dievcina po prevoze do nemocnice zomrela...

Naposledy upravil/-a shobull v Št Jún 18, 2009 1:31 pm, upravené celkom 1 krát.
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:

- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
naozaj smutné, tak zbytočne umieráju mladý ľudia, či už to tak malo byť alebo nie to nikto nevie, môžme len dúfať že sa nám nič podobného nestane
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Úprimnú sústrasť rodine .. Je to smutné 

- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
ten link mi vcera poslala sonka...
zial aj toto sa stava.
skoda dvoch mladych ludi R.I.P.

zial aj toto sa stava.

- fiiloo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Máj 15, 2008 10:50 pm
- Skúter: Suzuki Burgman AN 650 K
- Kontaktovať užívateľa:
No tiez zelam uprimnu sustrast , kedze tam tu cestu dobre poznam , staci tam ist aj 50 a zle si nadist do zatacky , vodic ziadne skusenosti silna moto s ktorou nieje zzity a stane sa toto ono 125 ccm je dost pre amatera a este k tomu burgos . Inak asi to 50 km /h za hodinu to nebolo kedze autobus bol az na chodniku . No je skoda dvoch mladych ludi . 
Zial aj toto sa stava
je to krute ale je to tak . Ono ako som cital rychlo vie jazdit kazdy , len zastavit na urcenom mieste je umenie . 
Takze snad si s tohoto zoberieme ponaucenie a treba predvidat a vediet ovladat moto a nepustat sa cez hranice svojho umenia

Zial aj toto sa stava

Takze snad si s tohoto zoberieme ponaucenie a treba predvidat a vediet ovladat moto a nepustat sa cez hranice svojho umenia

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
kde v krakovanoch sa to stalo ? Pojdem sa tam previest a aspon sviecku zapalit