Nehoda
Moderátor: Moderators
- gogo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Nehoda
ahojte vcera som sa vyrubal na skutriku a dost som sa zosuchal na lavej nohe pri riti.. mam si to potierat nejakou mastou alebo to mam nechat tak... obavam sa toho ze mi to bude hnisat a to nieje dobre tusim .. poradte mi :/
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Nehoda
Sorry, trosku divna otazka, toto je skuter forum a nie medicinske. Chod k lekarovi a hotovo.
Neskor temu zamknem a vymazem
Neskor temu zamknem a vymazem
- gogo
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
zase tak hrozne to nieje ze musim k doktorovi.. len chcem vediet co si dat na to lebo už davnejsie tu niekto mal nehodu na skutri a viem ze nieco mu dobre pomohlo len som tu temu nevdel najst
- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
dva dni ti to bude hnisat a potom sa ti začne robiť chrasta.....nos hlavne slipy a volné nohavice

Yamaha - ride the right bikes
- gogo
- st. kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
okeeej diki toto som potreboval vediet..
) hehe
šefe mozes to zavriet ak chces teda

šefe mozes to zavriet ak chces teda
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
este to chvilu necham
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Presne tak, cakam na nasho sukromneho Doktora.
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Pre budúcnosť odporúčam kúpiť toto http://www.4sr.sk/katalog/moto-kalhoty/ ... le-14.html má to na Tvojom inkriminovanom ošúchanom mieste chrániče z pamäťovej peny a kevlarovú tkaninu - asi by si lepšie dopadol mať to na sebe. Ja ich už mám.
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Boooooze, to nic nemas, ked som spadol na malej dolores tak som mal inak rozparane koleno, kup si v lekarni mast CALCIUM PANTHOTENICUM (1,40<-e) a si zahojeny, tri-styri dni si to natieraj a si zahojeny
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- Tomek
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Hm... som minule cital o tych nohaviciach a ze niesu celkom dobre, je pravda ze sa ti koza neosucha, ale ten kevlar sa strasne rychlo zohreje a zanecha dost neprijemne popaleniny, niekedy horsie ako osuchana koza...Pre budúcnosť odporúčam kúpiť toto http://www.4sr.sk/katalog/moto-kalhoty/ ... le-14.html má to na Tvojom inkriminovanom ošúchanom mieste chrániče z pamäťovej peny a kevlarovú tkaninu - asi by si lepšie dopadol mať to na sebe. Ja ich už mám.

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
joo kalciova masticka jak hovori senor dottooore, tiez som mazal svojho casu 

- PeterZ
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
máš skladbu: riflovina potom kevlar a nakoniec pena a bavlna a telo, teda nemá skadiaľ teplo na kožu ísť. kevlar chráni penu...Tomek napísal:Hm... som minule cital o tych nohaviciach a ze niesu celkom dobre, je pravda ze sa ti koza neosucha, ale ten kevlar sa strasne rychlo zohreje a zanecha dost neprijemne popaleniny, niekedy horsie ako osuchana koza...
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Mar 08, 2009 2:15 pm
- Skúter: Kymco Agility 50 4T, MBK SKYCRUISER 125
hm, zaujimava debata, aj ked trocha starsia, my sme na taketo drobne "cestné lišaje", pouzivali modru indulonu, volali sme ju "grúľová masť", ale vseobecne na taketo veci je naucinnejsi odvar z Repíka lekárskeho, http://www.bylinky.sk/?/Atlas/Repik-lekarsky , je ho vsade ako hnoja, je pravda treba ho mat v zalohe nasuseny, moja mama taku zalohu vzdy ma, ale uz aj ja ho zacinam zbierat a susit, pred rokom so sa trocha rozbil na endure, pomohol dost, a na takejto rane velmi urychli proces regenerovania.
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Jasne, uz vidim jak si nejaky pazur co sa vytre na moto vari po veceroch repik a potom si pri telke robi obklady (co ale neznamena ze to nefunguje, kto je nudista, prirodny typ alebo iny posuk tak to urcite oceni)
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
K tým nohaviciam: pred rokom sa stala tu v našom okolí hnúsná nehoda motorkára,ktorý sa šúchal po ceste a tie kúsky kevlaru sa mu zapiekli do nôh tak nešťastne že mu ich nakoniec museli amputovať.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
-
- st. kolobežkár
otazka zvyku, vyskusaj, mozes popritom po veceroch pri telke aj chlastatdoktor napísal:Jasne, uz vidim jak si nejaky pazur co sa vytre na moto vari po veceroch repik a potom si pri telke robi obklady (co ale neznamena ze to nefunguje, kto je nudista, prirodny typ alebo iny posuk tak to urcite oceni)
- lajťo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 11:54 pm
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa:
myslím, ze skôr táto nehoda stojí za povšimnutie: http://www.topky.sk/cl/10/490645/Tinedz ... neprezili- 

Keeway F-act 50ccm; Dunlop Runscoot 207 RS, Mallosi Multivar, TNT gripy, pásy na kolách.....[real max. 65-70 km/h]
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tak ale to si myslím že je nejaké nedorozumění.....kvôli tomu by mu iste neamputovali nohe...to ich musel mať dobre na sračkydeltoro5784 napísal:K tým nohaviciam: pred rokom sa stala tu v našom okolí hnúsná nehoda motorkára,ktorý sa šúchal po ceste a tie kúsky kevlaru sa mu zapiekli do nôh tak nešťastne že mu ich nakoniec museli amputovať.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
čo som počul išlo o niekoho z našej priemyslovky , zistím podrobnosti ale počul som že to bola úplne čerstvá vodička zistím viaclajťo napísal:myslím, ze skôr táto nehoda stojí za povšimnutie: http://www.topky.sk/cl/10/490645/Tinedz ... neprezili-
-
- st. kolobežkár
VLADY napísal:Tak ale to si myslím že je nejaké nedorozumění.....kvôli tomu by mu iste neamputovali nohe...to ich musel mať dobre na sračkydeltoro5784 napísal:K tým nohaviciam: pred rokom sa stala tu v našom okolí hnúsná nehoda motorkára,ktorý sa šúchal po ceste a tie kúsky kevlaru sa mu zapiekli do nôh tak nešťastne že mu ich nakoniec museli amputovať.

- PeterZ
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Pripečené nohavice amputovali?deltoro5784 napísal:kúsky kevlaru sa mu zapiekli do nôh tak nešťastne že mu ich nakoniec museli amputovať.
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
No nepoznám celkom podrobnosti,ale údajne mu tie kúsky spôsobili nejakú diagnózu (neviem ako sa to volá) že nakoniec mu začalo odumierať tkanivo a už nebolo iné riešenie inak by zomrel. Tak mi to vravela mama ona pracovala v tej nemocnici kde ho doniesli. Ale je možné že príčinou boli aj iné zranenia ktoré utrpel pri tom páde
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To je kruté..stať sa môže všeličo...infekcia je sviňa aj v dnešnej dobe antibiotík....stačí aj že sa nepodarí všetko dobre poskladať a nefunguje dobre krvný obeh v samotnej nohe a noha ide hore komínom....Bŕŕŕŕŕ ani nemyslieť na takéééé 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!