Peugeot Vivacity 50 nejde do otacok - hladam servis
Moderátor: Moderators
Peugeot Vivacity 50 nejde do otacok - hladam servis
Zdravim Vas,
hladam sikovneho servisaka na Peugeot Vivacity 50 , skuter sa da nastartovat. Ked vsak pridam plyn tak sa motor zadusi. Skuter stal asi 3/4 roka. Poprosim sikovaneho servisaka z BA , alebo okolia aby sa mi ozval.
Dakujem
Lotus
hladam sikovneho servisaka na Peugeot Vivacity 50 , skuter sa da nastartovat. Ked vsak pridam plyn tak sa motor zadusi. Skuter stal asi 3/4 roka. Poprosim sikovaneho servisaka z BA , alebo okolia aby sa mi ozval.
Dakujem
Lotus
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Peugeot Vivacity 50 nejde do otacok - hladam servis
Ak si s nim nic nerobil a skuter bol zazimovany skus vypustit benzin z karburatora.Nech tam natecie cerstvy.
Mne to parkrat pomohlo.
Mne to parkrat pomohlo.
Kawasaki Versys Touring Edition

Uz som to skusil , kolko treba asi vypustit? Ja som vypustil asi 2 deci a nepomohlo. Co to znamena zazimovany? Bol celu zimu vonku pod pristreskom , baterka je nova
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ak sa scooter da nastartovat, tak ho nastartuj a nechaj bezat na volnobehu aspon 5 minut... az potom skus jemne pridat plyn...
ak by nepomohlo, pozri sa do airboxu, ci je filter cisty, ci nie je upchaty, ci si tam vtaciky neurobili hniezdo trebars...
ak by nepomohlo, pozri sa do airboxu, ci je filter cisty, ci nie je upchaty, ci si tam vtaciky neurobili hniezdo trebars...

Skusil som , nechal som ho na volnobehu 10min a stale reaguje rovnako. Airbox je cisty , filter cisty...THeBaNDiT napísal:ak sa scooter da nastartovat, tak ho nastartuj a nechaj bezat na volnobehu aspon 5 minut... az potom skus jemne pridat plyn...
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
pozri sviecku, akej je farby... benzin tam je v nadrzi stary 3/4-rocny alebo novy?
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Za 10 min už je motor zohriaty.... takže sytič to nebude, a príruba od klapiek do karbecu je kovová takže tam tiež nebude že by ťahal dakade falošný vzduch. Môže byť nejaký bordel-špinka-ihličie v tryske hlavnej alebo tak dačo upchatý nejaký kanálik v karbeci alebo tak niečo.Inač elektriku vylučujem aj keď stať sa môže všeličo .Treba to popozerať kompletne vybrať karbec rozobrať vyčistiť pozreť aj klapky keď už a poprípade skúsiť sviečku.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Nechaj to len strasne dlho nastartovane toto iste robyl speedfight 1 ked stal okolo roka sme to po hodine nastartovali a hned po pridani skapal dymu bolo jak v Jaslovskych ale 30 min nastartovania sme pomalinky pridavali plyn a stale viacej a teraz uz ide v pohode
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

- VLADY
- spammer
Teraz ma napadlo...možno máš plný motor oleja ... 

Mozno ano , ked pridam viac plynu skoro vzdy skape.Ale obcas sa trochu necha vytocit do otacok a idez toho biely dym.Ako sa zbavit pripadneho oleja v motore? Skusim to nechat natocene 30minut. Sviecka je cierna , mam pocit ze trosku viac olejova...Iskru dava OKVLADY napísal:Teraz ma napadlo...možno máš plný motor oleja ...
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
jj, nechaj to bezat dlhsie, nech vsetok olejovy sajrajt zhori (pripadne vyfuci do vyfuku), podla logiky to vyzera, ze to moze byt v tom...
demontoval som karburator vo vnutri riadny bordel, poriadne som ho vycistil . Najprv motor isiel do otacok , ale po par sekundach rovnaky stav.Takze teraz bezi 5minutu na volnobeh ak co i len trochu pridam plyn tak zdochneTHeBaNDiT napísal:jj, nechaj to bezat dlhsie, nech vsetok olejovy sajrajt zhori (pripadne vyfuci do vyfuku), podla logiky to vyzera, ze to moze byt v tom...
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
pytal som sa uz predtym, ale odpoved si mi nedal, tak sa pytam este raz: akej farby mas teraz sviecku? Ak mozes, daj foto.
A dalej: predtym scooter v pohode chodil? (pred tym tristvrte rokom) Pretoze teraz to vyzera tak, ako keby volnobezna bohatost zmesi bola nastavena dobre (scooter nastartuje a ide), ale hlavna tryska bola zle zvolena (po pridani plynu scooter zdochne) a totiz bud prilis velka (bohata zmes), alebo prilis mala (chudobna zmes). Pripadne ci je ihla v poriadku a dobre nastavena, ale do tohto sa ja uz az tak velmi nerozumiem.
A dalej: predtym scooter v pohode chodil? (pred tym tristvrte rokom) Pretoze teraz to vyzera tak, ako keby volnobezna bohatost zmesi bola nastavena dobre (scooter nastartuje a ide), ale hlavna tryska bola zle zvolena (po pridani plynu scooter zdochne) a totiz bud prilis velka (bohata zmes), alebo prilis mala (chudobna zmes). Pripadne ci je ihla v poriadku a dobre nastavena, ale do tohto sa ja uz az tak velmi nerozumiem.
sviecka je jemnucko cierna , ale v pohode cista precistil som ju jemnym smirglom.Predtym scooter chodil v pohode. Ihlu som kontroloval je v poriadkuTHeBaNDiT napísal:pytal som sa uz predtym, ale odpoved si mi nedal, tak sa pytam este raz: akej farby mas teraz sviecku? Ak mozes, daj foto.
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
presne toto robi moj fighter po zime,na volnobeh ide a ked trocha pridam taak zdochne,ale ked dlhsie pridavam,pomaly a vzdy viac tak sa potom rozbehne,ked tvoj nenabere otacky tak potom uz fakt newiem,skus vymenit sviecku,alebo v airboxe este pred penou by malo byt take sitko,pozri ci nieje spinave
podpis som si este nenastavil
sitko tam nieje ziadne , zrejme je to nad moje sily, je niekde nejaky servis v okoli BA?jesko93 napísal:presne toto robi moj fighter po zime,na volnobeh ide a ked trocha pridam taak zdochne,ale ked dlhsie pridavam,pomaly a vzdy viac tak sa potom rozbehne,ked tvoj nenabere otacky tak potom uz fakt newiem,skus vymenit sviecku,alebo v airboxe este pred penou by malo byt take sitko,pozri ci nieje spinave
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
tak ja niesom z BA takze neviem,ale urcite tam bude nejaky servis
podpis som si este nenastavil
jesko93 napísal:tak ja niesom z BA takze neviem,ale urcite tam bude nejaky servis
No hej , ale moja otazka bola ze kde

Nikto z okolia BA mi to neda do priadku? Nikto si nechce privyrobit? Pripadne mi Vivacity vylepsit?
- VLADY
- spammer
Vieš ako nechce nikto lebo možno.....skoro každý nemá čas ani na svoj scooter ...ale poradím Ti ešte skús vymeniť celý benzín za nový čerstvý A nalepšie tak že celý vypustíš.Ak je plná nádrž bordelu tak to mohlo ten karbec znava za chvílku zasrať....

Dakujem idem skusitVLADY napísal:Vieš ako nechce nikto lebo možno.....skoro každý nemá čas ani na svoj scooter ...ale poradím Ti ešte skús vymeniť celý benzín za nový čerstvý A nalepšie tak že celý vypustíš.Ak je plná nádrž bordelu tak to mohlo ten karbec znava za chvílku zasrať....