čo mate proti čínskym skútrom?_piste vsetci sem
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: čo mate proti čínskym skútrom?_piste vsetci sem
akoze premazanie pomohlo tomu ze sa dali do jednej roviny zamok a zapadka? ze uz nie od seba aj 2cm?
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Martin091
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
jaaj to az tak? ja co poznam 3 cinske scootre tak ani jeden to nemal tak etremne
podpis som si este nenastavil
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
No tie 2 cm odchýlku by som chcel vidieť, ved by musela sedačka ísť totál mimo plasty. Už mi to pripadá, že ked niekoho bijú, tak si treba kopnúť. Alebo to bol nejaký zmätok.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
keby to bolo na jednom nepoviem...sedacka sla dokriva ked bola otvorena...az ked sa pracne zavrela bola rovno... proste 4t cinak co by nemal aspon jednu zavaznu vyrobnu chybu som este nevidel...radsej ani nespomeniem niektore "chybicky" krasi ktore sa mi v poslednej dobe vyskytli lebo sa to tu zas zvrhne...nedavno som mal cest robit aj na jm-star A-doctor...no comment...
ale najhorsi scoot na akom som kedy sedel bol ADAMS (neviem oznacenie ale rally style...hore blatnik a tie baculate plasty)
ale najhorsi scoot na akom som kedy sedel bol ADAMS (neviem oznacenie ale rally style...hore blatnik a tie baculate plasty)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- jean
- motorkár
No už mi napadá len jedno, tam na sever od vyspelejšej europy sa vyvážajú väčšie šmejdy
. V Nitre je tých skútrov plná riť a vyzerajú vcelku všetky 

No ja mam shotguna ma cca 3000km za sebou ale aj kopec oprav a reklamacii najprv odislo zadne rameno zo silentblokamy tym padom mi skrkal zadny tlmic o koleso...spojka piskala pri rozbehu aj piska dodnes,zadna brzda nebrzdi od novoty a naposledy nemal vobec tah do kopca a vratili mi to stym ze oni nevedia co tomu je ze mam stim ist do blavy
no nakoniec som to opravil sam a este som zabudol praskla mi predna vidlica toto secko sa mi pokazilo v prebehu tristvrte roka 

- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Aj ja, aj ja mam(mal som) shotguna , bol to nadherny skutrik, jazdil vyborne (2700km), nemal s nim ziadny problem okrem toho razu ked som sa snim vyvalal na zami a ohol som si okular, jaaaaaaj smutno je mi za nim....
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Pískajúca spojka je problém aj na čistokrvných Japoncoch
....A tiež to nikto ani v záruke nechce riešiť a všetci od toho ruky preč.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

ved to vzdy mi to len zo smirglom prebrusili a povedali ze to uz piskat nebude...no nepiskalo ale iba prvych 10km...inak ja som nezohol okular ale som zabrzdil s prdnu brzdu a utieklo mi koleso do strany..skoro som sa vysipal 

- lajťo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 11:54 pm
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa:
keď to tak všetko čítam a priložím k tomu dnešné pocity tak sa stotožnujem s nazorom, ze NIKDY viac čínu
.....dlho som si to nechcel priznať, ale ked som dnes počas búrky zostal na kruháči plnom trúbicich áut a kamióna, s roztrhnutým plynovým lankom a po čase aj s prazdnou nadržou (digit. displej ukazoval 1/4 nádrže
), tak som mal dosť...prídem do servisu (keby nemame vo firme Ducato, tak neviem ako to prinesiem) a hovorím, či to robia z papiera?!...ved OK, stane sa..ale 2x za pol roka? a hovorim tiež (keď už som tam) doštelujte mi aj predný brzdu, bo už aj páčka ma riadnu vôlu....a on: S tým sa neda nič robiť
...nervy..skoro ma tam ... 

Keeway F-act 50ccm; Dunlop Runscoot 207 RS, Mallosi Multivar, TNT gripy, pásy na kolách.....[real max. 65-70 km/h]
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
a pritom clovek by mal prist reklamovat zavadu na scootri, popis zavady: predna brzda ma nestandardnu volu. Vypytat si potvrdenie o prevzati na reklamaciu, a davaj 30 dni maju na vyriesenie. Ak nedoriesia/neodstrania, peniaze nazad. Akurat problem by bol v tom, ze reklamaciu uzatvoria s tym, ze je to standardna vola. Podla zakona (ak ma vyrobok menej nez 1 rok od kupy) to vsak musia podlozit znaleckym posudkom (vsetko spolu v tej lehote 30 dni, znalecky posudok ich bude stat minimalne 1500Sk po starom), co vsak malokto vie, casto ani predajca, a tak sa to nerobi...
...ale najpravdepodobnejsie je, ze clovek ich ani nedonuti prevziat to na reklamaciu, a ak aj, tak nedaju vobec ziaden papier... a ak aj opravia, tak to nikam nezapisu. A tak je scooter cely cas oficialne bez chyby a nemozes sa ani nijako ohradit, ze je to trebars uz stvrta rozna zavada...
...na Slovensku je to tak.
...ale najpravdepodobnejsie je, ze clovek ich ani nedonuti prevziat to na reklamaciu, a ak aj, tak nedaju vobec ziaden papier... a ak aj opravia, tak to nikam nezapisu. A tak je scooter cely cas oficialne bez chyby a nemozes sa ani nijako ohradit, ze je to trebars uz stvrta rozna zavada...
...na Slovensku je to tak.
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Najväčší problém je že tie číny nemajú žiadny poriadny servis. V podstate všetci predajcovia to len chcú predať a potom ich to už nezaujíma. Keď vidím niektoré ,,nové číny" v obchode tak sa mi nechce veriť ako to možu vôbec predávať už len na oko to vyzerá na rozpadnutie. Ja som žial tiež kúpil čínu aj keď keeway nebol až tak zle natom čo sa porúch týka ale teraz už viem že tie ušetrené peniaze mi zato nestáli a radšej som mohol kúpiť značkového taliana aj s dobrým servisom.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- lajťo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 11:54 pm
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa:
veru veru
...ved dnes tam prídem s otcom, že idem poň...a že nemaju žiadne lanká
...ako nemôžu mať nahrad. diely? nepoviem novy plast,ale takúto vec?! aspon, ze sa maju na krizu vyhovoriť...a presne ako deltoro5784 vraví ( u nás v pd) to len predaju..ťuťuli muťuli, nabalia ta klučenkami a kalendármi pri predaji a o mesiac si pre nich absolutne nič 

Keeway F-act 50ccm; Dunlop Runscoot 207 RS, Mallosi Multivar, TNT gripy, pásy na kolách.....[real max. 65-70 km/h]
- VLADY
- spammer
Si myslíš že to tak je len na čínach???? HAHAHA dneska tí akožepredajcovia a ani značkové servisy nedržia skladom ani také základné veci ako filtre a podobný spotrebák...lebo by v tom museli mať SVOJE PENIAZE!!!!! to je teda už uplne choré ak nejaký obchodník takto rozmýšla ...A to sa potom robia kšefty.... Najlepšie len zobrať zálohu od prípadného záujemcu najradšej hneď 80% z ceny a až potom za týždeň objednať u dodávatela šak si počká náš zákazník ak sa chce voziť...a skásnuť peniaze za tovar a potom faktúru dodávatelovi zaplatiť týždeň-dva po lehote ...šak čo...je kríza...

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
presne Vlady ako varviš si tarfil klinec po hlavičke teraz. a to nehovorim o odbornosti predajcov k tovaru čo ponukaju. bol som v Yamahe B.B som chcel pokukať skutre som mal zaujem o Neosa. spytal som sa chlapa po kolkych km sa robí odblok tak pokrutil hlavou že on nevie či sa niečo take vobec robi a začal v nejakych papieroch listovať samozrejme som sa ani nedozvedel kedy...potom sa ho pytam ako často sa robia servisne prehliadky samozrejme žiadna vedomosť, spytal som sa na maximalku po odbloku či nema skusenosť z minulych predajov..samozrejme nevedel tak som sa ho opytal či vobec vie niečo o tych motorkach ktore tak vehementne ponuka za sumu od 1600ečok(skutre) po 16 000euro (choper) myslim že aspon značkove predajne by si mali dať zaležať na vybere personalu ked už si za tie moto daju tak super zaplatiť....
- jean
- motorkár
Inak všímate, že prakticky všetky pindy na čínu tu sú na objem 50 ccm? Večne na plný plyn honené ludry.
- VLADY
- spammer
A s ktorým poldecákom sa jazdí na pol plynu??? A zas skoro každý sa do toho len vŕta a rýpe do toho, niekto v kuse iný len občas párkrát do mesiaca....a pomali má doma len kladivo šroubovák kombinačky a 13-17 klúč.... Takže sa tomu nedá moc diviť že to aj tak dopadne.... 

- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
Aky pan taky scooter...moze mat niekto aj neviem aky kvalitny scoot ale ked je "lajdak" vid. moj bracho(gilera runner), tak to vidno aj na tom scoote. Ja mam tiez keeway ale za ten cas sa mi nestala ani jedna zavada a tacho sa mi pohode oprie za 80(GPS 83km/h) a na cinanka si myslim v poho nato ze bracho mi uteka len o cosi rychlejsie...ako je to neporovnatelne co sa tyka stability a na tah je silnejsi sa musi nechat, ale to ze mu uz pukli plasty, poistky strelily(a strielaju):D, Hadica na vodu buchla tak to je uz vela. Znacka je znacka cinak je cinak. Cina jednoznacne Light tuning. Viac je uz riziko(zbierat zvysky kilometer a viac po mne by sa mi nechcelo:D)
Srdcom TuneR
- jean
- motorkár
No pri tých materiáloch, čo čajnýz používajú, je tuning vlastne už ten výkon, čo tam je od výrobcu