TNT Alarm
Moderátor: Moderators
-
jarko90
TNT Alarm
Ake mate skusenosti s alarmom na scoot ? A ako je to s tym startovanim na dialku
To akoze startujete na dialku , dobra frajerina co 
- Prílohy
-
- TNTALARM.jpg
- alarm s dialkovym startovanim
- (59.03 KiB) 524 stiahnutí
-
jarko90
- marioo
- trojkolkár

- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 10:15 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
normalne bez klucika nastartujes a aj vypnes normalne cez dialkove...drgnes do scoota a spusti sa len take pipkanie a za chvilku prestane a ak donho drgnes este raz tak zacne piskat a piska dlho....ma to ochranu takzu ze ked zapnes alarm tak ked niekto da klucik do zapalovania a otoci nim aby mohol startovat tak zacne piskat alarm...je to fakt paradna vecicka..alebo ked sa ti niekto mota okolo scoota tak to ma tlacitko ktore ked stlacis tak len zacne piskat aj ked sa ho ten clovek nedotkne...vies...aby vedel ze to ma alarm
alebo nechas kluce v zapalovani a mas useba ovladac...a niekto ti nanu sadne nastartuje a rozbehne sa ty spustis alarm..tak automaticky sa vypne motor zablokuje a zacne piskat... 
podpis som si este nenastavil
-
jarko90
- Look
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
TNT Alarm je aj unas http://www.vltava2000.cz/ayk%2Dscooter% ... D=AC187146jarko90 napísal:ty volefakt super vec ,zacinam sporit a hned si to kupim... a odkial to mas ty tiez zo scootlandu CZ ?
-
jarko90
-
jarko90
-
jarko90
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
u teba by som videl 2 problemy:jarko90 napísal:ale malo by to pasovat aj mne na motorku ? len to budem musiet hadzat neutral ked budem parkovat aby naskocila potom
1. tebe to nestartuje ani normalne nie to este na dialkove
2. ak zabudnes hodenu rychlost a nastartujes tak ti utece motorka takze neparkuj topri dunaji
-
huniak
-
Poncho
-
jarko90
2 Poncho : Tamto som len vtipkoval lebo viem ze k tomu davaju taket alarmy
inac vela o tyx keewayoch nefiem,co som na nete videl v lete 30-35 tisic sa predavali pouzite
2 theruck: mne take s tou vodou nehrozi
A fiem ze to nestartuje ale do jari to dufam ze vyriesim potom dam vediet
2 Look: Ta niekedy narokom nehadzem ze keby xcel niekto s nou pohnut tak nefie kde ma hodit ryxlost a aj kvoli tomu aby neutekala ale to je uz malickost
2 huniak: Ake rele si tam kupoval na co ?
2 theruck: mne take s tou vodou nehrozi
2 Look: Ta niekedy narokom nehadzem ze keby xcel niekto s nou pohnut tak nefie kde ma hodit ryxlost a aj kvoli tomu aby neutekala ale to je uz malickost
2 huniak: Ake rele si tam kupoval na co ?
-
huniak
Relé som tam musel kúpiť kôli tomu, ža sa to nedalo napojiť na priamo ako je to znázornené v schéme k alarmu. Môj skúter má blokované zapaľovanie cez spínaciu skinku a preto mi štartovanie cez diaľkové bez klúčika v skrine nefungovalo. Preto som tam kúpil ešte jedno relé a už to funguje. Treba sa s tým však pohrať príp. to dať autoelektrikárovi a hotovo, bez starostí.
-
jarko90
-
jarko90
-
jarko90