dakujeme Bandit, fotky aj pocasie sa vydarili, akurat ten pocet hojny nebol.
spokojny a zdravy som sa vratil domov a dufam ze aj ostatni ucastnici.
Vyjazd bol v pohode. ALE!!
z prihlasenych ludi:
marttinsk
m.pershing
fiiloo
teck-nezavazne
pygo - nezavazne
jetforce125
osko
velvet
Sa zucastnili "AZ" TRAJA!!! (okrem mna)
Preto je dobre zamysliet sa nad tym, preco sa na SK nerobia nejake maxacke zrazy?"- co je myslienka tejto temy.
Nehovorim, ze mali dojst vsetci, su aj taki, co sa vyjadrili neurcito, to je jasne, ja to chapem, ale nabuduce radsej nepiste.
Ide o to, ze to nebolo vymyslane na poslednu chvilu. Nie je az take tazke nasadnut a prist. Prave preto som sa zameral na maxikov, lebo som cakal, ze tam s tymito vecami problem nebude a takisto ze ich sedlaju vacsinou starsi, zodpovednejsi ludia, kt. maju rozum a neslubuju zbytocne

Je to vsetko o ludoch a ich pristupe. Napr. fiiloo sa pripojil len na chvilku, ale ukazat sa prisiel

Dokonca dosiel aj "Jenec" z ceskych maxikov. A velvet, co nema maxika, dosiel z Ruzomberka do Puchova, aby sa zucastnil.
Takze, aby som to zhrnul, aj napriek tomu, ze som sa sam presvedcil ako to u nas na Slovensku vyzera, budem sa pokusat aj o dalsie vyjazdy.
ALE! bude to prebiehat trosku inak. Vsetci, co budu mat VAZNY zaujem, mi zavolaju a telefonicky potvrdia ze pridu, pride mi to smiesne, ale mozno to tak bude fungovat, ked nic ine, aspon to bude vyzerat tak trosku realnejsie.
Lebo tuto na fore je to tak, ze kazdy napise prispevok typu: "A mozno by som aj dosiel.", ale nikde sa neukaze. Na taketo prispevky nebudem reagovat (samozrejme len pokial sa jedna o cloveka, kt. sa nikdy nezucastnil mojho vyjazdu).
Minimalne vsetci co sa budu chciet zucastnit si ma pridaju do ICQ a tam sa bude napr. den predtym potvrdzovat, ci akcia bude, alebo nebude
Dufam, ze postupom casu sa vytvori aspon skupinka "skalnych", kt. sa budu aktivnejsie zapajat do tychto cinnosti a komunita maxikov na Slovensku sa rozrastie.
Ako inspiracia vam moze byt ceska komunita:
http://www.maxici.cz
ked sa dostanem k fotkam, budu sem pridane
Kazdopadne dakujem vsetkym zucastnenym, ze si nasli cas