co som videl tak piaggia su v skatuli komplet poskladane...keby aj nie co ta to trapi kedze predajca ti ho ma dodat poskladany po predpredajnej servisnej prehliadke, t.j. plne funkcny a odskusanyRusty napísal: Btw. neviete, ci sa Runner-y dovezene zo skladu do predajne este dodatocne aspon ciastocne skladaju? Alebo su to uz uplne komplety? Lebo ked som sa bol davnejsie pytat na Motowell v jednej predajni, bolo mi povedane, ze ked pride skuter zo skladu do predajne, tak ho musia este dodatocne poskladat.
Dakujem.
Motowell Magnet sport ?
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Motowell Magnet sport ? ???????
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
presne ako alci vraví....len všetko zaleží od predajcu ako "kvalitne" to je schopný dať dokopy ale pri cene noveho skutra 2200ečok by si teda mohol dať zaležať. aj ked každí sme len ludia nie roboty takže "chybka" sa može votrieť len zase ide o to aby nebola zasadna a nesposobila nejak velku škodu na skutri...ide o to že aj ked je v zaruke sa može stať že oprava sa predlži.....a v sezone to nemusi byť nijako prijemne mať novy skut a čakať na zaručnu opravu a počuvať vyhovorky v servise ako a čo všetko sa neda a treba si počkať....
To: Rusty: ked Ti dojde ten skut tak potom napiš nejaké poznatky a hlavne ako sa Ti javí predajca aký ma pristup a tak okolo toho či si spokojny ako Ti povedali servisne prehliadky a veci okolo toho...
To: Rusty: ked Ti dojde ten skut tak potom napiš nejaké poznatky a hlavne ako sa Ti javí predajca aký ma pristup a tak okolo toho či si spokojny ako Ti povedali servisne prehliadky a veci okolo toho...
podpis som si este nenastavil
- Rusty
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Jún 22, 2009 7:22 pm
- Skúter: Gilera Runner SP 50 Simoncelli
no takze som sa dozvedel od predajcu, ze runner je komplet poskladany, okrem spatnych zrkadiel a nie je nabita bateria, ale vraj to zabezpeci. Ide o to, ze ten predajca ide zobrat ten scoot zo skladu zo ZA a dohodli sme sa tak, ze cestou naspat sa u mna doma zastavi a odovzda mi ho (cesta v cene). Takze ide priamo zo skladu ku mne. Preto som sa pytal, ci je komplet. Neviem, ci to bude vsetko v poriadku, ked este ani v predajni ho nebudu mat moznost obzriet a skontrolovat. Este aj tej baterie sa obavam, kedze nie je nabita. Dufam, ze sa ziadna chybicka neprejavi.
Mitko: Jasne, urcite potom napisem postrehy, ale zatial sa mi javi predajca seriozne, odpovedal s prehľadom na vsetky moje otazky..
Mitko: Jasne, urcite potom napisem postrehy, ale zatial sa mi javi predajca seriozne, odpovedal s prehľadom na vsetky moje otazky..
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Baterky sa dodávajú zväčša nabité a suché...čiže predajca na predajni vybalí baterku zo škatulky
(papierovej) odlepí ochrannú nálepku na nalievacích hrdlách a nastrčí ampulky z kyselinou a nechá ju aby pretiekla do baterky ....potom počká cca 1/2hodinu a zadekluje. Skontroluje voltmetrom napätie a prípadne môže hodiť na nabíjačku ak je treba ....A predpredajný servis má kontrolovať aj dôležité spoje šroubové! matice na kolesách, brzdách, a pod. Ale či sa to aj robí v reále? asi aj nie.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
to som aj ja zvedavy... co je napisane v TP a co sa uvadza na letaku?jojo756 napísal:aj v technickom mam niečo ine ako písali v letaku klamlivu reklamu robia

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
predpokladám že nesedí údaj o výkone
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jaký problém z výkonom??? Ti môže byť jedno čo je písané v TP. (papier aj tak znesie všetko...) Hlavné ja ako ten scooter bude jazdiť...A že kecajú a klamú skoro všetci je dneska už pomerne bežné...
treba si asi len zvyknúť 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
joj, ste mi to pokazili...
Chcel som, aby nam to napisal sam jojo, tiez som predpokladal, ze v letaku je vykon taky a taky uvedeny, a v TP zrazu nizsi... (aj ked mozno mal jojo nieco ine na mysli) Ale ako vsetci dobre vieme, v TP cinskych 50-tok sa pisu hocijake udaje vykonu moto, ale zriedka sa zakladaju na pravde. Nezriedka je cislo nizsie, nezriedka vyssie nez je pravda... Aj tak cinske 50-tky chodia rozne, dokonca aj dva rovnake modely chodia rozlicne. Niekomu lepsie, inemu horsie.

- Rusty
- kolobežkár
Chcel som sa spytat este na toto. Predajca mi odpisal, ze servisovat scoot mozem aj v najblizsej predajni, kedze je to znackovy scoot a servisna knizka plati v celej republike. Nakolko to mam do Modry cca 80 km.
Takisto aj na odblokovanie mi odpisal, ze sa to robi aj v servisoch, kde sa opravuju skutre.
Moze to tak byt?
Takisto aj na odblokovanie mi odpisal, ze sa to robi aj v servisoch, kde sa opravuju skutre.
Moze to tak byt?
- jojo756
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Jún 19, 2009 9:14 am
- Skúter: Motowell magnet sport 2takt 4,2 kW
no v tom TP bol výkon nižší ale to bol výkon zablokovaneho skuta takže ked to odblokuju tak ten výkon poraste na letákovú hodnotu lebo aj tam boli hodnoty písané až po odblokovaní teda výsledný výkon 4,2 kW pri 7500 ot. takže všetko v poriadku aj prednú kapotaž mi spravili na počkanie teda dodali nejký šrób čakal som asi 15 minut takže zatial spokojnost zo značkou motowell ale výkon ešte nejak nehodnotím ale ohodnotím po odblokovaní ale to mam nabehane ešte len 300 km <za 3 dni> a potrebujem 1000km
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
- Skúter: neuvedený
A tomu veríš že ked to odblokuju tak to bude mať tých 4,2 kW??? Teraz tam máš koľko uvedené...?
Honda PS 150i
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Môj osobný názor je že výkon motora sa odblokovaním nezvýši.Myslím že je to skôr tak že určitý výkon sa zablokovaním obmedzí aby sa pri zábehu šetril. Možno sa mýlim ale takto mi to znie logicky. A tým hodnotám moc neverím lebo 4,2 kW je 5,7 kona (1kW=1,36K) je trošku vela,veď tolko nemá ani značkový talian. Myslím že si tam píšu čo sa im hodí. Ale aj tak najdôležitejší je tvoj osobný pocit s výkonu.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- jojo756
- st. kolobežkár
no aj si mylsím ze je to dost ale nemam net vykonovy pocit s čím porovnat moje druhe moto predtým bola len babetta ,no nejaký rozdiel oproti babette je tam
> no šak uvidíme časom
a v tech papieroch mam uvedene 3,1kw

a v tech papieroch mam uvedene 3,1kw
- Rusty
- kolobežkár
no tak ja len ze som sa asi pred 20 min. vozil na neskutocnom dele, staci uviest len vykon - 147 kW!
To hovori za vsetko.. 

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
a to čo má toľko kW ak ide o dve kolesá
- Rusty
- kolobežkár
jasne, ze to ma dve kolesa, aj ked to zadne je teda obrovske..je to poriadny ulet..nechcel som z toho ani zliezt..
- jojo756
- st. kolobežkár
no ešte by som dal jednu otazočku že či ten variator malosi multivar bude pasovat na ten moj motor ????
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
Malossi variatorov maš "X" druhov tebe bude podla všetkeho ked je to činak pasovať vario na CPI, KEEWAY. ohladom varia kontaktuj "alcatelka" ten ma malossi diely v maličku už bude presne vedieť čo treba objednať.
To: Rusty: si sa nemal ani voziť na tej moto teraz ked Ti dovezu tu runnerku tak sa Ti bude zdať že je zadreta ked sa budeš voziť....
To: Rusty: si sa nemal ani voziť na tej moto teraz ked Ti dovezu tu runnerku tak sa Ti bude zdať že je zadreta ked sa budeš voziť....

- Rusty
- kolobežkár
no ved to som si hned povedal, ze ked mi pride runnerka tak sa mi ani nebude chciet vozit, jak slimak..
ale nedalo sa odolat, ked ta masina len tak bez vyuzitia stala v garazi, este aj s klucom v starteri..
ale nedalo sa odolat, ked ta masina len tak bez vyuzitia stala v garazi, este aj s klucom v starteri..

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
Rusty nenatahuj čo to máš za stroj ?
- Rusty
- kolobežkár
kawasaki ninja ZX-10R, ale je to vazne neopisatelny pocit, ked na tom clovek sedi a "trochu" tomu prida..
ak najdem kabel od fotaku, hodim sem aj nejake foto..
ak najdem kabel od fotaku, hodim sem aj nejake foto..
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Najlepšia téma
ale prečo je v koši 

honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

- Rusty
- kolobežkár
no otazka pre veduceho..
asi zbytocna tema..

- jojo756
- st. kolobežkár
no dnes sa mi naskitla otazka aký olej tam treba dat vobec som nevedel tak sopm išiel na pumpu a vybral nejaký shel 2t tak neviem či je to spravne?????
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
nie je Shell 2T ako Shell 2T
do klasickych scootrov mestskeho vykonu (teda nie silno tuningovane) sa pouziva polosynteticky olej, pripadne tzv. plna syntetika, ale NIE plna zavodna syntetika. Co sa tyka olejov, tak zo Shell olejov je pre bezne pouzitie idealny Shell Advance Scooter 2 (upozornujem, nesmie mat v nazve slovo PLUS, pretoze PLUS je urceny pre vysokovykonne 2T scootre, a v beznych by sa nespaloval dokonale).
A aky olej si si kupil a ake ma vlastnosti, zistis tu: oleje Shell pre 2T (a napis nam, ktory z nich si si kupil)
do klasickych scootrov mestskeho vykonu (teda nie silno tuningovane) sa pouziva polosynteticky olej, pripadne tzv. plna syntetika, ale NIE plna zavodna syntetika. Co sa tyka olejov, tak zo Shell olejov je pre bezne pouzitie idealny Shell Advance Scooter 2 (upozornujem, nesmie mat v nazve slovo PLUS, pretoze PLUS je urceny pre vysokovykonne 2T scootre, a v beznych by sa nespaloval dokonale).
A aky olej si si kupil a ake ma vlastnosti, zistis tu: oleje Shell pre 2T (a napis nam, ktory z nich si si kupil)
Shell Advance Scooter 2
Vysoko výkonný, čiastočne syntetický olej pre vzduchom aj vodou chladené 2-taktné skútre.
Shell Advance Scooter 2
o zaručuje vynikajúcu ochranu vysoko kompaktných motorov skútrov
o znižuje množstvo usadenín v spaľovacom priestore aj vo výfukovom systéme
o znižuje emisie
o je určený pre 2-taktné motory so vstrekovaním oleja alebo s pred zmiešaním
o prekračuje požiadavky všetkých najväčších výrobcov skútrov, napr. Piaggio
o špecifikácie JASO FD a API TC, ISO-L-EGD, ISO-L-EGE
o prevyšuje požiadavky všetkých hlavných výrobcov motocyklov a medzinárodných špecifikácií