zdravím ľudia potrebujem pomocť ale nieže mi zas poviete že tato tema je v plnom fore len treba hladať hladal som a neni proste idem k tej teme aky mam problem no chcel som si dat niaku večiu trisku do karburatora tak som nekupil ale prevrtal tu moju ta bola na zavit M6 velkosť 47.5 a prevrtal som ju na 57 lenze ked som ju tam dal tak naštartoval som scooter a pridal som a uplne vinechával

tak som nadstavil zmes paliva a vzducuhu tak ako ma byt dokonca som aj ihlu som posunul nižšie aby islo menej benzinu a potom nastartujem scooter idem sa odviest a robi mi to ze idem tak na 1/2 plynu alebo 1/3 plynu proste idem len tak jemne a ked chcem naraz pridať tak mi to pridusi proste tak vinecha mi to asi tak sekundu ale pri rozbehu z miesta mi toto nerobi pro ste iba ked us sa hybe scooter a naraz chcem pridat iba vtedy mi vinecha asi sekundu a potom ide tak vsetko som to rozpisal a chcel by som poprosit o niake rady vopred ďakujem

este som zabudol niečo dodať že mozno mi odpišete že som nemal vrtať ze je ta triska moc velka ale tu 47.5 zakladnu uš nekupim som bol po ochodoch a taku velkosť nemaju

a objednal som si uš 50 to bola najemnšia aku mali tak že ci bude mi robit problemy ten rozdiel o 2.5 mesto 47.5 dam 50