KIT 70 ccm co vsetko treba ??,
Moderátor: Moderators
- DRIFT KING33
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 16, 2009 5:40 pm
- Skúter: explorer cracker
KIT 70 ccm co vsetko treba ??,
zdravim vas ľudia mam scooter explorer cracker 50 ccm 2T vlasne je to iste ako cpi popcorn a potrebujem vediet kebyze si chcem dať 70 ccm kit niaki liationy zakladny tak je mi jasne ze musim kupit aj ladeny vifuk a potom pretriskovat karburator a cem sa nato spytať si treba kupit cely nev carburator alebo len pretriskovat stači a este že ci treba prevody nove ? variator ,spojku a remeň a aj kluku novu ?? ci bude to vsetk ooriginalne stačit a dam teda len kit vyfuk a pretriskujem karbik
podpis som si este nenastavil
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: KIT 70 ccm co vsetko treba ??,
Vsetko záléží len od výberu valca
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Ak kúpiš nejakú základnú liatinu tak stačí dať o 10 % väčšiu trysku.Ale v tomto prípade nedostaneš z valca maximum. Ďalšia vec čo sa odporúča je vymeniť kluku a ložiská. Výfuk samozrejme odporúčam vymeniť ale jazdiť ti to bude aj na sériovom ale zase nedostaneš z valca ten jeho výkon. Ďalej trebalo by vymeniť kontrastnú pružinu za tvrdšiu a remeň by tiež bolo dobré za kevlarový. Nakolko mám s takouto výmenou skúsenosti tak viem že to ide pekne do peňazí a výsledok nieje až taký ohromujúci. Ide to lepšie ale nečakaj zázraky.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
podla mna to radsej nerob,ked ti ide ten 70 tak bud rad,a venuj sa radsej optickemu tuningu
- Shorty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 04, 2008 5:29 pm
- Skúter: Keeway F-act
Tak poviem ti to otvorene
Tuning je zavislost s ktorej sa len tazko lieci
cele to ide len do penazi lebo ked vimenis valec treba k tomu aspon 17,5 karb vyfuk a vario a pojde to slusne. lenzeti casom pojde srat aj kluka aj remen a mozes menit setko dalej cize ked zacnes tazko skoncis a financne sa to vysplha do peknych cifiar a aj spotreba ide pekne hore

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tuning je určite svetovo dobrý biznis..kolko sa len zadre valcov alebo rozpadne klukoviek ..... a potom napokon aj tak každý príde na to že ak chce rozumne jazdiť , tak treba dačo objemovo väčšie a nielen kvôli rýchlosti a výkonu do kopca a spotrebe ale tak celkovo jazdné vlastnosti a pohodlie ... ja si osobne myslím že na tak malom a lahkom scootri ako je poldecák je o hubu ak to ide realne rýchlejšie ako tých 90....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
to je jasne ze treba nieco objemeovo lepsie ale ked nemas vodicak tha asi nic