Keeway Focus by Deltoro
Moderátor: Moderators
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Keeway Focus by Deltoro
To looserqo : Ten môj overzise ventilátor 11,57 € a náhon vzduchu 8,68. Nakolko som to bral s nemeckého e-shopu tak ešte doprava 27 €. Samostatne sa ti to neoplatí odial brať. Buď sa s niekym spojiť,alebo ako ja nakupovať vo velkom.Poprípade ak by niekto s fóra predával
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Mám najazdených zatial 800 km a skúter jazdí tak som spokojný. Potreboval by som ale poradiť s otáčkomerom. Mám origo digi prístrojovku s keewayu a neukazuje mi to správne otáčky. Respektívne niekedy to ukazuje dobre a niekedy to skáče hore dole. Mám to vyriešené tak že kábel je omotaný okolo sviečkového kábla až ku sviečke. Neviete niekto poradiť ako to zapojiť aby to išlo správne? Skúšal som aj priamo zapojiť na + vodič čo ide na indukčku a výsledok je 0.
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
pomôže jedine pár skúsiť 1-2 závity pridať ale asi nič iné neporiešiš ak to má vstup na indukované napätie od vysokonapäťového káblika
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
a do kolko je ciachovany ten origo otackomer? lebo ak scooter toci viac ako ti dokaze ukazat vtedy to asi blbne ... alebo ak nie takato moznost tak nejaky studeny kontakt
podpis som si este nenastavil
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Tachometer môže ukazovať do 9 900 ot/min. Ja som maximum vytočil 9 tisíc vtedy asi zasahuje obmedzovač. Studený kontakt neviem kde by mohol byť. V podstate keď sa to vrátilo od Alčiho tak to išlo dobre ale bol som nútení vymeniť sviečkový kabel aj s indikčkou a už to nejde dobre. Niekedy to ukazuje normálne a odrazu prestane a zase začne je to divné 

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Hlásim zadretie. Včera večer som sa vybral s priateľkou na menší výlet do Volkoviec.Tam pohoda no naspäť sme už nedošli. Idem po rovinke chvílu plný plyn a motor vypol. Podotýkam bolo iba 15 stupňov tak som myslel že to môžem trochu rozbehnúť. No mýlil som sa. Skúsil som na mieste niekolľko opráv (výmena sviečky,natiahnutie benzínu,) no výsledok bol márny. Tak som to musel asi 12 km tlačiť aj s priateľkou
.Prvý krát som bol rád že mám reflexnú vestu lebo bola už tma a nebolo by nás vôbec vidno. Niečo viac ako hodinu tlačenia som to dotlačil domov. Dnes som to rozobral a tu je výsledok na fotkách. Som bol prekvapený že na pieste chýba kúsok s materiálu a na mieste kde sviečka hádže iskru je jama. Jeden krúžok je úplne zapečený do piestu. Valec nevyzerá byť až tak poškodený je ale poškrabaný. Niesú to hlboké škrabance (nechtom sa do toho nedá zaškrabnúť) ale je to cítiť že to je drsné. Je potrebný v takomto prípade už výbrus valca? A ešte jedna perlička na poslednej fotke je vidno ako ,,super lícuju" dve polky kartra. Je tam asi 2 mm nepresnosť.

- Prílohy
-
- IMG_0006.jpg
- (112.46 KiB) 564 stiahnutí
-
- IMG_0007.jpg
- (100.7 KiB) 565 stiahnutí
-
- IMG_0008.jpg
- (68.57 KiB) 564 stiahnutí
-
- IMG_0009.jpg
- (110.14 KiB) 565 stiahnutí
-
- IMG_0010.jpg
- (115.09 KiB) 564 stiahnutí
-
- IMG_0011.jpg
- (162.39 KiB) 568 stiahnutí
-
- IMG_0001.jpg
- (98.75 KiB) 566 stiahnutí
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ten piest vyzera ako keby donho niekto hryzol 

Kawasaki Versys Touring Edition

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Čo to? chudobná zmes troška asi??? A zrejme si mu naložil plný kotel a dvaja a teplo k tomu ...
Hentak vykúrený piest som teda ešte nevidel...Ten škrabanec ťažko súdiť skús to tak že priložíš rovné kovové pravítko a pozri ak sa bude dať či to bude presvitať a či je to moc do hĺbky poškrabané...ak je to len povrchovo od piestu tak by som to asi prebehol jemným šmirglom natočenom na kuse trubky , aby bola istota že to niekde nebude nad povrch a neobrobí to nový piest a krúžky . Ak je to hlboko doškrabané od krúžku tak výbrus bude asi istejšie riešenie, a kedže budeš musieť kupovať new piest tak dakde tu bol odkaz na firmu že ak kúpiš piest tak výbrus valca je v cene . Takže by som to riešil asi tak ....
PS: výbrus a nový piest je istotne lepšie riešnie ako šmirglový výbrus...to sa tak robievalo na pinčloch volakedy ak nebola iná možnosť a chcelo sa stoj čo stoj voziť v lete cez prázdniny....

PS: výbrus a nový piest je istotne lepšie riešnie ako šmirglový výbrus...to sa tak robievalo na pinčloch volakedy ak nebola iná možnosť a chcelo sa stoj čo stoj voziť v lete cez prázdniny....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Zmes nebola chudobná si myslím lebo sviečka mala krásnu tehlovú farbu. Teplo tiež nebolo 15 stupňov. No a dal som plný plyn na rovinke asi 30 sekúnd a konec. Myslím si že zato môže laďák lebo ten točí moc vysoké otáčky a vo dvojici to nebolo ono s ním. Preto sa vraciam k streetu. Našiel som si tú firmu čo si písal tak to idem zajtra riešiť. No čo už na tomto skútriku som sa toho už dosť naučil. Ale jednoducho už mi to s priateľkou nestačí a chcem si urobiť vodičák na motorku tak idem budúci týždeň zisťovať ako to vlastne celé je lebo z toho zákona sa ja neviem vysomáriť. A ak sa podarí niečo cez zimu našetriť tak kúpim nejakú lepšiu kubatúru. Ale to je ešte ďaleko a určite si nechám potom poradiť od Vás čo už máte.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
tak dnes som si povedal, ze kuknem do tohto topicu, aj ked ma 10 stran... a ono sa to velmi pekne citalo od prvej az po poslednu
. S tym scootrom si si dal vela namahy (a penazi) a tak som sa na poslednych stranach tesil, ze konecne ti to jazdi... a zrazu zadretie, to cloveka nepotesi... Drzim palce, aby si dal scooter do takeho stavu, v akom budes spokojny, alebo dat do serie a predat, plus tuningove diely predat, a kupit vacsiu masinu, ktoru netreba tuningovat a budes sa z nej vytesovat. A zaroven sa prestanes bat, kedy ta necha v stichu. 
A v neposlednom rade ti zavidim priatelku, ze sa s tebou rada vozi... Ako zvladala tu hodinku tlacenia vo tme?

A v neposlednom rade ti zavidim priatelku, ze sa s tebou rada vozi... Ako zvladala tu hodinku tlacenia vo tme?
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No hej tento skúter ma stál už veľa peňazí a hlavne nervou ale je to pre mňa škola. Predtým som nemal ani šajnu ako skúter pracuje a teraz už toho dosť viem aj keď ešte veľa neviem ,ale to sa treba učiť celý život. Môj zámer je teraz buď dať nový piest a ak treba tak aj výbrus poprípade zajtra zistím čo stojí v keeway nový seriový valec aby som sa mohol voziť. Inak aká smola akurát som si zobral týždeň dovolenky že trochu bobeháme
teraz budem behať a zháňať valec. Cez zimu tento skúter asi pôjde na predaj a ja pôjdem do autoškoly robiť vodičák na motorku. A ak budú keše tak kúpim nejakú lepšiu kubatúru nech konečne máme z toho jazdenia aj radosť.
Priateľka je v tomto veľmi trpezlivá rada so mnou ide kamkolvek a včera to brala s humorom celou cestou sa rehotala (šak bodaj by nie keď som ju tlačil na skútry,ale lepšie sa to tlačilo keď šoférovala ako ho tlačiť na boku). Len škoda že sa asi neodvážim ísť na tomto skútry do Zvolena mohla byť sranda

Priateľka je v tomto veľmi trpezlivá rada so mnou ide kamkolvek a včera to brala s humorom celou cestou sa rehotala (šak bodaj by nie keď som ju tlačil na skútry,ale lepšie sa to tlačilo keď šoférovala ako ho tlačiť na boku). Len škoda že sa asi neodvážim ísť na tomto skútry do Zvolena mohla byť sranda

- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Odváž sa do ZV odvážnym šťastie praje
- veď to je 1 mesiac dovtedy. Prídi.

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
pekný príbeh
ale ja to risknem a pojdem do ZV aj keď z PN to možno nebude také strašné, ale chcel by som ísť k alčimu pozrieť a poladiť prípadne
ale aby boli dosť po ceste benzínky lebo s mojou spotrebou nwm nwm 
ale poviem ti ja som nikdy nemal tú odvahu predať skúter.. už som veľa krát rozmýšľal presne ako ty že niečo väčšie alebo auto.. ale mne toho bolo tak ľúto, že sa s tým tak narobím a chudátenko moju zuzanku by som mal predať..
ja to asi nedokážem.. proste by mi to chýbalo, aj keď by som sa tešil z inej moto tiež

ale poviem ti ja som nikdy nemal tú odvahu predať skúter.. už som veľa krát rozmýšľal presne ako ty že niečo väčšie alebo auto.. ale mne toho bolo tak ľúto, že sa s tým tak narobím a chudátenko moju zuzanku by som mal predať..

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No neboj mneje tiež lúto to predať. Hlavne kôli tomu že som do toho dal tolko peňazí a predám to max. za 800 € a to budem ešte skákať od šťastia. Tiež som si už k tomu skútru spravil vzťah , ale jednoducho sa chcem aj voziť a toto naozaj nieje skúter pre dvoch na veľké výjazdy ako ja chcem robiť. Do mesta to ešte ujde ale iné je už problém. Preto uvažujem nad objem 250 ccm a viac. Ale určite chcem zostať u skútra lebo to pohodlie neradenia sa mi páči.
- Shorty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 04, 2008 5:29 pm
- Skúter: Keeway F-act
Mna prezmenu moj skuter vcera nechal v Sturove co je do levic cca 60 kilakov
tak tatko cely vyteseny zhanal karu a prisiel pre mna
to zadretie nasere
aj ja som mal v skutry najskor len 70ccm valec vyfuk karbes a vario a ze este raz sa na tom preveziem potom stoho spravim seriu a predam to a kupim daco vatsie ale nic sa nekonalo
na poslednom vyjazde valec zadrety a mal som vystarane
a zatial az na tu spojku som spokojny bo to ide paradne

- wilili
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 1:09 pm
- Skúter: keeway focus , piaggio beverly 500
ja som ten isty valec dral cely rok a stale isiel a ine ryhi v nom boli . no potom sa to kuslo a koniec. vybrus z piestom vychazdal na 2000 a to nehovorim o oslabeni tej vlozky , teda aspon v mojom pripade v nom boli naozaj hlboke ryhi. A tak prisiel na rad nicasin ktory slape aspon zatial . Teraz mam v prdeli stift . teda lepsie povedane strhnuty zavit v bloku motora ,takze ho drzia len 3 .inak dnes bol alci v ke a presne o tom bola rec ze aj ked je polka kartru lacna vobec nesedi .Takze ja to budem zrejme riesit zavitovou vlo6kou .A este neviem co za cinsky rozum dat na jeden koniec stiftu M7 a na druhy M6. co sa to tym nasim keewayom zase porobilo ??
Piagio Beverlly 500
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Asi kvôli pevnosti...ak predpokladám že M7 bol v bloku a M6 hore ako ide matica pritiahnuť hlavu k valcu...predsa len ten závit v AL bloku je asi menej pevnejší ako závit v ocelovej matici.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- Shorty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 04, 2008 5:29 pm
- Skúter: Keeway F-act
nuz tak ak si na keewayoch fakt ocelove matice ja budem potom bezcitny clovek pretoze uz som snad setky matice musel vymenit co sa v nich ... zavit
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Asi ma budete mať za blázna ale išiel som vybrúsiť valec do Santovky a chlapík nemal ten piest čo potrebujem tak som kúpil toto. Hliníkový Nicasil valec Airsal T6. Dal mi ho za 100 € čo je myslím slušná cena za komplet nový valec. Tak teraz sa už len modliť nech vydrží. Musím ho zabehnúť a šetriť ho. Už budem jazdiť len na street výfuku tak ten ho nebude hnať do takých točiek. Laďáčik kúpil jeden člen fóra speedy za 85 € tak som mal na valec . Dnes sa mi podarilo prejsť 20 km teraz podvečer lebo cez deň som to nechcel riskovať a zatial to ide ale idem len štvrť plynu tak rýchlosť max. 50 tacho ale aspoň sa zase vozím.
- Prílohy
-
- IMG_0086.jpg
- (182.65 KiB) 257 stiahnutí
-
- IMG_0087.jpg
- (91.58 KiB) 253 stiahnutí
-
- IMG_0088.jpg
- (131.75 KiB) 254 stiahnutí
-
- IMG_0089.jpg
- (117.68 KiB) 254 stiahnutí
- matus79
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Apr 27, 2008 7:32 pm
- Skúter: gilera utekač
- Kontaktovať užívateľa:
no ty uz blazen si
ale nech ti to jazdi uz sa neviem dockat kedy sa preveziem 

- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
inak hlinik zabehavat nemusis.... a myslim ze ti to moc dobre nepojde lebo kazdy nikasil potrebuje tocky a to so streetom mat nebudes... ale dufam ze to pojde staale...
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Myslím že nejakých 200 km by sa mal aj nicasil zabehávať. Som si vedomí že na street výfuku z neho nedostanem maximum ale to už nieje ani mojim cielom. Momentálne chcem dojazdiť túto sezónu bez ďalších komplikáci a na jar prejsť na vyšiu kubatúru. Inak včera som sa bol len tak opýtať do autoškoly na vodičák a ani neviem ako som sa prihlásil na kurz
. V poslednom čase robím samé bleskové a prekvapujúce rozhodnutia 

- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nie nie, nicasil netreba zabehavat, len nechat samozrejme trosku pobezat motor po nahodeni, kdesi je tu o tom diskusia urcite ...
a veru tak, nicasil + street vyfuk je cudna kombinacia
a veru tak, nicasil + street vyfuk je cudna kombinacia

- wilili
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 1:09 pm
- Skúter: keeway focus , piaggio beverly 500
kombimacia viac ako čuda .neviem akej kvality je ten nicasin na Airsal . ale to je jedno lebo podla mna to nepojde dobre . ja som zabehaval aj nicasin cca 300-400km . je to predsalen nove a musi si to sadnut .
Piagio Beverlly 500