skutre 125ccm a viac - spotreba
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: skutre 125 spotreba !!!!!!
predpokladam a verim, ze Snehulakovi nebude vadit, ak rozsirim nazov topicu aj na vyssie kubatury... 

- teck
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Sep 28, 2008 9:18 pm
- Skúter: Yamaha X-Max 250i M 2011
Re: skutre 125ccm a viac - spotreba
THeBaNDiT:
Jasne ze netankujem W-Power len kvoli spotrebe, to ak je naozaj nizsia prave kvoli nemu beriem len ako bonus
Ide mi o cistotu motora, ktora by mala byt lepsia, uvidim ked budem robit niekedy GO a ked ho Alci niekedy rozeberie
))
Jasne ze netankujem W-Power len kvoli spotrebe, to ak je naozaj nizsia prave kvoli nemu beriem len ako bonus

Yamaha X-Max 250i M 2011
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
mozno by som tiez skusil natankovat a vyjazdit jednu nadrz viacoktanoveho benzinu, mozno aj toho V-Power, len sa bojim toho, ze sa nieco dose*ie, lebo tak sa mi mari, ze kdesi ktorsi spominal nejake zle spalovanie ci co (u benzinov s vyssim oktanovym cislom) a zaroven ze tie cistiace benziny mozu naopak urobit v motore galibu (ak bol zaneseny a pod.) Tym nechcem povedat, ze tebe nieco hrozi, pretoze ak ti to doteraz ide bez problemov, tak nemas ani jeden ani druhy problem.
Ale sme mierne v OT, topic je o tom, kto ma aku spotrebu...
A tak sa pridam aj ja:
Dlhodoba priemerka tejto sezony je momentalne 3.78 a klesa... vela zavisi od toho, ake dlhe trasy jazdim a ako casto startujem a zahrievam... pri dlhsich vyjazdoch (okolo 100km) to spapa tak 3.3-3.5, pri kratsich cestovaniach (20km) okolo 3.6-3.8, ked ho trosku pucim (rychlosti 105+) v kombinacii s jazdou po meste (predpisovo) a castejsim startovanim/zahrievanim, tak spotreba je tak 4.0-4.1, a pri jazde po dialnici 110-120 so spolujazdcom (80kg) a silnym bocnym vetrom som mal spotrebu 4.65, to bola moja zatial najvyssia na tejto Aprilke.

Ale sme mierne v OT, topic je o tom, kto ma aku spotrebu...

Dlhodoba priemerka tejto sezony je momentalne 3.78 a klesa... vela zavisi od toho, ake dlhe trasy jazdim a ako casto startujem a zahrievam... pri dlhsich vyjazdoch (okolo 100km) to spapa tak 3.3-3.5, pri kratsich cestovaniach (20km) okolo 3.6-3.8, ked ho trosku pucim (rychlosti 105+) v kombinacii s jazdou po meste (predpisovo) a castejsim startovanim/zahrievanim, tak spotreba je tak 4.0-4.1, a pri jazde po dialnici 110-120 so spolujazdcom (80kg) a silnym bocnym vetrom som mal spotrebu 4.65, to bola moja zatial najvyssia na tejto Aprilke.
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Ja jazdím tiež na W-power inak ma 95 oktánov podla výrobcu ale zdá sa mi , že to stým ide lepšie spotrebu mám cez 4 litre ...
W-power racing je 100 oktán
W-power racing je 100 oktán

podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
jaaj, tak ja som hore vo vypoctoch ratal s benzinom 100+ od Shellu (zo stranky natankuj.sk), teda asi s tym V-Power Racing benzinom...
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Ale aj pri obyčajnom je rozdiel citeľný teda mam na mysli V - power
Aspoň teda podla mňa určite aj na otáčkach to vidím 

podpis som si este nenastavil