Neviem ci nie som normalny, alebo som sadista, alebo co, ale strasne ma to tu zabava citat tu, ako sa hadate o nicom, ako kazdy vytahuje to, o com ani nevie... takze takto, aby som to tu mierne uzavrel:
CHAT23 napísal:čo sa týka ubytovania všetci čo bývali u zvonka sa inak vyjadrujú teda si nestažujú, jasné chápem boli ste pokope, ale treba pochopiť aj nás čo sme chceli bývať s vami ako komplet partia a taký bol hádam aj plán či nie?
.. ze prave ty vravis, ked ta clovek volal ku nam, neprisiel si, ale isto mas na to skveli dovod, ktory si vsak zabudol vyssie napisat
lubjatqo napísal:ĎAKUJEM TI Kuko za super dovolenku!!!!
toto nie je potrebne, ale nie je zac...
konti napísal:Len som zistil, že sú ľudia, ktorí keď niečo povedia tak to platí...

a mne to tak vyhovuje.
ja len dufam, ze nie mna myslis, lebo to tu bude ine peklo...
mayulik napísal:KAZDY SI ZOBRAL Z TEJ DOVOLENKY NEJAKE PONAUCENIE A NABUDUCE SA PODLA TOHO ZARIADI....
presne taaaaak
CHAT23 napísal:po druhé keby si ty bol na našom miesťe a nemal lubku a mal babi na zábavu tak neviem či by si sa zachoval inak?
nechcem zatat do ziveho, ale dobre ste si pokecali?
CHAT23 napísal:Na oplátku môžem spomenúť jak ste zdrhli adelkovy na dialnici, to nebolo pekné od vás on zato nemože že má slabšiu motorku, ked ide partia tak sa čakajú všetci!
... ze by si ty siel zrovna s partiou ked sme na SLO hraniciach boli vsetci okrem teba... hmmm (zvysok dodal KONTI)
CHAT23 napísal:Len tolko k trhanie partie.
Myslis tej partie, s ktorou najazdis rocne cca 300km ked partia najazdi spolocne cca 5000?
CHAT23 napísal:Neviem na čo konkrétne myslíš, ved napíš na čo narážaš a "nerob problémy"

keby si býval v chorvatsku tam kde my možno by si pochopil, prečo taký názor a hovoril by si niečo iné, no ale mal si to šťasťie a užil si si to viac než my. Ináč nikto nehovorí že bolo úplne zle, ale pár vecí mohlo byt troška inak.
najprv napises, ze ma pisat konkretne a jeden riadok pod tym napises
...ale pár vecí mohlo byt troška inak
tak kto ma byt konkretny?
CHAT23 napísal:ináč neviem načo si reagoval na moje príspevky ved teba sa to vôbec netýkalo a "máš problémy" s tým že vyjadrí niekto svoj názor?
a zase protirecenie, ved napisal svoj nazor... a preco? lebo toto forum je verejne a kazdy registrovany ma na to pravo...
ze by demokracia sa to vola? ani neviem presne
MATO67 napísal:O to viac som prekvapený z Kukerovho Verdiktu ..čiernych listin
to nie je verdikt, to bola len hlasna uvaha...
v presnom zneni:
buduci rok bude existovat akysi blacklist a bude sa hlasovat za neziaduce osoby, este to zvazim, ale úpravdepodobnost tu je...
mato67 napísal:nedorozumenia mali sa vyriešiť tam na mieste (za zatvorenými dvermi )
a nie tu na fóre neviem zdá sa mi že sa to tu nehodí.
vies ako to je v zivote, uz si co to zazil, nie kazdy ma na to gule...
mato67 napísal:prekvapuje Verdikt kde bolo pozitívne napísané asi dve vety a dvanásť negatívnych
ale tie dve pozitivne maju spolu 100kg a tie negativne kazda 5 deka...
mato67 napísal:Miške ,hovorila že to bola jej najlepšia dovolenka, a všetkých vás pozdravuje čo ste tam boli.
som rad ze sa dobre citila... snazili sme sa (takmer)vsetci jej vyjst v ustrety
CHAT23 napísal:ja osobne nemám záujem aby sa partia rozdelila, ale povedzme si takto presne to bolo minulý rok s ubytovaním a následne rozdelením skupín.
z tohoto pohladu to bolo minuly rok lepsie, pretoze ako partia sme sli tam spolu aj domov, a delilo sa to az na mieste.
Tento rok sa to delilo este pred dovolenkou na prvu-utorok a druhu-stvrtok skupinu - toto na buduci rok nedopustim...
A pripomenme si, ze napriek faktu, ze 7 mesiacov vopred bol stanoveny datum odjazdu, akosi som ta tam v utorok nevidel.
A pripomenme si, kto posledny dal vediet, ze ide alebo nie... (ak neratam Vladyho, ktory ma velmi prekvapil - milo)