#1Príspevokod užívateľa BMX015 » So Júl 25, 2009 11:31 pm
Dobry potrebujem zvýšiť výkon na mojom scootru Kymco Sniper 50 DD je to fajn scooter a ma dosť už najazdene a napr treba mi tam nove valčeki pružinki atd. ale neviem ake poradte prosím dakto teraz mi ten scooter ide 70km/h po rovinke
podla mna je tu toho aj viac .... inak ladenim sa to nazyva koli metode pokus-omyl ... valceky vyber,zmeraj,ostatne len doladit - presne hodnoty ti nepovie nikto .... po prestudovani fora to pochopis ....
Každý scootre potrebuje servis a základnú údržbu a ak sa dačo jazdením opotrebuje tak občas nejaké investície na výmenu súčiastok.... takže najskorej ak je motor ešte v porádku tak vymeniť možno valčeky a remeň a jazdíš dalej
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
radsej to nechaj tak, lebo zacnes robit tuning, narves do toho vela penazi a moze sa ti stat, ze viac budes opravovat ako jazdit. A aj tak z toho moc nedostanes
#12Príspevokod užívateľa BMX015 » St Aug 05, 2009 10:11 pm
čosi z kopca bi to šlo viac no ved po rovine išiel 95 a teraz 80 ale sa to doraz zvýši ak investujem a potom načo je tam tachometer keď ukazuje chu.....jo...vi.......
A co myslis, ze tachometer v aute nepremeriava ? Napriklad dnes v aute na tacho 190 a na GPS 175, cize aj tam premeriava, aj ked percentualne skuter premeriava viac