Kalendar ma 13 stranok - uvodna a 12 kaledarových na ktorych su nafotene vyhradne fotky slovenskych scootrov a v podstate ludi odtialto z fora. Format kalendara je A3 na vysku, na kvalitnom papieri.
AKCIA februar 2010 MIMORIADNA AKCIA.
Kedze som na kalednaroch celkom slusne prerobil, tak aby som minimalizoval straty ponukam moznost kupy kalendara za 7,50 € vratanie postovneho!!! co znamena skoro 50% / 7€ / usporu oproti povodnej cene. Tato cena plati len pri platbe predom na ucet. Kalendarov mam este asi 30ks takze nevahajte objednavat na majli kalendar(zavinac)mpoptik.sk .
Tato akcia plati len do konca februara !!!
AKCIA februar 2010
Cena kalednara je 10,90 € + postovné 3 € /pri objednani 1-2 ks dobierka 1.trieda 3 € pri objednani 3 a viac kusov 3,50 € ,je to s poistenim, takze ak by niekomu prisiel poskodeny kalednar nech to reklamuje!!! /. Pri odbere 2 a viac kusov 10,50 € + postovne[/b]
Objednavat kalendar je mozne len formou e-majlu na adrese: kalendar(zavinac)mpoptik.sk
Distribucia kalendara je okamzita - kto skor objedna ten skor ma.
Este by som chcel upozornit ze kaledar bude vytlaceny v obmadzenej serii 100ks a dotlac nebude !!!
Aktualne info o pocte (15.02.2010) k dispozicii 14ks
Pridavam nahlad na prednu stranu - su na nej v podstate vsetky fotografie obsiahnute v kalendari, preto vam nebudem davat ostatne nahlady.
Dufam ze sa Vam bude pacit.
nahlad na \\\\\\\"kalendarium\\\\\\\"
zaciatok temy:
Na zraze v Kovacovej sme sa spolocne s Gabom dohodli, ze by sme chceli nechat vyrobit kalendar na rok 2010 kde by boli fotografie tuningovych pripadne racingovych SLOVENSKYCH scootrov. Preto vyzyvam vsetkych SK tunerov ktori maju zaujimave projekty poschovavane doma v garazach, aby nevahali a skusili nieco nafotit

Takze sup sup sem s fotkami nech to mozme dat dokopy, predpokladam ze sa nemusim pytat ci by bol o taky kalendar zaujem