nechce ist rychlejsie
Moderátor: Moderators
nechce ist rychlejsie
cawte vcera som dal dole obmedzovac zo skutra (50ccm znacka JINAN QINGQI) maximalka sa mi zdvihla asi o2-3 km/h viac....kamarat mal toto iste nechcel mu hned ist rycheljsie ale po 4km sa rozbehol ja som presiel uz 30 a stale mi ide skoro takou rychlostou ako isiel
podpis som si este nenastavil
- Shorty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 04, 2008 5:29 pm
- Skúter: Keeway F-act
Re: nechce ist rychlejsie
Tak neviem kde si kupil tohoto skutra ale myslim ze zavady mozu byt nasledovne: bud si nedal vsetky restrikcie dole alebo tvoj kamarat vymenil aj trisku a mozno aj ine veci ako napr valceky a tak alebo je to tym ze ani jeden s tychto cinskych skutrov neni rovnaky a kazdy sa sprava inac jeho mozno vyrabali v "pondelok" ked mali dobrunaladu a tvoj mozno v "piatok" ked sa im uz nechcelo a tak to aj dopadlo ale neber to v zlom 

ne viem ake chiri sa siria o tych cinanoch
.....on i ja sme mali skuter blokovany v baterke (elektricky asi tak sa to vola) tak som prestrihol kablik a ked ddam na plny plyn stale jak by ho nieco branilo, kamaratovi tiez nechcel hned ist ale presiel asi4 km a sa mu robehol...odblokovanie je tu

Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=doKe3iGKxFs&feature=fvw
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
zamysli sa, z baterky ti idu len dva kable, a to + a -, ak jeden prestrihnes, tak ti to asi nepojde, cize si prestrihol kabel, ktory ide z CDI
hej z cdi modulu som prestrihol kabel presne ten co je na tom videu...urobil som zle?
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Neurobil... len to je bloknuté aj dakde inde...ešte...Niektoré číny majú vraj aj snímač otáčok ako je zadné koleso a prevodovka a odtial treba tiež odpojiť kábel... len neviem aká značka presne scootra to tak má spravené... 
A vôbec nevieme či máš 2T alebo 4t lebo 4t má ešte blokovaný aj karbec niekedy hore na deklíku nad šúpatkom býva dorazový šroub alebo dajaký plastový náliatok...dalej reštrikcia na nasávaní vzduchu v airboxe a tak furt dokola to isté písať ma už unavuje .....varec je odbloknutý? šak doprdele neviete nikto nič súvislé napísať čo už sa robilo a čo bolo skontrolované a čo nie a furt len samé otázky na základné veci....

A vôbec nevieme či máš 2T alebo 4t lebo 4t má ešte blokovaný aj karbec niekedy hore na deklíku nad šúpatkom býva dorazový šroub alebo dajaký plastový náliatok...dalej reštrikcia na nasávaní vzduchu v airboxe a tak furt dokola to isté písať ma už unavuje .....varec je odbloknutý? šak doprdele neviete nikto nič súvislé napísať čo už sa robilo a čo bolo skontrolované a čo nie a furt len samé otázky na základné veci....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

aha tak je to 4t nasiel som na nete ze moze byt blokovany este vo variatore ....nasiel som video kde skuter ide bez cdi modulu 65
http://www.youtube.com/watch?v=S0g945HlXb4&NR=1&feature=fvwp
http://www.youtube.com/watch?v=mvQz2YWuwU0&feature=related
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Sorry, ale podla mna najväcsia restrikcia na celom skutry je to, ze je to 50 ccm a 4T
- VLADY
- spammer
A chyba je aj to asi, že hladáš riešenie na Youtube kde je samozrejme kopec odborníkov na všetko...šak si popozerej aj iné scooterfora a aj tu samozrejme a dobré návody a základy sú aj na Scootlande napr.A jak písal Tomáš buď rád že to vôbec ako tak jazdí ..lebo zas sa budem opakovať tomu čo vymyslel a hlavne začal dávať do scootroch poldecáky 4T by som na tom dal povinne jazdiť v premávke každý deň 2 hodiny za trest....šak to sa nedáva ani do kosačiek na trávu lebo je to tam slabé a nie aby to ťahalo 80-90 kilo železa plus scootristu!!! 

aha tak este popozeram nieco po nete a uvidim co najdem...vdaka za rady 

- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
to si sem mal pozriet jak si ho kupoval,ja som tiez otom nic nevedel a pozrel som az ked som ho kupil,a to je uz neskoro
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
a vcom je teda problem?JUKI32 napísal:cawte vcera som dal dole obmedzovac zo skutra (50ccm znacka JINAN QINGQI) maximalka sa mi zdvihla asi o2-3 km/h viac....kamarat mal toto iste nechcel mu hned ist rycheljsie ale po 4km sa rozbehol ja som presiel uz 30 a stale mi ide skoro takou rychlostou ako isiel
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
kamaratovi mozno nejdu zase ine veci tak jak jemu... zivot je tazky
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
kamarat ma yamahu 125 a ja nie!! a nezakladam otom novu temu
aj ked by to bola dobra tema 

- VLADY
- spammer
Tu je presne vidieť aká je tá čína jedinečná ---čo kus to originál. A pritom rovnaký model ...asi bude pravda že kvalita kolíše z kusu na kus ako sa číňankovi akurát zadarí ...