Pozdrav scootristov resp. motorkarov na cestach

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
papucka
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Št Jún 04, 2009 8:30 pm
Skúter: Yamaha BWs
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pozdrav scootristov resp. motorkarov na cestach

#176 Príspevok od užívateľa papucka » Pi Jún 12, 2009 4:05 pm

minulý týžden som mal požičaný scoot. YAMAHA BWs a z kolegom on na BETA QUARDA sme sa boli previesť vo vedlajšsej dedinke a zhodou náhod nám na ceste naspäť obidvom naraz došiel benzín :lol:
Takže po nervoznej minutke a minutke smiechu sme sa pustili tlačením domov :O: asi 15km :o
po ceste naspäť sme stretli dosť veľkú skupinku motoriek ktorý nám trúbili a blikali.
Pozeráme na seba :pardon: a od vtedy zdravím všetkému čo sa nadáva motorka :beer:
podpis som si este nenastavil

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#177 Príspevok od užívateľa peter1029 » Pi Jún 12, 2009 9:24 pm

no šak nejako museli vyjadriť dobrú náladu nad tým ako stretli dvoch skútristov, kt. tlačia svoje stroje :D , nič v zlom

Barancok
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Jún 05, 2007 1:01 pm
Skúter: Aprilia SR 50 R rv.2009

#178 Príspevok od užívateľa Barancok » Ne Aug 16, 2009 1:22 pm

no moje skusenosti zdravim sa kazdemu akoze chopristi a vlastne vsetci sa odzdravia samozrejme na par vynimiek ale najhorsie skusenosti mam so skutristami odzdravilo sa len badatel ludi prevahu maju na vacsich masinach ako cakal som ze skutristi sa medzi sebou zdravia ale v okoli pd nemam na takych asi stastie

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#179 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Ne Aug 16, 2009 1:24 pm

Rovnako aj tu v ZM skútristi sa vôbec nepozdravia ani starý ani mladý. Iba tí s ktorými chodíme na výjazd ale to je málo .
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

MoMo46
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: St Jan 28, 2009 9:50 pm
Skúter: Peugeot Speedfight 2 AC
Kontaktovať užívateľa:

#180 Príspevok od užívateľa MoMo46 » Ne Aug 16, 2009 1:40 pm

Minule ako som odbacal tak zrazu pri mne taka ceska kolona chopristov a tak zacali kyvat a usmievat ze sa skoro zrdbali..S vyvalenymi ocami som odkyval :D

Filo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Po Sep 03, 2007 9:19 am
Skúter: Adly Jet 50
Kontaktovať užívateľa:

#181 Príspevok od užívateľa Filo » Ne Aug 16, 2009 2:51 pm

Ja chodim mimo mesto(Ruzomberok - Zilina a naopak) tak sa vzdy zdravim, v predstihu ked mavnem celou rukou(vystrem ju do boku) tak sa mi zatial vzdy odzdravia..ked vidim dakych blaznov co sa pretekaju, tak to nezdravym.. ale seriozni motorkari vzdy odkyvnu..a co sa tyka scootrov tak tie co jazdia po meste, ti moc asi nevedia co tym sledujem, ale mimo mesta, hlavne maxiky, ti vzdy pekne zdravia odusu aj zablikaju..aj ked su poboku cesty na pauzicke vzdy zakyvali..samozrejme, ked ide skuter po krajnici30-40, tak to vacsinou nevie co a ako, ale ked idem tak do tych90tachometrovych nie uplne pri kraji, tak je to tak ako som pisal..
Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#182 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Aug 16, 2009 9:31 pm

Mám skúsenosť že : pazúri po dedinách aj keď pozdravím ako prvý ...(šak problém s tým nemám) , tak kukajú jak puci....Takže asi s tým prestanem, načo si presilovať ruku....A inak neviem prečo ale vždy to tak nejak odhadnem že vidím ísť oproti sebe moto a už dopredu mi preletí hlavou že: hentomu je zbytočné paprču dvíhať ale vždy ju aj tak dvihnem akurát že to ostane bez odozvy....a skoro na 99% sa trafím... :pardon:
A občas ráno cca 5:30 stretávam cestou do roboty na Tomášikovej ulici nejakého týpka na nejakom mám dojem že čínskom chopri a ten mi ešte ani raz neodzdravil... a ide jak keby na tom sedel prvý raz že si ho vezie nový z predajne ...tak zrejme mu tam alebo v autoškole poradili že pri jazde patria paprče na riadidlá obidve .... :ROFL:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

selfade
chodec
chodec
Dátum registrácie: Po Aug 10, 2009 5:09 pm
Skúter: YAMAHA NEO`S 2007
Kontaktovať užívateľa:

#183 Príspevok od užívateľa selfade » Ne Aug 16, 2009 10:43 pm

Filo - ako sa ti chodi popod strecno na skutri? asi pohodka,ked to vytiahnes aspon na tych 90 tachacovych.. ja by som musel trosku potunit,mne to totiz vytiahne tak 65-70 a neviem,ci sa pod to strecno pustit, lebo je tam dost uzka cesta,tam kde je v jednom smere iba jeden pruh.. ci da sa?

a na rozsutec mam v plane ist,ale tam pojdem cez terchovu,len vaham ci tam budem mat kde odlozit stroj..

a k tomu zdraveniu,eh,zaujmava storka:
som si na Miu este len zvykal, prva cesta 140km z dunajskej stredy, vyrazil som o 20:00, cize uz po tme a ako som vchadzal na kruhac pri novom meste, stal tam pri nom nejaky skutrista odstaveny a ja som o zdraveni nic nevedel ale miesto smerovky som omylom zatrubil a typek si myslel ze zdravim,tak zamaval,takze som nakoniec zo situacie dobre vysiel =)

a skusim zdravit kazdeho,uvidim.. ale asi len mimo mesto, tak jak ked som robil cyklistiku..

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#184 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ne Aug 16, 2009 10:45 pm

moto ma zdravia, skutristi malo. Moj nazor je, ze vela ludi co ma skuter to ma len ako dopravny prostriedok do prace a spet a maju na salame nejake zdravenie

Filo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#185 Príspevok od užívateľa Filo » Ne Aug 16, 2009 10:48 pm

Dnes som sa bol vozit s priatelkou, ale kazdemu co som kyvol, tak pekne odzdravil :) asi mam pekny skuter :ROFL: ale inac co Vlady pise je az srandovne si predstavit co potom tomu chlapkovi leti hlavou, ked kazde rano ides okolo neho a mavnes rukou..mozno si mysli, ze mas daky tik :D
Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.

pygo
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: St Nov 01, 2006 7:13 pm
Skúter: bolo Amalfi

#186 Príspevok od užívateľa pygo » Ne Aug 16, 2009 10:48 pm

skútristi zdravia len taký,čo sú zanietení... tí čo to majú len ako lacné približovadlo,tak tí väčšinou len pozerajú,prípadne nesmelo odkývnu... zato maxíci zdravia skoro vždy
čo sa motorkárov týka,tak ked pozdravím tak mi odmávne drvivá väčšina, vrátane čoprov...
<- to som já a mój bývalý skúter nekde v Rakúsku :)

Filo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#187 Príspevok od užívateľa Filo » Ne Aug 16, 2009 10:56 pm

Presne vacsina 50tok po meste neve co chcem asi ked kyvnem, ale mimo mesta moc 50tok nevidim, takze s tym nemam skusenosti, ale nestalo sa mi, ze by mi maxik neodkyvol..obcas copristi nekyvnu, ale ked v predstihu zrozumitelne pozdravim, tak vacsina je slusnych a odzdravi..
to selfade : kludne ak chces mozme sa dakedy ist previest, pripadne aj zajtra nemam co robit:) pod strecnom sa mi skutocne ide dobre po tej novej ceste, najprv som sa obaval, ale normalne nebudem zavadzat, ale aspon subjektivny pocit mam, ze v tych zatackach chodia auta pomaly, zatial ziadne nebolo na mne nalepene, skor ja som dobehol tie predomnou..ide mi to tade90tachometrovych celu cestu, takze podla radaru a mojho zistenia to je80 real, co mam na autach odskusane, tak premeriavaju pri tejto rychlosti o5km(octavia, honda civic), cize ked idem90na mojom tach, tak v aute by malo ukazovat85, cize moc nespomalujem..a este ku tomu taka uzka cesta..

Zihuataneo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Pi Júl 18, 2008 8:32 pm
Skúter: PIAGGIO X EVO 125

#188 Príspevok od užívateľa Zihuataneo » Ne Aug 16, 2009 11:23 pm

Ked to ma dve kolesa a motor tak vzdy pozdravim...a podla toho ako to dopadne si pomyslim svoje.a dnes som pozdravil aj polskeho plechovkara...az nato ze prostrednikom ...ved on uz vie preco :-(

doktor
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
Skúter: Kawasaki W 650

#189 Príspevok od užívateľa doktor » Po Aug 17, 2009 7:22 am

Teraz je v okoli Pk asik nova moda - slecinka dostane od tatka alebo htubokrkeho frajera motorku, k to mu paradnu helmu a kombinezu, cizmy s 10cm podpatkom a voziiiiiimeee saaaa po okoli.....ale ked niekto dalsi z motorky an nu zamava tak len kuka jak vystajlovana mrochta.....
Ale ked na ne zakricite napr : No len si uliz tie vlasky spod tej helmi ty pitcha!!!! , tak vam s usmevom zamava... :good:
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#190 Príspevok od užívateľa Mitko » Po Aug 17, 2009 7:29 am

ja som sa zdravil každemu tuto sezonu ale ked sa mi po X-krat nikto neodzdravil....tak som sa na to vykašlal. neviem či su u nas v okolí tak hrdí motorkari ale nikdy nikto ani len prstík nezodvihol.....asi sa im zda trapne zdraviť sa skutristovi ktorý zabieha pri krajnici...ale to dnes konči dnes ide byť odblok a aprilka sa može naplno prejaviť.....inak len raz sa mi stalo ked som mal ešte Tajfa že sa pri mne motorkar aj pristavil ked šiel za mnou a mal som tam vyfuk Leo vinci s 90ccm to malo zvuk ako 900ka moto :D vtedy spozornel aj motorkar....

probiker50
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: So Júl 11, 2009 12:36 pm
Skúter: Aprilia SR 50
Kontaktovať užívateľa:

#191 Príspevok od užívateľa probiker50 » Po Aug 17, 2009 7:28 pm

Môj prvý scoot bola Honda SFX 50 . Zdravil som sa každému na mašinách no nič slabá odozva. Tak som si povedal: " Ty sk..... buz..... ! No odkedy mám Apriliu SR som normálne prekvapkaný, že sa mi zdravia už aj jogurťáci. Ale musím povedať že na Slovensku to zatiaľ zaužívané nie je. Skôr sa pozdravia motorkári zo zahraničia. Bol som asi pred dvoma rokmi s otcom ešte na jeho bývalej Honde VTR 1000 na MOTO GP v Brne a to ste mali vidieť , čo motorkár to pozdravil a tak by to malo byť všade.

Nemám rád keď sa niekto neodzdraví.

No v poslednom čase sa mi aj dosť často stáva že mi kývu s rukou aj samotní plechovkári a neraz mi aj na semafore niečo nepekné povedia :) . Prečo? No asi preto lebo nevie zniesť že nejaká smiešna 50tka resp. 70tka ho obehla na semafore. Minulé som sa skoro pobil s jedným tipkom s BMW :lol: . Obehol som ho a on že Ty k...t ! A ja mu na to: Po..b sa! A potom ste mali počuť zvuk BMW keď zasvietila zelená :) , gumy píštali no aj tak som mu na takých 50m utiekol no potom jasne že som nemal šancu a utiekol mi :) .

Aj takýto sú niektorí Slováci :fool:

Savage
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
Skúter: Piaggio Typhoon

#192 Príspevok od užívateľa Savage » Po Aug 17, 2009 9:07 pm

ja som bol teraz na thassose a som si pozical skuter,v grecku je skutrov dost ale aj tak sa mi kazdy zdravil

robo584
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Ne Aug 02, 2009 1:06 am
Skúter: yuki 125 matrix
Kontaktovať užívateľa:

#193 Príspevok od užívateľa robo584 » Po Aug 17, 2009 10:53 pm

ja zdravim motorkarou od tedy co som mal babettua ked som sel tak na mna blikli tak vzdy aj teraz ked mam 125 skutra zdravim kazdeho na moto a zatal kazdy ozdravil

majo1357
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
Skúter: aerox

#194 Príspevok od užívateľa majo1357 » Pi Aug 21, 2009 8:44 pm

pygo napísal:ja zdravím aj dedov na babetách,nemám s tým problém... a ked niekto neodzdraví,tak určite ma to netrápi :)
ked si sa dnes vozil s takym jet forcom , tak aj ja som ta mal v umysle pozdravit len som bol v uzase , ale zato ty si riadne kyval teda ak si to bol ty ........

inak odkedy ma pozdravil jeden na cestnej masine sam o d seba tak zdravim setkych ....
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#195 Príspevok od užívateľa VLADY » So Aug 22, 2009 11:56 am

Savage napísal:ja som bol teraz na thassose a som si pozical skuter,v grecku je skutrov dost ale aj tak sa mi kazdy zdravil
A vieš prečo to tak bolo? lebo to boli všetko turisti z krajín kde sa zdraví...ale napríklad aj v susednom Rakúsku pozdraví možno tak 1/4 oprotiidúcich...Ostatok na to kašle ....čopráci zdravia najviac....všade
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
Skúter: Kymco XC 300i

#196 Príspevok od užívateľa XAWIER » So Aug 22, 2009 7:42 pm

Ono dnes je na cestach vela motoriek (najma v sobotu a nedelu) a niekomu sa nechce vkuse zdravit vsetkym motorkam. Predstavte si, ze by si mali zdravit vsetci vodici aut...bolo by to smiesne hehe. No ale motoriek este stale nie je tolko ako aut. Takze zdravme si :)
Kymco Xciting 300i

Anubis
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Máj 24, 2007 10:16 pm
Skúter: cbr 600f
Kontaktovať užívateľa:

#197 Príspevok od užívateľa Anubis » Ne Aug 23, 2009 9:35 pm

ja poctivo zdravim kazdy dvojkolesovy stroj a takych 80% odzdravi
a niekedy na mna mavaju decka pri ceste, tak im zatrubim alebo zablikam
yvanrT z kápulh
k c u r e h t

Pico
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Št Júl 24, 2008 3:01 pm
Skúter: KeeWaY Hurricane 50cm

#198 Príspevok od užívateľa Pico » Ne Aug 23, 2009 9:47 pm

ano, to aj na mna :lol:

ale jedno ma stve :evil: :twisted: : ked idem cez nejaku dedinku, tak na mna nadavaju a vyhrazaju sa mi "male deti etnickych mensin"

fero125
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Pi Nov 02, 2007 7:25 pm

#199 Príspevok od užívateľa fero125 » St Aug 26, 2009 9:51 pm

neskaj som stretol policajtov na motorkach a napadlo ma cotak zakyvat im?:) :lol:

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#200 Príspevok od užívateľa TomasARN » St Aug 26, 2009 9:55 pm

ja to robim a odzdravia.

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"