Príspevok
od užívateľa toxic » St Aug 12, 2009 12:11 am
VODIČI POZOR
Zmeny v povinnej výbave vášho auta:
Od júna 2009:
Povinná rezerva, kľúče na kolesá. Pribudne povinnosť nosiť papier na spísanie poistnej udalosti, tužka, reflexná farba a pásmo. Vodiči si sami spíšu nehodu, pretože PZ jazdí len k nehodám nad 100 000 Sk, alebo k nehodám s účasťou áut v držaní tretej osoby.
Od januára 2010:
Prestane jazdiť záchranka k menej než dvom zraneným, takže pribudne k povinnej výbave anestetikum, prenosné lehátko a resuscitačná jednotka.
Od júna 2010:
Prestane jazdiť pohrebná služba k tragickým nehodám pri menej ako troch mŕtvych. K povinnej výbave pribudne krompáč, lopata, 2 x čierne plastové vrece na zips, mramorová doska 1 x 1 m, 2 x sviečka, v prípade veriacich kríž (drevo, plast - voľba vodiča).
a ďalší:
Jak se po slovensku řekne ŘIDIČ?
Vodič
Jak se po slovensku řekne ŘIDIČKA?
Polovodič....
3:
Policajti naháňajú Škodu 120. Nemôžu ju chytiť. Tak si teda kúpia Alfa Romeo, no ani to nezaberá. Skúsia Mercedes, no ani to nezaberá.
nakoniec si kúpia Ferrari. Konečne Škodu 120 dobehnú a pýtajú sa šoféra:
- Čo spravíš teraz?
- Teraz zaradím dvojku!
4:
Policajti majú skúšku z matematiky. Jeden z nich vraví : Ja to asi nespravím."Ale prečo ? Vari nevieš sčitovať a odčitovať ? " - Veď práve. Nechápem, ako je to možné, že 5-7+2=0. - Ale, veď to je jednoduché. Ja ti to vysvetlím. " V autobuse cestuje 5 ľudí. Na zastávke 7 vystúpi. Koľký musia nastúpiť, aby tam nikto nebol ?
5:
Lord volá domov a pýta sa Jamesa:
- James stalo sa niečo počas mojej neprítomnosti?
- Áno, zlomil som lopatu.
- Čože? Lopatu?
- Áno, keď som zahrabával vášho psa.
- Čože? Môjho psa?
- Zomrel, keď Vám zhorel dom.
- Čože? Zhorel mi dom?
- Keď sa vaša žena dozvedela, že Vaša dcéra je tehotná, spadol jej svietnik z ruky a podpálila dom.
- Čože moja dcéra je tehotná?
- James máš pre mňa aj niečo pozitívne?
- Áno, Váš test na AIDS.