moze byt, ze mi tachometer nepremeriava ci sa mi len velmi zda?...
normalne idem smerom von z mesta, predomnou tri-styri auta a idu tak rychlo ako ja....zamnou to iste a rucicka ukazuje 50km/h ....akonahle koniec obce setko ma obehuje...co vy nato myslite ze moj tacho ukazuje v poriadku??
na Keeway-i Matrix mi tachometer ukazoval prakticky presne az po 50-55km/h, potom sa zacal cim dalej, tym viac odchylovat... takze ak by to bolo rovnake aj u teba, tak by to tiez sedelo... Zozen si GPS (pozicaj) a mozes otestovat...
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
Môže presne ukazovať, prečo by nemohol. Môj ked je na Slnku, tak dokonca podmeriava o 5 až 7 kmh podľa GPS. Keď je podchladený tak premeriava aj o 4 kmh podľa GPS. Takže spoľah
VLADY napísal:Aj autá pridávajú pri takej rýchlosti bežn okolo 5kmh....
hej no to viem...
ostatnym dik za info...
taze do 50 ukazuje pomerne presne OK sak ja viac aj tak nejdem ale minule urobila moja cinska raketa vynimku, ma previezla mestom v rychlosti 70km/h a to nemam ani vodicak:D
takže moje postrehy premeriava(ale to všetko česť vínimkám) ak to porovnávaš s GPS vyskúšané na nový autách (ford, škoda, moje tacho premeriavalo dokym mi neodyšiel a tak som prešiel na bicyklové ktoré už nepremeriava) tak okolo 7 km/h do učitej rýchlosti potom o moc menej takže keď tebe ukazovalo 50 tak aj tým v aute lebo premeriava obom skoro rovnako