je to jasne gilera vyhrala na plnej ciare
gilera runner vxr 125
alebo gilera runner vx 125 fl
alebo gilera runner vxr 200
vsetko zavisi od penazi

Moderátor: Moderators
19600km nie je vobec, ale vobec vela... ja som kupoval mojho Atlantica s 9000 km nabehanymi (realnymi, zdokladovanymi a aj stav tomu zodpovedal) a od juna minuleho roka som na nom spravil 15tisic km a teda nemam pocit, ze je zjazdeny alebo co (ma 24tisic km). Maxiscootre treba inac vnimat nez poldecaky ci tuningove poldecaky.flipper napísal:Ten nexus 250 ma už dost vela km,nie?
zdroj: http://motoride.sk/?P=phorum&tema=lentak&tid=36860Bruno75 v diskusii na motoride napísal:Priemerna 10 rocna motorka sa pri predaji stoci na 25 tisic km. V skutocnosti vsak ak mala predchadzajucich 3 majitelov a kazdy na nej spravil povedzme uplne bezne nabehatelnych 8 tisic kilometrov rocne tak za priblizne 3,5 roka to je 25 tisic to prvy stoci na 10k druhy najazdi na nej tiez 25-30 tisic a stoci to na slusnych 18k a posledny spravi tiez 25-30 tisic a necha to stocit na vyslednych 25k. V skutocnosti vsak ma moto nabehanych 80-90k a motor ide ako cukrik ved ma "len" 25k s tym, ze sa o moto samozrejme staral.
Ak natrafi na 4-teho majitela ktory nechce alebo ani o tom nevie ze sa kilometre na moto pred nim stacali tak na nej odjazdi rovnako 3 roky a dalsich 25-30 tisic co uz v skutocnosti daleko cez 100k a ked na nej odide coklvek tak sa povie, ze tie motorky nic nevydrzia lebo ma "len" 50k a uz tam treba menit spojku, ma uz poslabsie tlaky, uz co to hrkoce atd. ... z tohoto celeho vznika fama o tom, ze motory na motorkach vydrzia slaby kilometrovy vykon a ked sa k tomu este prida mudrovanie tiez-odbornikoch o tom, ze je to prirodzene kedze sa jedna o vysokootackove motory tak drviva vacsina motorkarskej verejnosti sa s tym stotozni a ked idu kupovat nejaku tu moto tak hlavne aby mala este aspon polovicu zivota pred sebou co je z tych "neskutocne-skutocnych" 50k presna polovica a teda 25k a sme na zaciatku celeho toho kolobehu
vela zistis uz podla kotucov...tie vymenit je kus zlozitejsie...ale celkovo ked si kuknes podrobne a v klude moto zistis o nej velmi vela veci...ako sa jazdila, kolko krat sa valala atd...THeBaNDiT napísal:vsetko sa da, ked sa chce... najprv si zistis, ake gumy sa obuvaju na Nexusy vo vyrobe. A potom si kuknes na tu gumu a konkretne na datum jej vyrobenia (ciselna kombinacia pri prismenkach DOT, ak dobre pamatam). Moja Aprilka je r.v.2004 a ked som ju kupoval, mala gumy, ake sa na nej montuju vo vyrobe. A obe gumy podla datumu DOT boli rok 2003... takze je velmi malo pravdepodobne, ze prvy majitel este v tej sezone nabehal cez 20-tisic km a potom si zohnal obe gumy tak, aby boli vyrobene v roku 2003 a este aj stocil kilometre tak, aby to sedelo, ze zadna guma bola v polovicke zivotnosti (9000km, ked som Aprilku kupoval).
Takze jednoducha odpoved, pozries si vek pneumatiky podla DOT cisla na pneumatike, a ak je starsia nez r.v. motorky, tak je velmi pravdepodobne povodna. Ale ak je pneumatika mladsia, nez motorka, tak je jasne, ze bola minimalne raz menena...