06.09.2009 - o vylete piatich zapalenych k Ruzinu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
Skúter: neuvedený

06.09.2009 - o vylete piatich zapalenych k Ruzinu

#1 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Ne Sep 06, 2009 11:34 am

### diskusia oddelena z ineho topicu, aby sa nam to nemiesalo a bolo na poriadku :) - THeBaNDiT

no dobre a co dneska??treska? piste ze co a ako...na DOD?? a co tam? chapes ja sa cem vozit a nie pit...:D
podpis som si este nenastavil

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
Skúter: Kymco XC 300i

Re: 05.09.2009 jazda????

#2 Príspevok od užívateľa XAWIER » Ne Sep 06, 2009 12:18 pm

robuch napísal:nooo ja som vcera bol v Krompachoch na akcii a prisiel som az o 20tej.....takze som sa nomohol zucastbit.....
Bol si protestovat proti romom?:)
Kymco Xciting 300i

Crusher
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Mar 15, 2009 11:40 pm
Skúter: Yuki Matrix 50

#3 Príspevok od užívateľa Crusher » Ne Sep 06, 2009 12:37 pm

ja viem, ze nechces pit :ROFL: ani ja nechcem :lol: ja som tam bol parkol na parkovisko stretol par kamosov a videl par skutrikov....a potom ma napadlo ze sme mohli ist sa povozit dajaky scootristi daka parta bo ja som este nebol s dakym sa vozit odtial s forka....a mohli sme ist potom niekde inde chapes iba ist kuknut a dalej sa vozit :)

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista

#4 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Ne Sep 06, 2009 12:48 pm

ja som pisal na forum takze nemam o com kecat..dnes idem tiez kto chce nech pise alebo vola

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ne Sep 06, 2009 1:08 pm

OK, tak ja som uz naobedovany, a kam by sme si vybehli? :)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista

#6 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Ne Sep 06, 2009 1:22 pm

no takze ja cakam bandita ide kamos na pionierke a dalsi stvorkolkar ktory este nieje isty,,,ideme na ruzin...kto chce nech sa pripoji,,,

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ne Sep 06, 2009 10:24 pm

tak sme dnes piati vybehli na Ruzin, ale nejaky ten sumar s fotkami sem dam az zajtra popoludni, som unaveny... :sorry: :)

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista

#8 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Po Sep 07, 2009 9:08 pm

jooj bandit ja som cakal uz foto ja som sa k mojmu pc este doma nedostal takze ja pridam tiez az nevem kedy :D..inac bolo super cesta domov dlha dlha a dlha,,,cestou na ruzin som mal asi 2cigi spat som dofajcil ten balik dvaciatok :D ten pionier nam trosicka necel ist tak sme stali casto prv stratil tu pruzinku ktoru sme opravovali a potom mu zasralo trisku mal tam nejaky bordel tak mu to nechcelo ist:D

rund3r
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: So Aug 23, 2008 10:05 pm
Skúter: Peugeot Speedfight 2 LC Silversport

#9 Príspevok od užívateľa rund3r » Po Sep 07, 2009 9:22 pm

Ja by som s kamošmi vybehol do prešova cez víkend, máme to dosť ďaleko ale ideme sa previesť takže sa ozvem čo a ako, budem rád ak sa tam s niekým stretneme :)

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Po Sep 07, 2009 11:48 pm

ospravedlnujem sa za to, ze sem fotky davam az teraz, ale vcera som na to nemal chut ani silu (vratil som sa domov az vecer) a dnes som prisiel domov tiez az vecer a isli sme kukat film, ktory sme nemohli skuknut vcera... teraz som vsak uz tych zopar fotiek zuploadoval, takze tu ich mate :)

Quiksilver organizoval nejaky ten vyjazd niekam k Ruzinu, co sa mne osobne velmi pozdavalo, pretoze raz som okolo Ruzina siel a boli tam velmi krasne useky, kde si clovek mohol oci nechat... a tak som si povedal, ze sa pridam. Bratovi som dal kratky cas na rozmyslenie, rozhodol sa, ze pojde tiez...

Nasa trasa, resp. moja trasa, lebo po vylete som siel aj do Bardejova a spat, cely moj den cinil 180km.
Obrázok

tesne pred vyrazenim do Petrovan, na obrazku shobull
Obrázok

Cestou do Presova som si vsimal oblohu, nevestila vela dobreho, bolo na nej plno sivych mrakov, ale miestami aj modra obloha... avsak smerom na Kosice som videl dazd. V Presove sme postupne vliezli na osychajucu cestu, a ked sme stali na krizovatke pri sekcovskom LIDLi, zacal mi zvonit mobil. Odparkovali sme na parkovisku pri LIDLi a ano, bol to quiksilver, presne ako som predpokladal. Mali sme totiz maly casovy sklz, ale to sa dalo predpokladat, ked som s quiksilverom debatoval cez ICQ o nejakych 20 minut dlhsie, nez som povodne predpokladal... Takze oznamili sme mu, kde sme a pobrali sme sa dalej. Od sekcovskeho LIDLu uz bola cesta mokra (po dazdi, ktory sme nastastie nestihli) a bola mokra az do Petrovan (vratane). Tam sme sa stretli s quiksilverom a jeho kamosom a potom sme sli spolocne po posledneho clena vypravy...

a tu uz sa pripravuje start najstarsieho vozidla, s ktorym som kedy siel v skupine :)
Obrázok

detail
Obrázok

Vyrazili sme smer Ruzin, cesta bola dlho mokra, obschynat zacinala az pri Kysaku, ak dobre pamatam. Chalanom masinky slapali celkom slusne, resp. takto - Pionier si to valil miestami i 60km/h zanechavajuc za sebou iste mnozstvo dymovej clony. A my maxici v nej, ale nemvadi, spravnemu motorkarovi to musi vonat! :D

Prvu prestavku sme si dali tusim v Malej Lodine (ak dobre pamatam nazov obce). Tam sme sa dohodli, ze potiahneme dalej az na most. Ten vsak chalani prefrcali, a tak sme stali o nieco dalej, kde sme sa opat rozhodovali, eko dalej.

prestavka
Obrázok

Chalani tu cestu nepoznali, ja som vsak vedel, ze kdesi dalej bude penzion s restauraciou... tak sme sa rozhodli pokracovat. Cesticka sa klukatila tesne povedla Ruzina (ten vsak bol peknych par metrov pod nami), samotna cesta bola len o nieco malo sirsia nez auto. Premavka vsak prakticky nulova (minuli sme sa s jednym autom?), chalani na poldecakoch nam zdrhli, pretoze brat si to nechcel zbytocne hnat po neznamej trase a Ruzin bol miestami nebezpecne blizko (a najma nizko).
Citil som male vycitky, ze sme sa pustili dalej s vidinou nedalekeho penzionu, ale kedze poldecaky nam tak rychlo zmyzli, hned som vedel, ze chalani nelutuju a budu mat z tejto cesty pekne zazitky. Pockali nas pri napajani sa na hlavny tah, pricom penzion bol co by airboxom dohodil.
Po dorazeni k penzionu a postaveni scootrov na stojany sa zistilo, ze jedina motorka v skupine na stojan velmi nechce. Preskocilo jej (konkretne pruzinka) a tak kombinacky do ruky a opravuje sa. Po statnom boji bola pruzinka naspat na svojom mieste (i ked ako citam predosle prispevky, domov aj tak nedosla :D).

miesto prvej pozarucnej opravy :D
Obrázok

blizsi pohlad:
Obrázok

detailny vyrez (vyraz? :D)
Obrázok

A este zo dve fotky:
Obrázok
Obrázok

Orientacne, bolo okolo 15:40, mne sa bolo treba pomaly zberat smer Bardejov, a tak sme sa rozhodli, ze Kofolu dame niekedy inokedy a pobrali sme sa kazdy svojou cestou... kadial chalani, to neviem (ale asi tak isto, ako dosli tam), ja a brat sme sli smer Margecany a Presov, po hlavnom tahu. Cestou sa nam naskytol aj krasny vyhlad do dialky, tak sa podelim:
Obrázok

Brat sa potom odpojil smerom domov a ja som si skocil do mesta k priatelke. V ten den som spravil nejakych 180km, a to so spotrebou 3.52, spokojnost. :) Skoda trosku nie prave najteplejsieho pocasia, ale co by som dal za takyto vylet a teploty, ked bude zima a snezit... :o :) Verim, ze sa stretneme na nejakom dalsom vyjazde, a quiksilver, uz aj kupit maxiscootra! :Bravo:

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista

Re: 06.09.2009 - o vylete piatich zapalenych k Ruzinu

#11 Príspevok od užívateľa Quiksilver » St Sep 09, 2009 11:36 pm

aj ked dost neskoro asi tak ako ked som zacal aj fotit ...cesta home kedze cestu hore dokumentoval bandit :D
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » St Sep 09, 2009 11:44 pm

paaani, ja som taky fotogenicky! :lol:

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista

#13 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Št Sep 10, 2009 11:14 am

ne ako ja :D :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Východné Slovensko"