scooter ZRAZ :)
Moderátor: Moderators
					Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
	Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- THeBaNDiT
- moderátor 
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: scooter ZRAZ :)
nabuduce ti popytame slamku 

- rund3r
- st. trojkolkár 
- Dátum registrácie: So Aug 23, 2008 10:05 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2 LC Silversport
tak ti poviem quick, aspoň tam bola zábava a nebolo ticho  

podpis som si este nenastavil
						- Quiksilver
- st. skútrista 
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
shak o tom to je neee...  kua som mal taku super naladku kecat ze dlho ne...aspon si bandit mal moznost konecne po tom dlhom case postrehnut tu moju vulgarnejsiu stranku vyjadrovania sa..
 kua som mal taku super naladku kecat ze dlho ne...aspon si bandit mal moznost konecne po tom dlhom case postrehnut tu moju vulgarnejsiu stranku vyjadrovania sa..  a pre tych co si chcu zo mna brat priklad myslim mladsich nerobte to...
 a pre tych co si chcu zo mna brat priklad myslim mladsich nerobte to... je to nepekne..ale inac som super clovek chodim aj do kostola
 je to nepekne..ale inac som super clovek chodim aj do kostola  :D:D (za kostolom ma najdete fajcit
:D:D (za kostolom ma najdete fajcit 

kua som mal taku super naladku kecat ze dlho ne...aspon si bandit mal moznost konecne po tom dlhom case postrehnut tu moju vulgarnejsiu stranku vyjadrovania sa..
 kua som mal taku super naladku kecat ze dlho ne...aspon si bandit mal moznost konecne po tom dlhom case postrehnut tu moju vulgarnejsiu stranku vyjadrovania sa..  a pre tych co si chcu zo mna brat priklad myslim mladsich nerobte to...
 a pre tych co si chcu zo mna brat priklad myslim mladsich nerobte to... je to nepekne..ale inac som super clovek chodim aj do kostola
 je to nepekne..ale inac som super clovek chodim aj do kostola  :D:D (za kostolom ma najdete fajcit
:D:D (za kostolom ma najdete fajcit 
						- rund3r
- st. trojkolkár 
ty a tá tvoja fitlopta   a ohľadom tej mikiny, som sa hrozne ponáhľal s domu...mám doma aj bundu a rukavice ale som sa zdržal doma asi 2 hodiny a som vyrážal neskoro, som rád že ste na mňa počkali, neľutujem určite že som išiel. Aspoň som spoznal ľudí z fóra, dúfam že sa to čím skôr zopakuje
  a ohľadom tej mikiny, som sa hrozne ponáhľal s domu...mám doma aj bundu a rukavice ale som sa zdržal doma asi 2 hodiny a som vyrážal neskoro, som rád že ste na mňa počkali, neľutujem určite že som išiel. Aspoň som spoznal ľudí z fóra, dúfam že sa to čím skôr zopakuje

a ohľadom tej mikiny, som sa hrozne ponáhľal s domu...mám doma aj bundu a rukavice ale som sa zdržal doma asi 2 hodiny a som vyrážal neskoro, som rád že ste na mňa počkali, neľutujem určite že som išiel. Aspoň som spoznal ľudí z fóra, dúfam že sa to čím skôr zopakuje
  a ohľadom tej mikiny, som sa hrozne ponáhľal s domu...mám doma aj bundu a rukavice ale som sa zdržal doma asi 2 hodiny a som vyrážal neskoro, som rád že ste na mňa počkali, neľutujem určite že som išiel. Aspoň som spoznal ľudí z fóra, dúfam že sa to čím skôr zopakujepodpis som si este nenastavil
						- Matqo
- st. kolobežkár 
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 9:14 pm
- Skúter: Honda Dylan 125
njn bars dobre bolo dalsi zraz bude ochvilku  ked bude babie leto ... a chcem vacsi vylet  co tak bardejovske kupele ?
 ked bude babie leto ... a chcem vacsi vylet  co tak bardejovske kupele ?  ))
))

ked bude babie leto ... a chcem vacsi vylet  co tak bardejovske kupele ?
 ked bude babie leto ... a chcem vacsi vylet  co tak bardejovske kupele ?  ))
))Myslím, teda som.
						- XAWIER
- st. skútrista 
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
No ja som uz par zrazov za posledne roky absoloval, ale v poslednej dobe mi to nejak nevychadzalo. Tento zraz bol asi treti v tomto roku a zase som sa vytesovat, ako sme isli v skupine...toto je na tom najkrajsie-nejazdis sam, ale s partiou.

Kymco Xciting 300i
						- rund3r
- st. trojkolkár 
Toto no, že si to napísal 2-3 dni pred zrazom, čiže veľa ľudí nestihlo ani zareagovať... myslím si že ináč by prišlo viac ľudí... aj z sp malo ísť 2-3 ale ja som absolútne nestíhal tak som vybehol sám 

- THeBaNDiT
- moderátor 
- Kontaktovať užívateľa:
sak Bardejovske Kupele, to tu hned za rohom! (aspon pre mna a brataMatqo napísal:njn bars dobre bolo dalsi zraz bude ochvilkuked bude babie leto ... a chcem vacsi vylet co tak bardejovske kupele ?
))
 ) Ale nie, to by slo, pripojili by sme sa cestou... Nase tunajsie kopce nie su nejake zabijaky, takze nemal by si mat problem priatelku si odviezt...
) Ale nie, to by slo, pripojili by sme sa cestou... Nase tunajsie kopce nie su nejake zabijaky, takze nemal by si mat problem priatelku si odviezt... 
A ked uz sme sa tak rozbehli s privadzanim priateliek, tak na bardejovsko-kupelnu akciu by som snad priviedol aj tu moju...

- THeBaNDiT
- moderátor 
- Kontaktovať užívateľa:
boli, a totiz pocas jazdy na Sigord  (bez urazky, len zartujem
 (bez urazky, len zartujem  )
)

(bez urazky, len zartujem
 (bez urazky, len zartujem  )
)- rund3r
- st. trojkolkár 
By sme sa mohli stretnúť niekde v PO a dať si výjazd... ako som povedal u mňa není problém dojsť. Bandit pekne si to vystihol  ale tak nebolo to až také hrozné...
 ale tak nebolo to až také hrozné...

ale tak nebolo to až také hrozné...
 ale tak nebolo to až také hrozné...podpis som si este nenastavil
						- THeBaNDiT
- moderátor 
- Kontaktovať užívateľa:
jasne, ze nebolo, ja som iba srandoval...   

- Quiksilver
- st. skútrista 
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
šicko bolo v poradku krasne sme isli take tempo vyhovuje aj mne....a kto vyhral vlastne tu jazdu pomalosti ? 

- rspeed
- motorkár 
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... jeden z mala zrazov co som sa nezucastnil,pracovne povinnosti,uvidime sa na dalsom zraze ...