valceky
Moderátor: Moderators
- Recaro7
- chodec
- Dátum registrácie: St Máj 27, 2009 7:19 pm
- Skúter: Rieju toreo 4T
valceky
chalani poradte kupil som si valceky stage6 klasicke mosadzne s puzdierkami 15x12 inak tie co mam vo variatore naraku su 16x13 nahodil som stage6 a isel som sa previest a zrazu rachot skuter nechcel ist rozoberiem a valceky vstky povyletovali s tych puzdier plastovych...teraz jedna otazka moze to byt tym ze vlaceky su o 1mm mensie.dakujem za odpoved.
podpis som si este nenastavil
- skaza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
- Skúter: Keeway Focus
Re: valceky
tak to je asi logicke nie?nechapem ako preco si tam daval mensie ako tam maju ist 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
suhlas so skazom, neviem, preco si si kupil resp. preco si tam daval ine valceky, nez si tam mal (rozmerovo). Ved tie rozmery nie su len pre srandu kralikov... 
Pricina tvojej poruchy väzí zrejme v tom odlisnom rozmere... teda ak som pochopil, ze mas valceky s menitelnymi plastovymi puzdrami... ja som mal tiez taku sadu od Stage6, a tie puzdra isli fest tazko dole, takze same od seba, ak by boli spravne rozmery, by dole podla mojho nazoru nesli... (i ked jeden nikdy nevie)
...no co, ucime sa najlepsie na vlastnych chybach, kup si valceky spravnych rozmerov.

Pricina tvojej poruchy väzí zrejme v tom odlisnom rozmere... teda ak som pochopil, ze mas valceky s menitelnymi plastovymi puzdrami... ja som mal tiez taku sadu od Stage6, a tie puzdra isli fest tazko dole, takze same od seba, ak by boli spravne rozmery, by dole podla mojho nazoru nesli... (i ked jeden nikdy nevie)
...no co, ucime sa najlepsie na vlastnych chybach, kup si valceky spravnych rozmerov.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
a dufajme, ze to bude uz bez problemu... najma pri skladani variatora bud dosledny, poradie suciastok ani ich orientaciu nemenit, a pred dotahovanim matice variatora roztiahnut polremenice spojky, aby do spojky remen zapadol, a teda aby vo variatore nezavadzal polremeniciam variatora, ktory nasledne dotiahnes uplne. A este predtym dat pozor pri nasuvani variatora na kluku, aby sa ti pri tom nepootvoril, lebo to potom menusis dotiahnut dostatocne... 
Ale sice komu to vysvetlujem, ak mas 80ccm kit a i., tak zrejme taketo malickosti ovladas...
Poucia sa aspon ostatni, ktori to takto dopodrobna mozno neovladaju... 

Ale sice komu to vysvetlujem, ak mas 80ccm kit a i., tak zrejme taketo malickosti ovladas...

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Náhoda je blbec a preto treba všetky postupy radšej opakovať furt , a hlavne si po sebe treba vždy skontrolovať robotu radšej aj 3 krát ako keď sa má dačo potentočkovať len kvôli tomu že sa zabudne dotiahnuť nejaká matica alebo skrutka alebo vložiť podložku tam kam treba...Aj mne sa občas stáva keď mám u Doktora na dvorku service day , že občas dačo zostane šroubík -podložka ale zatial vždy všetko fungovalo ,a ani za toho čerta sme nevedeli prísť na to kam to patrí....
Ale čo už dokial si nenájde lepšieho mechoša,tak musí byť spokojný aj s tým čo má... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Recaro7
- chodec
- Dátum registrácie: St Máj 27, 2009 7:19 pm
- Skúter: Rieju toreo 4T
tak tak zatial som si vsetko sam robil na scootri ziadny servis tym ja neverim a su drahy..aj kit som si sam daval len teraz s tymi valcekmy som sa troska oblafnul ked som dal o 1mm mensie...co uz stava sa.ale uz je to v poriadku...inac chlani podla vas su ake najlepsie valceky,,??? znacka. a typ ci radsej teflonove alebo tie s plastovymi puzdierkami.
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja som mal hebo a nemozem na ne povedat krive slovo. mne to vyhovovalo ze som si menil zavazia v strede. nejak extremne sa mi neopotrebovavali. teda aspon nie viac ako by som cakal
. s malossi nemozes stupit vedla. v podstate to je jedno. lacnejsie vymenis skor ako drahsie takze na valcekoch toho veru neusetris vela. nieje to draha polozka

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Ja používam valčeky malossi HAT sú o niečo drahšie ale prešiel som cez 3000 km a sú len velmi málo zjazdené.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -