TESCO BENZIN
Moderátor: Moderators
- speedy751
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jún 14, 2009 8:45 pm
- Skúter: Gilera Runner 70cc
TESCO BENZIN
no takze radim vam v tescu netankujte ! osobna skusenost zatial furt ked som tam natnkoval mi isiel skuter horsie napr... mam polku nadrze ide mi 80 jak nist natanskujem tesco do plna a 70max a aj neska tankoval som tam a ked som ho nakopol uplne ze kudel dymu mi vybehol z vyfuku proste v ZIVOTE TAM UZ NEPOJDEM!
podpis som si este nenastavil
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Re: TESCO BENZIN
Ja odporučam V- Pover kvalitka ten racing ma už vela oktanov 
Edit: Inak mne sa zda aj Slovnaft je naprd . Agip mi pripadal este celkom dobrý

Edit: Inak mne sa zda aj Slovnaft je naprd . Agip mi pripadal este celkom dobrý

Naposledy upravil/-a Rips. v Po Sep 28, 2009 8:08 pm, upravené celkom 1 krát.
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Čo chceš, keď tankuješ viac vody ako benzínu
Tá cena tomu aj zodpovedá. Podobná skúsenosť..

speedy751:co si sa zblaznil hentu grebuzinu tankovat do skutra:D ja takujem vylucene slovaftacku 95 preco? lebo tatko vlastni pumpu slovnaft a mam ju zadarmo tak preco to nevyuzit. ale raz som skusal benzin od shelky co mi radil RIPS a zdalo sa mi to lepsie
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
- Skúter: neuvedený
Viac menej sa pumpy Slovnaft nevlastnia ale maju ich niektorý v prenájme. A benzín zadarmo? To je na dlhšie rozprávanie ako sa príde k benzínu zadarmo....A prečo netankuješ 98 ked sa Ti Shellacky zdal lepší?
Honda PS 150i
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Ja mám presne opačnú skúsenosť,keď tankujem na slovnafte tak mi to ťahá lepšie ako keď dám na agipke. Asi na každej pumpe je iná kvalita benzínu a nezáleží na značke.A možno je to len taký placebo efekt.Rips. napísal:Edit: Inak mne sa zda aj Slovnaft je naprd . Agip mi pripadal este celkom dobrý
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
z Tesca som daval do auta aj benzin a do dalsieho aj naftu a bez problemov. Zalezi aj natom, ze v akom stave je samotna benzinka.
Napriklad jednemu chalanovi sa na Slovnaftke stalo, ze tankuje do motorky, kde ma 17 L nadrz, este tam nejaky benzin mal a na stojane uz bolo natocenych 22L a benzin stale nevytekal. Dalsiemu zas to, ze s benzinom natankoval aj dost vody, to iste sa stalo v NR na avanti
Napriklad jednemu chalanovi sa na Slovnaftke stalo, ze tankuje do motorky, kde ma 17 L nadrz, este tam nejaky benzin mal a na stojane uz bolo natocenych 22L a benzin stale nevytekal. Dalsiemu zas to, ze s benzinom natankoval aj dost vody, to iste sa stalo v NR na avanti
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
ZAS benzín....to že vo Vašom Tescu v LV si natankoval šmejdový benzín ešte neznamená že je taký na každej lacnejšej pumpe.JA môžem zodpovedne prehlásiť že celý život čo jazdím(cca20roky) som tankoval vždy len podla ceny a teda vždy akože na pofidérnych pumpách (Jurki-Hypernova-Metro-Batax...) a ani raz sa mi nestalo že by som mal nejaký problém ako tu podaktorí opisujete...takže asi mám šťastie? A na Slovnafte netankujem z princípu a na inakších akože značkových pumpách tak isto nie .Ale skorej vidím problém v tecnickom stave že dakomu motor nejde dobre ,a nie v tom ked natankoval. Kde sa aj nejaký menej kvalitnejší benzín prejavý zhoršeným chodom motora ako keď je motor v dobrom stave....Nerobím si ilúzie o tom čo s avšetko predá ako benzín , ale nemám tak isto dôvod veriť tomu že na drahšej pumpe je všetko v poriadku.... čo ak je len pumpár viac nenažratý a potrebuje viac zarobiť ? je to celé o bsluhe a nie o tom že menej kvalitný stojí 1,12 a tam kde ho majú za 1,20 je kvalitnejší alebo nieje pokrstený nejkým sajrajtom alebo že tam pravidelne odkalujú nádrže a čistia filtre.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Ak si mal na mysli Tesco benzinku v LV, tak tam som uz bral niekolko desiatok litorv benzinu a nafty a NIKDY ziadny problem. Tak by som chybu hladal niekde inde. Napriklad ti celu dobu viac fukal oproti vietor atd...
- Rips.
- motorkár
Vlady ako môžeš vedieť , že neni kvalitnejší a ak ho natankujem , že to ide lepšie ked sám si teraz povedal , že tankuješ len na "pofidérnych" 
Edit : pumpách

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Benzinky su velmi casto kontrolovane a kedze stale predavaju benzin, tak musi splnat urcite hodnoty, preto to nemoze byt take zle. Ano, niekedy sa stane, ze je blby benzin, stojan, nadrz alebo nieco, ale neda sa povedat, ze to je pofidernou benzinkou, lebo sa to moze stat na Tesco, Slovnaft, OMV benzinke atd. Proste z casu na cas sa to stane.
P.S. presne toto iste sa tu uz rozoberalo v inej teme.
P.S. presne toto iste sa tu uz rozoberalo v inej teme.
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
nevem ako na zapade ale tu na vychode kazdorocne obnovujeme doprevne znacenie v areali Slovnaft...a poviem vam tak...ci tam dojde kamion slovnaft ,agip,shell,jurki a podobne stale tankuju z tej jednej istej rury
takze ja som uz davno vravel ci je diesel alebo diesel power alebo 95 natural -shell v power racing je to o tom istom
videl som na vlastne oci takze mna uz nikto o opaku nepresvedci

- speedy751
- st. skútrista
no nestalo sa mi to tescu prvy krat raz dokonca ani uz nastartovat mi nechcel a dotedy fakal ako hodinky a ked tam bachol tesco benzin tak mu to dako uskodilo
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Zas na druhej strane nemôže ten benzín mať až taký okamžitý účinok,pretože v karburátore a v hadičkách zostáva pôvodný a to by malo vydržať na chvílu chodu prípadne nejaký ten km
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- skiam
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Máj 25, 2009 11:21 am
- Skúter: Honda SH150i
Ja som cez vikend tiez natankoval do 43 litrovej nadrze nieco cez 47 litrov. (Agip PN)
No co uz...
No co uz...
Gilera Typhoon 50 ⇨ Honda Lead 100 ⇨ Honda SH150i
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Rips. napísal:Vlady ako môžeš vedieť , že neni kvalitnejší a ak ho natankujem , že to ide lepšie ked sám si teraz povedal , že tankuješ len na "pofidérnych"
No vieš ako.... občas sa stane že potrebujem natankovať dakde mimo bydliska som neikde na ceste a nechcem riskovať že ostanem na suchu tak natankujem tam kde je to po ceste a je jedno či OMV alebo Shell alebo Esso alebo aj ten Slovnaft a nikdy som si nevšimol že by mi scooter alebo auto išlo lepšie na ten akože kvalitnejší a lepšejší benzín...tak preto to viem porovnať...a kedže tankujem vždy tak že idem skoro vždy nadoraz,a je jedno či na aute alebo na scootri, tak ak mám akože menej kvalitný benzín z napr.Jurki a jazdím na neho 500-600 km a potom naraz natankujem plnú nádrž toho akože lepšieho a nič sa nezmení a neklesne mi ani spotreba a ani sa mi nezvýši výkon tak môžem povedať že je to jedno...A vtedy by som to akože mal pocítiť lebo to nieje že do 3/4 nádrže menej kvalitného benzínu som pridal ten kvalitný a preto sa to neprejavilo...Ale ako som niekolko krát písal tankujte si kvalitku a tešte sa že dávate motoru to najlepšie čo na svete existuje.Placebo efekt je dokázaná vec....Ja si radšej kúpim lacnejší a ušetrené euri miniem niekde inde...Ale každý má voľbu sa rozhodnúť kde bude nakupovať.A je to jedno či benzín alebo aj iné produkty. Vieš lebo ak idem okolo značkovej pumpy a vidím tam o 10-15 centov drahší (a istotne aj kvalitnejší

PS: Ty keď si ideš kúpiť napr. nové rifle alebo tenisky tak ideš do prvého obchodu a kúpiš si ich hneď ako ich zbadáš v regále že tieto chcem a je Ti jedno že za rohom majú tie isté možno o 15% lacnejšie ? ak áno tak je to Tvoja vec a tvoje peniaze. Lebo ja sa snažím kúpiť vždy tam kde je to lacnejšie.Ale samozrejme nešetrím za každú cenu , ale ak mám mesačne 100 tak nemôžem minúť každý mesiac150. Matematika nepustí.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- Rips.
- motorkár
Lenže my sa nebavíme o dvoch rovnakých veciach . Prirovnám to k tým teniskám Nejaký čínan dovezie tenisky za 10oiro a Nike vyrobené v číne stoja 30 oiro , podla teba je to to isté . My sa nebavíme o dvoch pumpách rovnakej značky a z inou cenou benzínu ale o rôznych
. Ja som nepovedal , že ak natankujem tesco , slovnaft tak mi to ide rýchlešie ale vidím to napríklad na otačkach
A celkový chod motora mi pripadá lepší. Ale ako si sám povedal kludne to môže bit placebo efekt .

- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Do nášho auta tankujeme vždy to najlacnejšie, väčšinou spomínané Tesco, ešte sa nestalo, že by to autu nejak uškodilo, žiaden rozdiel oproti nejakej Shellke alebo Slovnafte. Do skútra som dal Tesco a výrazne sa mi zhoršili odpichy z križovatky, aj celková živosť skútra. Maximálka bola taká ako aj predtým, tam rozdiel nebol, len tá živosť..No taktiež neverím, že taký Slovnaft má nejaký kvalitný benzín
sám som zažil ako u nás na Slovnaftke mali vodu v nádržiach alebo si natankoval 5L a na stojane bolo 15L, takže nič nie je 100%. Tiež vždy idem po cene, no do skútra už Tesco nie 

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Speedy, to nebude benzinom, ale skutrom
- speedy751
- st. skútrista
skutrom to nebude niesom prvy co ma z tym benzinom zle skusenosti
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Ale zas ich nema kazdy. Pochybujem, ze viac ludi ako 1% zo zakaznikov ma s tym problem
- flipper
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Júl 24, 2009 10:10 am
- Skúter: Suzuki Burgman AN400 K7
Mne sa to iste stalo na aute v Hypernove,bral som naftu a auto si začalo same od seba zvyšovať otáčky.Tak som to vyjazdil,natankoval som trebarz na Slovnaftke a auto išlo v pohode,tak mi to nedalo zas som natankoval v Hypernove a dialo sa to isté,tak že od tej doby Jurky,Hypernova,Metro,Tesco-nie!
SUZUKI BURGMAN K7,spotreba 3,2 až 3,5L,led brzdové svetlo znak suzuki,nové gripy vo farbe skútra,Yoshimura výfuk+zvod
ämino2 napísal:Viac menej sa pumpy Slovnaft nevlastnia ale maju ich niektorý v prenájme. A benzín zadarmo? To je na dlhšie rozprávanie ako sa príde k benzínu zadarmo....A prečo netankuješ 98 ked sa Ti Shellacky zdal lepší?
benzin zadarmo preto lebo tam neham blocik a idem prec zdicky to tatko za mna kesne a je ejdno ako casto tam idem to len aby sme si boly v obraze a este ejdna vec ano nevlastni ich ma ich v prenajme kebyze to ma odkupit tak mu predaju iba nejaku malu benzinku za vela kesov
- speedy751
- st. skútrista
no neska som dal omv carrera a o nic lepsei to neslo akurat to bolo o 5centov na liter draksie