Otazka je jednoducha, pytam sa vas len tak zo zvedavosti , aky skin (alebo vola sa to aj tema alebo styl) fora pouzivate. Na fore mame skiny dva, takze vyber je jednoduchy. Mozete zahlasovat za jednu moznost, svoj hlas je mozne kedykolvek zmenit.
Skin si mozete zmenit, ked idete do "Ovladacieho panela pouzivatela" a tam do "Nastaveni fora" a vo "Vseobecnych nastaveniach" si najdete polozku "Moj styl fora". Alebo mozete skusit priamy link na Upravit vseobecne nastavenia.
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
prosilver, viac mi vyhovuje rozloženie tlačidiel a tlačidlá ako napr. "Návrat do Bazáru" takže ma jedným kliknutím z témy zase vráti o podstránku späť bez toho aby som musel ísť na vrch fóra a dať "Bazár".
jj, citim zapach dvojtaktu... Ale OK, tema je po zverejneni statistiky od Veduceho uzavreta, pretoze mna zaujimalo, aky je pomer medzi tymito dvoma skinmi, a vidim, ze je neocakavatelne nevyrovnany, takze moja otazka z nazvu temy je zodpovedana...
Pre ostatnych je tu v prvom prispevku navod, ako si temu (skin) zmenit. Temu uzamykam.
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .