hs1 ziarovka
Moderátor: Moderators
hs1 ziarovka
zdravim chalani mam taky problem skuter uspesne odjazdil 3500 km bez poruhy a vcera sa mi stala taka vec ze mi nesvieti zrazu tlmene svetlo, dialkove ide , vsetko ostatne co sa tyka elektroniky ide. takze neska som zhanal taku ziarovku konkretne hs1 ktora tam ma ist no pobehal som vsetko, a nikde ziadna hs1 ponukaly mi iba h1 a potrebujem to spojazdnit co najskor preto sa pytam pasovala by tam aj nejaka ina ziarovka myslim tip inak mam keeway matrix 2009 za rady vam vopred dakujem
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
- Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T
Re: hs1 ziarovka
No H1 ma inu paticu. Ved si ju vymontuj zober zo sebou a chod do predajne popripade tam, kde si ju kupoval. To chces povedat, ze tam predavaju len motorky?
uz 10600km tak zase jazdim
tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

no mne tam povedal ze teraz nemaju ze moze objednat a to je okolo 10 dni a to ja tolko nemozem cakat
kedze dneska prsalo nemohol som nikam ist tak som zacal improvizovat mal som h4 k dispozicii niekto pisal ze tamneco treba upravit aby tam pasovala ale ja som nemusel nic upravovat a krasne tam sadla svieti to trosku lepsie ako ta hs1 co som tam mal takze som spokojny
-
- st. skútrista
Pozor ak ma viacej W tak ti moze parabolu deformovat lebo bude teplejsie vo vnutri.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Matrix ma tlmene svetlo sosovkove, nie parabolu... ale aj tak by som sa silnejsej ziarovky asi bal, je tam plno plastu naokolo... ja som mal ten vnutorny cierny plast od novosti nataveny, fotky boli niekde tu na fore...
chalani ved ta h4 je tiez 35w takze myslim ze tam nebude problem. ale uz ked je rec tu h4 som si dal na dialkove radsej a mam taky problem ze ked to prepnem na dielkove tak mu asi tak sekundu trva kym sa zapne neviete cim to moze byt?
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Silná žiarovka a slabý alternátor....každá žiarovka než sa rožne tak berie niekoľkonásobne väčší prúd ako normálne po nažhavení, a preto ten altík to nedokáže dodať a klesne tam napätie a postupne ako sa vlákno nažhavuje a klesá odoberaný prúd tak sa zvyšuje napätie....V podstate je to pre tú žiarovku lepšie dlhšie vydrží....nemá nadprúdové šoky .... ale len teoreticky... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

aha takze lepsie asi bude kupit tam klasicku hs1 ze? a nenehat tam tu h1
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ide o to kolko má ktorá W.... H4 má 55-60, H1 má tiež 55w a H7 tak isto... ja neviem čo tam bolo original ....ak to má dostatočné napätie aspoň 13V tak by som ju tam nechal.Samozrejme dať všade inde LEDky aby ostalo čo najviac výkonu pre tú žiarovku .Si zober že vpredu parkovačka 5W, v zadu tak isto a možno aj osvetlenie EČ a rýchlomeru a hneď je 20W k dobru.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

uz chapem normalne tam mam pisane ze tam ma ist 35w takze ked tam mam h4 ktora ma 55w to uz neni dobre v kazdom pripade musim kupit hs1 diiky za radu
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
matrixko napísal:chalani ved ta h4 je tiez 35w takze myslim ze tam nebude problem.
Tak co tam vlastne mas ? 35 alebo 55 ? Lebo 55 ti asi roztopi parabolumatrixko napísal:takze ked tam mam h4 ktora ma 55w to uz neni dobre
tomasarn:je to 55tka a the bandit uz pisal ze nemam parabolu ale tlmene sosovkove svetlo
-
- st. skútrista
No 35W a 55W a aj ked tam mas sosovkove svetlo ta teplota je tam vyssia a niekde sa to prejavy. Zozen si origos a budes to mat bez problemov. 

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
To je jedno, co mas, asi sa to roztopi
nic sa neroztopi dokal s tim enbudem svietit nic sa nestane hned buduci tyzden mi uz pride ziarovka taka aka tam ma ist
-
- st. skútrista
Pravdu hovoris, ked nebudes svietit tak neroztopis

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
A ked nebudes jazdit, tak neminies benzin
.
Dobre robis, ze tam das orginal

Dobre robis, ze tam das orginal
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
toto (vid obrazky nizsie) som mal ja v mojej stretavacke (Keeway Matrix) zrejme od novosti... mozno tam niekto (predajca na predajni? Matrixa som kupoval noveho) skusal davat silnejsiu ziarovku alebo cojaviemcosastymkedystalo, ja som tam mal odjakziva ziarovku seriovu, mozno sa to natavilo od nej, ktovie... potom som to u znameho (uz sem na forum chodi len zriedka) zreklamoval a som mu vdacny za nove svetlo (svietilo vsak plus-minus rovnako, lepsie ako mnohe ciny, ale s bratovym CPI Aragon sa to nedalo ani zrovnat)